Nielson weigert vragen Telegraaf over vreemdgaan met horrorfan

Nielson wil tijdens een interview met De Telegraaf niet praten over zijn bizarre onenightstand met een horrorfan. “Hij wil niet te lang bij het verleden stilstaan”, schrijft het dagblad.

Nielson © AvroTros

Het was medio december even goed slikken voor Nielson: niemand minder dan juicehyena Yvonne Coldeweijer pakte uit met een nogal bizar verhaal over de zanger. Hij had enkele dagen daarvoor namelijk een nogal fanatieke en veel jongere fan uitgenodigd in zijn hotelkamer. ’s Nachts. Zonder dat zijn vrouw daarvan wist.

Horrorfan Rachela

Hoe Yvonne dit wist? Ze kwam erachter dat de fan in kwestie, Rachela, op haar socials allemaal foto’s en filmpjes deelde van die nachtelijke ontmoeting met haar grote idool. En daar wist híj dan weer niets van. Een behoorlijk sekreet dus, vond Daphne Bunskoek, maar daardoor beleefde Nielson wel een bittere kerst.

Je zou denken dat die horrorfan zich rótschaamt voor het uit de school klappen over zijn vreemdgaan, maar niets is minder waar. Anderhalve maand later ging ze gewoon weer naar een concert van Nielson en daar deelde ze ook Insta-stories over. “Ik was zó zenuwachtig!”

Nielson is er klaar mee

Nielson kwam een paar weken daarna voor het eerst met een reactie op beeld, namelijk bij RTL Boulevard, en daar oogstte hij behoorlijk wat lof mee. Later bij Beau van Erven Dorens was hij al iets minder spraakzaam. En nu, tijdens een gesprek met De Telegraaf, blijkt de zanger er echt goed klaar mee.

Zijn Telegraaf-interviewer schrijft: “Hij heeft een paar moeilijke jaren achter de rug. Die tekenen zijn leven. Over het vreemdgaan met een fan wil hij niets zeggen. Het was vlogger en YouTuber Yvonne Coldeweijer die dat bekendmaakte. Later betuigde de zanger spijt.”

Dealen met verdriet

Waar zijn ontrouw vandaan komt? Dat is onduidelijk, maar wel had Nielson een ingewikkelde tijd achter de rug. “De dood van zijn 28-jarige neef en vooral vriend Nathan, een paar jaar geleden, was het absolute dieptepunt. Nielson werd roekeloos, dronk zijn verdriet weg en was zichzelf aan het verliezen. Die turbulente tijd ligt intussen achter hem.”

Nielson wil volgens de Telegraaf-journalist niet meer te veel stilstaan bij zijn verleden: “Met dat verdriet heb ik moeten dealen. Emotioneel heb ik mezelf teruggevonden en herpakt. Het gaat goed met me.”

Instagram

Nielson met zijn horrorfan:

Het interview met Nielson is hier te lezen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de horrorfan, Rachela, te ver is gegaan door weer naar Nielsons concert te gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen