Linda de Mol gefilmd terwijl ze in bed ligt? ‘Raar dat ze er niet was’

Linda de Mol krijgt kritiek omdat ze niet bij het Televizier-gala was, waar haar dochter in de prijzen viel. Na afloop van het gala werd ze volgens Shownieuws nog wel gefilmd. “Al in bed!”

Noa Vahle en Linda de Mol © YouTube, Instagram

Door haar hekel aan de pers heeft Linda de Mol een belangrijk moment in het leven van haar dochter Noa Vahle gemist, namelijk de uitreiking van de Televizier-talentenprijs. Terwijl Noa de award donderdagavond overhandigd kreeg, zat Linda gewoon thuis op de bank. Tot zover de steun haar invloedrijke en steenrijke familie.

Linda reageert

Linda heeft pas een dag later gereageerd op de winst van haar dochter, en slechts via een summier statement. Daarin prijst ze Noa onder meer om het uitspreken van een door haar collega’s bedachte kruiwagengrap. “Ik heb vol ontroering zitten kijken. Zelfspot is altijd goed”, zegt ze.

De gevallen tv-koningin vervolgt: “Noa is zich zeer bewust van het feit dat ze bepaalde kansen heeft gekregen, maar heeft ze ook echt met beide handen aangegrepen en met heel hard werken en de juiste instelling in combinatie met een hoop talent en sportkennis op eigen kracht haar plekje in de mediawereld verovert.”

‘Heel jammer’

Tv-kenner Rob Goossens vindt het een beetje raar, zegt hij bij RTL Boulevard. “Ik had het wel heel leuk gevonden als Linda de Mol er was geweest. Dit draaide om haar dochter natuurlijk, dus wat dat betreft vind ik het jammer dat ze dan uiteindelijk zo’n afgemeten statement geeft vandaag. Uiteindelijk was iedereen er.”

Een andere beroemde tv-ster is dit jaar wél gekomen. “Ik vond het ook heel leuk dat voor de verandering André van Duin er een keer was. Ik had een beetje het gevoel dat hij misschien een beetje door z’n nieuwe liefde was meegesleurd, want de afgelopen dagen zei hij elke keer: ‘O, welke dag is het? O, dan kan ik niet!’”

FaceTimen

Na afloop van het gala heeft Noa nog wel gefacetimed met haar beroemde moeder. Showkenner Bart Ettekoven vertelt in Shownieuws: “Ik sprak haar even na afloop en ik vroeg: ‘Hoe ga je het je ouders vertellen? Hebben ze al gereageerd?’ Ze zegt: ‘Nee, ik ga zo bellen! We gaan zo FaceTimen!’ Dat heeft ze ook gedaan, in Carré nog.”

En broer Julian heeft Noa staan filmen. “Linda lag al lekker uitgebreid in bed. Althans, zo lijkt het. Die was helemaal door het dolle heen en feliciteerde natuurlijk de dochter. Die was apetrots.”

Sander of Linda?

Volgens ene mevrouw Julie, actief op X, ziet Bart dit helemaal verkeerd. Zij stelt dat niet Linda te zien is op het FaceTime-gesprek, maar Noa’s vader. Dat is niet Vieze Jeroentje, de geliefde van Linda, maar Sander Vahle.

Julie: “Dit is Sander, niet Linda!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Linda de Mol naar het Televizier-gala had moeten gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen