Mart Hoogkamer rent hete sauna uit na juice Yvonne Coldeweijer

Mart Hoogkamer rende direct een hete sauna uit toen Yvonne Coldeweijer allerlei stories over hem postte. “Hij had er écht geen fijn gevoel bij, dus hij zei: ‘Ik kom gewoon meteen naar huis.'”

Mart Hoogkamer © RTL, Instagram

Volkszanger Mart Hoogkamer was september vorig jaar aan de beurt op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Ze deelde stories waaruit zou blijken dat hij met een Snapchat-account contact zou zoeken met andere dames dan zijn eigen vriendin Jennifer van Ooijen. Hoe landt dat eigenlijk bij zo’n BN’er zelf?

Drie uur

Jennifer vertelt het in een keuvelgesprekje met een of andere YouTube-dame. Ze benadrukt hierin dat ze veel vertrouwen heeft in haar partner Mart. “Eigenlijk ben ik helemaal niet zo jaloers. Ik ben in een vorige relatie wel heel jaloers geweest, maar het is ook maar net wat diegene jou voor gevoel heeft”, legt ze uit.

Volgens haar is Mart een betrouwbaar iemand. “Hij gaat op een bepaalde manier met mij om, waardoor ik mij dus totaal niet druk maak. Zou hij mij nou ook af en toe drie uur niet antwoorden of gekke dingen…”

Snapchat

Hoe kijkt ze terug op het Snapchat-schandaal? “Ik weet van Mart dat hij geen Snapchat heeft. De juice was dat hij op Snap met meiden aan het praten was en af ging spreken met meiden. Een vriendin van mij belde mij en die zei: ‘Wat ben je aan het doen?’ Maar toevallig was hij die avond met twee vrienden naar de sauna. Ook dat vond ik nooit erg, alleen…”

Ze vervolgt: “Ik zat dus thuis en mijn vriendin appte mij van: ‘Wat ben je aan het doen?’ Dus ik zei: ‘Thuis.’ Ze zei: ‘Zit je op je telefoon te kijken?’ Ik vond haar al rare vragen stellen. Ik zei: ‘Zeg gewoon wat er is!’ Ze zei: ‘Heb je het juice channel gezien?’ Dus ik zei: ‘Nee.’ En ik ging kijken en mijn hart ging wel even sneller kloppen.”

Mart rent uit sauna

Waarom ging Jennifers hart sneller kloppen? “Gewoon omdat je denkt: wat is dit nou? Toen ging ik even goed kijken. Ja, weet je, iedereen kan een Snapchat-account aanmaken. Ik ging hem wel meteen bellen en zei: ‘Heb je dit en dit gezien?’”

Mart rende daarop direct de hete sauna uit. “Hij had er ook écht geen fijn gevoel bij, dus hij zei: ‘Ik kom gewoon meteen naar huis. Maak je er niet te druk om.’ Ik ging hem wel even zo aankijken, van: huh, hoezo komt dit voorbij?”

Keuvelgesprekje

Het keuvelgesprekje met Jennifer:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De vriendin van Mart Hoogkamer wordt hysterisch als hij drie uur lang niet terugappt. Gaat dat ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen