Moet Rob Kemps eens stoppen met geleuter over Parijs? ‘Kláár!’

Je kunt de tv niet aanzetten of Rob Kemps zit weer ergens over een Parijse begraafplaats te orakelen. Moeten we dit nou echt voortdurend blijven aanzien? “Het is veel herhaling.”

Rob Kemps © NPO

Rob Kemps is twee keer met Matthijs van Nieuwkerk naar Parijs gegaan en sindsdien wordt hij voor elk onderwerp over Frankrijk uitgenodigd aan de talkshowtafels. En Rob die komt wel. Die probeert de gunst van het publiek weer terug te vinden na het in de steek laten van zijn gezin met jonge kinderen voor zijn blonde achtergronddanseres.

Alleen over Parijs

Zitten de mensen wel te wachten op zijn gebabbel over Parijs? Nee, denkt Tina Nijkamp. Niet meer. “Waarom praat Rob Kemps alleen nog maar over Parijs? Ik weet niet waarom hij dat doet. Hij lijkt alleen nog maar over Frankrijk te praten en over dat Chansons”, zegt de kijkcijferautoriteit in de podcast Tina’s TV Update.

Aan het begin van de week zat Rob aan tafel bij Sophie & Jeroen. “Het komt ook omdat er constant aan hem wordt gevraagd wat hij gaat doen met Chansons. Nu zei Sophie het weer, van: ‘Komt dat nog terug en mis je het?’ Nou, ik heb de kijkcijfers even nagekeken, maar zo goed scoorde dat programma natuurlijk helemaal niet.”

Veel herhaling

We moeten niet doen alsof er aan Chansons een soort megahit verloren is gegaan, aldus Tina. “Het was wel een hitje, maar geen megahit. Het scoorde rond de miljoen kijkers. Het is natuurlijk wel een programma waar de NPO in principe wel zonder zou kunnen en je kunt je ook afvragen of de NPO niet net als bij Het Dorp denkt: we hebben het wel gezien.”

“Bij Het Dorp was toen de conclusie dat het zichzelf herhaalt. Ik begreep dat overigens niet, maar bij Chansons kun je je dat natuurlijk al helemaal afvragen. Het is veel herhaling, laat ik het zo zeggen…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wilt u Rob Kemps nog steeds horen over Parijse begraafplaatsen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen