Mart Hoogkamer komt Angela de Jong tegen, mijdt haar volledig

Mart Hoogkamer heeft Angela de Jong vorige maand volledig gemeden toen ze samen te gast waren in de talkshow van Beau van Erven Dorens. “Hij ging me daar volledig uit de weg.”

Mart Hoogkamer en Angela de Jong © RTL

De ietwat omhooggevallen Mart Hoogkamer heeft met zijn winterski-soap Mart op de Piste de prijs gewonnen voor het meest infantiele tv-programma van het jaar. De jury, bestaande uit Angela de Jong en haar collega’s bij het AD, spreekt van ‘infantiele tv van de buitencategorie’. “Er kon er maar één winnen dit jaar.”

‘Wat is infantiel?’

Mart heeft de prijs goedlachs in ontvangst genomen, is te zien in een filmpje op de AD-site. Opvallend is dat Mart geen idee heeft wat ‘infantiel’ eigenlijk is, dus dat moet prijsuitreiker Manuel Vanderbos aan hem uitleggen.

AD-journalist Marcus den Blanken heeft wel te doen met Mart. “Het is gewoon een simpele jongen”, zegt hij. Manuel: “Qua woordenschat is hij ook wat beperkt.”

Handtekening

De kritiek op het met belastinggeld betaalde Mart op de Piste vindt de zanger lachwekkend. “Ze hebben het me weer gevraagd en wie weet komt er nog een seizoen. Dus Angela de Jong: ik hoop dat je volgend jaar misschien weer gaat kijken”, zegt hij.

Dan doet Mart net alsof hij heel erg gecharmeerd is van Angela. “Ik wil graag een handtekening van Angela.”

Uit de weg

Heel vreemd, zegt Angela in de AD Mediapodcast. “Hij had een handtekening kunnen krijgen toen ik hem pas tegenkwam, maar toen ging hij me enorm uit de weg. Dat was bij Beau.”

Ze vervolgt: “We zaten in dezelfde uitzending, maar toen bleef hij minstens op tien meter afstand de hele tijd van me. Maar goed, het maakt niet uit. Ik vind het sportief dat hij het accepteert en dat hij erom blijft lachen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Mart Hoogkamer een goede toevoeging aan het Nederlandse medialandschap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen