Lieke van Lexmond duikt na lange tijd weer op: ‘Ik was connecten’

Lieke van Lexmond is na een lange periode van onzichtbaarheid weer in het wild gespot. Ze stond gisteren voor de camera van Shownieuws. “Ik was heel erg aan het connecten met mijn gezin.”

Lieke van Lexmond © SBS 6

Niet alleen Gigi Ravelli, maar ook Lieke van Lexmond heeft haar carrière in de media ingeruild voor een luilekkerleven met een rijke vent. Gigi is op verzoek van haar vent uit het publieke domein verdwenen en Lieke hebben we de afgelopen maanden ook nergens gezien. Ze haalde wel het nieuws met de mededeling dat ze haar maanzusje Jetteke verstoot.

Pottenbakken

Nu is Lieke ineens weer terug. Ze is gespot door Shownieuws, dat bij een of andere modeshow was. “Lieke van Lexmond was er ook. Die hebben we al een tijdje niet gezien. Het is heel rustig geweest op haar Insta, dus waar was ze en wat heeft ze gedaan?”, aldus Anouk Smulders in de uitzending van gisterenavond.

Wat heeft Lieke allemaal vertellen na al die tijd uit het zicht van de camera? “Nou, het gaat heel goed met me. Ik ben eigenlijk heel erg aan het genieten van mijn gezin, ik ben heel leuke dingen aan het doen en heel veel hobby’s aan het uitleven en uitvoeren. Pottenbakken, heel leuk. Maar ik doe van alles.”

Connected

Van alles? Wat dan? “Dingetjes aan het leren, kleine dingen aan het onderzoeken, aan het studeren. Ik vind het allemaal heel leuk, dus ehhh… Ja, eigenlijk van alles. Ik ben gewoon ook heel erg connected met m’n kinderen en m’n man. We krijgen een nieuw huis, dus ja, dan heb je toch altijd wel weer dingetjes die je een beetje wil verbouwen.”

Daar is Lieke ook druk mee. “We hebben ook heel veel gereisd. Ik ben veel weggeweest met de kinderen en m’n man, we hebben leuke landen aangedaan, we hebben veel geleerd en veel andere culturen leren kennen. Het was heel bijzonder. Joh, over mij hoef je je geen zorgen te maken. Mijn agenda zit lekker vol.”

Nagelspecialist, kapper, lunch, maanmeditatie, modeshow. Inderdaad, ramvol.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waar denkt u dat Lieke van Lexmond het liefst mee connect?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen