Raymond Mens heeft nog geen 200.000 euro gekregen van Talpa

Raymond Mens heeft nog steeds geen 200.000 euro gekregen van John de Mol, ondanks dat mediakenner Victor Vlam dat echt dringend heeft geadviseerd. “Twee ton is een koopje.”

Raymond Mens © SBS 6

Als onze eigen verkiezingen erop zitten, zullen de Nederlandse media weer massaal gaan toeleven naar de mediagenieke Amerikaanse presidentsverkiezingen. Bij RTL zullen ze het budget voor de retourvluchtjes van Michiel Vos flink gaan opschroeven, maar wat gaan de talkshows Op1 en Vandaag Inside precies doen?

Twee ton voor Mens

Vandaag Inside heeft nu nog Raymond Mens als Amerikakenner, maar hij is transfervrij en bij de talkshow Op1 liggen ze niet te slapen. Die hebben al een keer Thomas van Groningen weggekaapt bij VI en een babbelgrage VS-expert kunnen ze ook wel gebruiken. Ze hebben er al wel eentje, maar die zit aan de verkeerde kant van de tafel: Charles Groenhuijsen.

Het dringende advies van de belangrijke mediakenner Victor Vlam aan Talpa-baas John de Mol is dan ook: leg die man vast. Hij heeft ook alvast een bedrag genoemd: “Dat betekent anderhalve ton, twee ton. Ik denk dat hij dat moet doen, want WNL zou het zomaar ook kunnen doen. Daar zou Raymond heel goed, net als Thomas van Groningen, bij passen.”

Nog niks gehad

Hélène Hendriks brengt die gouden tip ter sprake in haar hittalkshow De Oranjezomer. “Hoeveel vind jij Raymond eigenlijk waard? In geld uitgedrukt?”, vraagt ze aan tafelgast Job Knoester.

Job zegt daarop: “Nou, die twee ton is een koopje. Meteen doen, strik eromheen. Ik zou het als ik Raymond was niet onder de twee ton doen.”

Hélène: “Ik neem aan dat John meteen heeft gebeld. Daarom was het geld op natuurlijk?”

Nog niet gebeld

Raymond: “Ja, dat zou kunnen, maar ik kan er niks over zeggen.”

Hélène: “Maar wacht even! Dan weten wij genoeg!”

Job: “Daar krijg je heel veel tekst voor. Voor twee ton.”

Dan blijkt dat John nog steeds geen twee ton heeft neergelegd voor Raymond. Bizar. Hij vertelt: “Ik ben natuurlijk helemaal nergens gecontracteerd. Ik ben gewoon zelfstandig en ik zit overal en nergens.”

68 procent

De meeste Nederlanders vinden in elk geval dat Raymond twee ton waard is, blijkt een semi-representatief onderzoek onder meer dan tienduizend mensen. Slechts 32 procent van de mensen denkt dat hij dat níet waard is.

Raymond: “Ik moet eerlijk zeggen: mijn moeder heeft ook gestemd. Ik weet dus niet of het helemaal wetenschappelijk is. Haha. Maar hij mag bellen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Raymond Mens is nog steeds transfervrij. Moet RTL een poging wagen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen