Rob Kemps voor eerst met vlam op rode loper: infantiel interview

Rob Kemps is voor het eerst met zijn nieuwe liefje op de rode loper verschenen en daar werden ze geconfronteerd met een infantiel vragenvuur. “Hebben jullie nog tijd voor elkaar?”

Rob Kemps en Stephanie Klaver © SBS 6

De manier waarop Rob Kemps zijn gezin verlaten heeft, verdient absoluut niet de schoonheidsprijs. Het is eigenlijk gewoon een beetje smerig. Hij is ervandoor gegaan met zijn achtergronddanseres en is hun prille liefdesgeluk direct heel erg gaan etaleren. Elk geluksmomentje moet op Instagram; en dat krijgt zijn in de steek gelaten gezin ook allemaal mee.

Infantiel interviewen

Het toppunt was dat Rob en zijn danseres in kwestie, Stephanie Klaver, op een gegeven moment meewerkten aan een shoot van paparazzo Edwin Smulders. Dat is nog tot daaraan toe, maar ze besloten ook nog eens geposeerd te gaan tongen met elkaar. Zó ordinair en zó’n klap in het gezicht van zijn oud-geliefde.

Rob en Stephanie zullen dus nóóit de gunfactor krijgen, maar toch durfden ze zich gisteren met z’n tweetjes in het openbaar te vertonen. Ze waren namelijk op de première van de musical Piaf afgekomen. En op de rode loper moesten ze zich door een behoorlijk infantiel interview met Shownieuws heen worstelen.

Even een momentje

Presentatrice Dyantha Brooks brengt hun aanwezigheid ter sprake in de uitzending op SBS 6. “We zagen net Rob Kemps met zijn nieuwe vlam… Nou ja, nieuw is het inmiddels niet meer.”

Collega Bart Ettekoven beaamt: “Het is inmiddels alweer bijna zijn oude vlam. Ik bedoel: ze zijn al wel eventjes samen, toch? Ze zijn tot nu toe nog nooit samen op een rode loper verschenen, dus dat was wel even een momentje. We hebben ze daar natuurlijk wel eventjes in de kladden gegrepen.

Lekker relaxed

Door naar het interview. Hoe gaat het met Rob en Stephanie? Hij: “We zijn relaxed en we zijn lekker een avondje uit. Én een avondje vrij in het weekend, dus dat is ook wel een unicum.”

De Shownieuws-verslaggeefster: “En hoe is het zo met Rob op de loper?”

Stephanie: “Ja, superfijn. Ja, we zijn heel fijn samen.”

De Shownieuws-mevrouw: “Rob is natuurlijk altijd superdruk. Hebben jullie nog tijd voor elkaar?”

‘Allebei druk!’

Rob voelt zich een beetje gegeneerd, omdat die Shownieuws-dame net doet alsof Stephanie de hele dag uit haar neus zit te vreten, terwijl ze natuurlijk continu op het podium staat op om op te treden met artiesten als Gerard Joling. “Nou, zij is eigenlijk drukker dan ik hoor, volgens mij.”

Stephanie: “Ja, we zijn alle twee heel druk. Ik ben momenteel ook heel druk met heel veel concerten, maar we maken hier graag tijd voor samen.”

Quality time

Oké, door naar het volgende onderwerp, of toch niet? O nee, de Shownieuws-verslaggeefster van dienst wil nog veel dieper in hun agenda duiken! “Hebben jullie ook tijd om echt quality time met elkaar door te brengen of moet het altijd snel, snel?”

Wat zíjn dit allemaal voor irrelevante vragen? Rob heeft er zelf ook geen zin meer in: “Nee, het moet wel altijd snel, snel en Shownieuws zit er altijd tussen! Dus we gaan lekker genieten!”

Dan loopt hij lachend weg. Begrijpelijk.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet de verslaggeefster van Shownieuws naar het strafkamp van Talpa?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen