Manager Mart Hoogkamer zegt bezoek aan Shownieuws af: ‘Doei!’

Mart Hoogkamer zou gisterenavond aanschuiven in de studio van Shownieuws om het einde van zijn burn-out te vieren, maar dat zegde hij op het laatste moment af. “Ik ga naar mijn bedje.”

Mart Hoogkamer © RTL, Instagram

Hij is er een tijdje tussenuit geweest vanwege oververmoeidheid: Mart Hoogkamer. Nu is hij weer helemaal van de partij. De zanger plaatste gisteren op Instagram allemaal foto’s en filmpjes van zijn nieuwe, peperdure bolide en vandaag is zijn eerste optreden in lange tijd. Om dat moment te markeren zou hij gisterenavond aanschuiven in Shownieuws.

Mart zegt af

Dat tv-optreden heeft Mart echter afgezegd, verklapt Patty Brard aan de desk. “Hij zou eigenlijk vandaag bij ons hier aanschuiven, omdat hij morgen voor het eerst weer gaat optreden nadat hij tien weken uit de running is geweest door zijn burn-out, maar dat is hem verboden door het management en eigenlijk ook een beetje door Tante Patty.”

Hoezo dan? “Ik heb hem gesproken. Hij was weer aan het schreeuwen vandaag door de telefoon, jongen. En enthousiast! Hij is net zo enthousiast als Wolter (Kroes, red.). Ik heb gezegd: ‘Zorg nou dat je die stem een beetje spaart voor al die optredens, in plaats van: whaaaahahhaaa en zo te lachen en te doen.’”

Heel vrolijk

Mart klinkt door de telefoon in elk geval positief, aldus Patty. “Hij was ontzettend vrolijk, maar als je dan begint over zijn comeback in Woerden, dan wordt hij ineens heel nerveus, want hij wilde eerst komen aanschuiven hier, maar dat durfde hij later toch niet aan, want hij moest toch wel naar zijn bedje.”

Hij vervolgt: “Het allerleukste vind ik nog: hij had geen tijd en hij zat te schreeuwen omdat het dak van zijn auto af was. Ik denk: wat is hij allemaal aan het doen? Zag ik dit op zijn Instagram! Even een autootje scoren tussendoor!”

Instagram

Mart hoort net als bijvoorbeeld Rolf Sanchez tot het rijtje jonge talenten dat na het eerste beetje succes begint met het etaleren van hun rijkdom op social media. Onderstaand met zijn nieuwe BMW:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mart Hoogkamer schept op Instagram op met zijn peperdure BMW. Tegenvaller?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen