‘Nielson heeft open relatie, maar dat mag zijn vrouw niet weten’

Nielson knoopt ‘veel vaker’ aan met vrouwelijke fans als hij optreedt door het land, stelt juicekoningin Yvonne Coldeweijer. “Hij heeft een open relatie, maar dat mag zijn vrouw niet weten.”

Nielson © SBS 6

Het is ongetwijfeld flink schrikken voor de getrouwde zanger Nielson (32). Een 22-jarige fan die hij ’s nachts heeft uitgenodigd op zijn hotelkamer heeft daar stiekem foto’s en filmpjes van hem gemaakt en die zijn gisteren op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer beland, samen met wat chatgesprekken en spraakberichtjes.

Stoute Nielson

Yvonne laat nu op haar juicekanaal weten dat dit geen incident was. “Okay. Nielson doet dit veel vaker. 😂 Check de volgende stories”, zegt ze.

Ze laat een chatgesprek zien waarin Nielson een andere dame uitnodigt om naar zijn hotel te komen. “Deze dame was geen fan, maar gewoon in contact gekomen met hem via TikTok. Hij stuurde haar daarna een tijdje e-mails, waarin hij zei dat hij over haar droomde etc. Tot deze bewuste avond.”

Open relatie

Als Nielson deze dame uitnodigt om naar het Huys van Leyden-hotel te komen, haakt ze tóch af. “Hahahaha lief. Maar kan ik echt niet maken tegenover je vrouw.”

Hij daarop: “Ik heb je uitgelegd in onze mails hoe dat voor mij zit, maar ik kan inderdaad niet bepalen hoe jij daar in staat.”

Yvonne: “Ik heb deze mails gelezen (die zal ik niet posten want dat vind ik zielig voor zijn vrouw) en dit is mijn conclusie:
Nielson vindt zelf dat hij een open relatie heeft, maar zijn vrouw mag het alleen niet weten.”

‘Niet te vertrouwen’

Een volger van Yvonne daarop: “Wist al dat hij niet te vertrouwen was toen hij die joker jatte bij Wie is de Mol.”

Yvonne: “Hahahaha.”

Uiteindelijk deelt Yvonne nog een dérde flirtgesprek van Nielson dat er niet om liegt. Het leidt al met al tot flink wat boze reacties op de Instagram-pagina van de zanger. “Lief kerstcadeautje ook voor je vriendin, cheater… Het komt toch altijd uit hè? Bedank Yv maar Hanna, weet jij ook waar je aan toe bent”, zegt iemand.

‘Erg sneu’

Een Rena leeft ook mee met Nielsons vrouw. “Erg sneu voor je vrouw 😔 Waarheid komt altijd naar boven. Je ‘die hard’-fan heeft je letterlijk genaaid.. Mja hou hem dan ook in je broek…”

Cindy vindt wel dat Nielson gemene fans heeft. “Die fan had ook niets moeten ‘lekken’… Is ook zéér laag… Zeker die foto als hij aan het slapen is. Ook allemaal puur voor aandacht.”

Sterre tot slot: “Van jou had ik dit als laatste verwacht… Arme Hanna 😔.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Nielson door deze berichtgeving van Yvonne Coldeweijer minder sympathiek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen