‘John de Mol moet direct twee ton uittrekken voor Raymond Mens’

John de Mol moet direct de portemonnee trekken om Raymond Mens vast te leggen als deskundige voor SBS 6, adviseert mediakenner Victor Vlam. “Hij heeft zich echt bewezen.”

Raymond Mens en John de Mol © SBS 6

De bekende Amerikakenner Raymond Mens schuift momenteel regelmatig aan in de talkshow De Oranjezomer en daar presteert hij, net als in Vandaag Inside, uitstekend. Althans, dat vindt mediakenner Victor Vlam. Hij wijst erop dat hij ook een goede chemie heeft met Rutger Castricum, die over twee weken weer weekgast is in dat programma.

Gotspe

Raymond stelt dat hij slecht betaald wordt bij SBS 6 en dat vindt Victor een gotspe. Hij adviseert John de Mol om deze Amerikadeskundige per direct vast te leggen. “Ik vind dat hij bewezen heeft dat hij grote waarde heeft voor dit programma. Ik denk dat John de Mol echt de portemonnee moet trekken”, zegt hij in de podcast De Communicado’s.

Hoeveel dan? “Dat betekent anderhalve ton, twee ton. Ik denk dat hij dat moet doen, want WNL zou het zomaar ook kunnen doen. Daar zou hij heel goed, net als Thomas van Groningen, bij passen. Dus misschien wordt hij wel weggekaapt.”

Risico

Thomas van Groningen stapte over van Vandaag Inside naar Op1. Dat zou met Raymond ook kunnen gebeuren, aldus Victor. “Dat is altijd het risico. En dan zit Talpa zonder Amerika-kenner terwijl er een verkiezingsjaar opkomst is. Ja, dat kunnen ze toch niet permitteren. Dat zou verschrikkelijk zijn.”

Hij besluit: “Geef die man een contract, omdat hij van Rutger Castricum ook een topper kan maken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen