Justine Marcella pissig: ‘Rob Kemps een superdaddy? Hoezo?!’

Justine Marcella springt helemaal uit haar velletje als ze de vriendin van Rob Kemps hoort zeggen dat hij een ‘superdaddy’ is omdat hij boterhammen voor zijn kinderen smeert. “Hoezo?”

Justine Marcella en Rob Kemps © SBS

De zus van Rob Kemps’ vriendin Stephanie Klaver heeft een boekje uitgebracht en daarom werd er gisteren een klein evenementje georganiseerd in Amsterdam. Vanzelfsprekend was het tweetal er ook bij en aldaar stonden ze ook de pers te woord. Een verslaggever van Shownieuws greep zijn kans en stelde ook wat vragen over hun latrelatie.

Latrelatie

Stephanie vertelt dat ze niet bij Rob in Brabant gaat wonen. “Ik blijf voorlopig nog wel in Amsterdam, want ik werk eigenlijk wel fulltime in Amsterdam. Ik doe momenteel heel veel concerten in shows en dat is toch altijd wel een beetje in deze omgeving, maar we rijden gewoon lekker op en neer. Hij heeft natuurlijk zijn kinderen.”

Rob: “Zeker. Ik ben vanmorgen om acht uur vertrokken om hier te zijn.”

De verslaggever: “Dat is het leven in een latrelatie.”

Niet in Best

Rob leeft nu in drie steden tegelijk. Zijn in de steek gelaten gezin woont in Brabant. “Met de kinderen zijn we gewoon in Best en anders zijn we lekker in Amsterdam en van de zomer gaan we lekker naar Parijs.”

De verslaggever tegen Stephanie: “En voor jou ook mooi. Je valt gewoon in een gezin eigenlijk.”

Stephanie: “Ja, hij heeft superleuke kinderen. Nou ja, dat is een heel mooi gezin om bij aan te sluiten.”

Superdaddy

De verslaggever gaat ervan uit dat Stephanie nu een rol speelt in dat gezin en vraagt: “Hoe vind je dat? Want dan heb je ook in een keer boterhammetjes smeren en dat soort dingen.”

We zien Rob even goed slikken, terwijl Stephanie ongemakkelijk opmerkt: “Nou, ik moet zeggen: hij is wat dat betreft een superdaddy. Hij doet alles voornamelijk zelf. Wat ik al zei: ik ben heel druk met werk. Ik ben er zo vaak als ik kan, maar hij doet voornamelijk heel veel zelf.”

Justine pissig

Dus Rob past een paar dagen in de week op zijn eigen kinderen en is nu een ‘superdaddy’? Shownieuws-deskundige Justine Marcella vindt het lachwekkend. “Ik wil even hier iets van zeggen. We hadden het net over woke. Nu mag ik heel even woke zijn. Je bent een superdaddy als je een boterham voor je kind smeert?”

Dit hoort je echt nooit over een moeder, aldus Justine. “En al die ‘supermama’s’ dan? Dat zijn dan echt super-, super-, supersterren!”

‘Logisch!’

Presentatrice Dyantha Brooks daarop: “Misschien sympathiek dat zij dat benoemt toch? Van: hé, ik hoef het zeker niet te doen, want hij doet het allemaal zelf?”

Justine: “Maar dat is toch lógisch? Het zijn zijn kinderen en hij smeert een boterham.”

BN’er-fotograaf William Rutten is kennelijk een vriendje van Rob en zegt: “Zuur zeg.”

Justine daarop lachend: “Ja, jullie zijn besmettelijk!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps een superdaddy?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen