Lieke van Lexmond ergert zich aan ‘charmeoffensief’ Fidan Ekiz

Lieke van Lexmond ergert zich aan de uitspraken die Fidan Ekiz heeft gedaan over hun ontmoeting aan de talkshowtafel van Op1. De maanmeid spreekt van een ‘charmeoffensief’.

Fidan Ekiz en Lieke van Lexmond © NPO

Na een enorme mediarel over haar maanhandel trok Lieke van Lexmond zich lange tijd volledig terug uit de publiciteit. Twee maanden geleden, eind juni, gaf de actrice voor het eerst weer een groot interview. Ze schoof aan bij Op1 om een of andere film te promoten, maar gastvrouw Fidan Ekiz was vooral benieuwd naar alle relletjes over Lieke.

Fidan boos

Het was evident dat Lieke daar absolúút niet op zat te wachten. Het leek daarom een beetje alsof ze erin was geluisd, net zoals Fidan dat in het verleden heeft gedaan met Wilfred Genee. Volgens hem is Fidan een vals sekreet dat zich niet aan de afspraken houdt. Tussen hen is het nooit meer goedgekomen.

Ook Lieke lijkt helemaal klaar te zijn met Fidan en haar werkwijze. De Op1-ster beet gisteren van zich af: “Ik dacht: wat gaat hier nou mis? Ze wist toch dat ik hiernaar zou vragen? Dat heb ik na afloop ook gecheckt bij de redacteur én bij Lieke zelf. Alles was van tevoren besproken. Dus dat het in de uitzending zo ongemakkelijk ging, is gewoon jammer.”

Lieke slaat terug

Het was afgesproken werk dat ze zich zou onderwerpen aan een strenge ondervraging? Lieke lijkt daar niets van af te weten. Zij steunt de massale kritiek die Fidan heeft gekregen na afloop van de uitzending.

Lieke zegt in een reactie aan RTL Boulevard: “Ik denk niet dat ik de persoon ben die je moet vragen om mee te werken aan het charmeoffensief van Fidan Ekiz. De kritiek die Fidan heeft gekregen kwam van de kijkers die het interview gezien hebben. Daar kan ik weinig aan veranderen.”

Instagram

De film die Lieke promootte bij Op1 heeft inmiddels de status Gouden Film bereikt. Ze plaatste afgelopen week de volgende post op Instagram:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen