Linda de Mol verbijstert met Crocs in Miljoenenjacht: ‘Dit is the limit’

Linda de Mol is gisterenavond verschenen met opgepimpte Crocs in de seizoensopener van Miljoenenjacht. Ze herstelt namelijk nog van een voetbreuk. “Maar dit is wel the limit.”

Linda de Mol en Miljoenenjacht © SBS 6

Na een teleurstellende start van Ik Hou Van Holland – daar keken afgelopen zaterdag zo’n 600 duizend mensen naar volgens Tina Nijkamp – wist Linda de Mol gisterenavond met Miljoenenjacht wél de miljoengrens te behalen. Zij zagen hoe de presentatrice ietwat gemankeerd van de showtrap af kwam lopen.

Linda op Crocs

Linda werd begeleid door een jongeman. “Jongejongejonge, ik ben zelden zo blij geweest dat ik heelhuids die trap af ben gekomen. Goedenavond allemaal en heel hartelijk welkom bij een gloednieuw seizoen van Miljoenenjacht, dat ik deze keer presenteer op schoeisel waar ik normaal gesproken het onkruid mee wied.”

Waarom dan? “Dat komt omdat ik een gebroken voet heb en die is nog niet helemaal hersteld. Kijk, ik heb ze wel een beetje gepimpt, dat wel. Maar goed, het gaat al best weer prima, ik kan alleen geen normale schoenen aan. Die voet is zó dik. De rest trouwens ook inmiddels van al dat zitten met je been omhoog.”

‘Love her’

Privé-baas Evert Santegoeds vond het al ‘spannend’ hoe Linda zou verschijnen, zegt hij in Shownieuws. “Ze was in de zomer bij een vriendin op bezoek met een trap en ze heeft dus haar rechterenkel verstuikt en haar linker zelfs gebroken. Dan zie je die showtrap voor je bij Miljoenenjacht en dan denk je: hoe moet dat? Nou, zo.”

Collega Tooske Ragas vindt het geweldig. “Love her. Love her. Love her.

Evert: “Gewoon Crocs!”

Retehip

Tooske veroordeelt Linda niet. “We kunnen een beetje schamper daarom lachen, maar volgens mij is zij retehip met Crocs.”

Modekenner Anouk Smulders denkt daar anders over: “Eh, volgens sommige mensen is ze retehip. Dit is echt het enige excuus dat je mag hebben om deze schoenen aan te doen. Nou moet ik zeggen dat die trap wel echt de hel is op hoge hakken. Ik denk echt dat ze elke keer zo’n moment heeft van: oké, daar gaan we weer.”

‘Dit is the limit’

Zo’n trap is ook lastig met een gebroken voet, aldus Anouk. “Je kunt je nergens aan vasthouden, geen leuning of wat dan ook. Ik denk dat ze het op deze manier wel lekker vond om even met plat schoeisel te gaan.”

Ze besluit: “Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier altijd op sloffen binnen kom lopen, dus ik mag eigenlijk niks zeggen, maar dit is echt the limit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Linda de Mol en haar Crocs ook wel eens in een talkshow mogen verschijnen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen