Moest Lieke van Lexmond van man stoppen met rare maanhobby?

Het blijft een mysterie: Lieke van Lexmond heeft in de zomer plotseling haar maanzusje in de steek gelaten. Geen gekke maanoptredens meer, geen medische adviezen. Zit haar man erachter?

Bas van Veggel en Lieke van Lexmond © Instagram

Lieke van Lexmond en haar zuster Jetteke gingen jarenlang door het leven als de maanzusjes. Ze legden hun achterban uit dat je met volle maan nooit je broek moet laten inkorten, dat je met eerste kwartier beter geen hartoperaties kunt laten uitvoeren en dat je met laatste kwartier nog even de afwas moet laten staan. Of zoiets.

‘Nee hoor’

Op een gegeven moment kregen die meiden een beetje het imago van twee gekkies, terwijl Lieke’s man Bas van Veggel een serieuze baan heeft in het vastgoed met een gerenommeerd netwerk. Vooral de kritiek van de maanzusjes op coronavaccins en hun claims over de bestorming van het Capitool wekten verbazing.

Begon Bas zich een beetje te schamen voor al die gekke fratsen van zijn vrouw? Heeft hij haar aangespoord om ermee te stoppen? “Nee hoor, ik vond het eigenlijk juist leuk dat ze dat deed”, beweert hij in de Story.

‘Heel interessant’

Bas stelt dat hij geen enkele rol heeft gespeeld in Lieke’s beslissing om te stoppen. “Lieke heeft zich vijf jaar lang verdiept in de kracht van de maan. En haar zus gaat er nog gewoon mee door. Ik vind het zelf ook interessant. Lieke gaat zich nu weer op een oude passie richten.”

Betekent dat dat Lieke weer terug op de buis wil? RTL heeft namelijk geen plekje meer voor haar. “Het zou zomaar kunnen dat je haar binnenkort weer een mooie rol in een film ziet spelen”, zegt Bas.

5,5 miljoen euro

Eén ding is zeker: dankzij haar steenrijke man en schoonfamilie hoeft Lieke het voor het geld allemaal niet te doen. Ze hebben nu hun paleis in Amsterdam-Zuid te koop staan voor 5,5 miljoen euro. “We waren echt niet van plan om te verhuizen, maar ineens kwam er een buitenkans voorbij.”

Hij besluit: “We wonen al sinds de geboorte van de kinderen in ons huidige huis dus het is ook wel weer een keer leuk om ergens anders heen te gaan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Lieke van Lexmond nog een relevante BN'er?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen