Nielson ziet horrorscharrel opduiken in Carré: ‘Echt zó zenuwachtig’

Zwaar ongemakkelijk voor Nielson: de zanger gaf gisterenavond een optreden in theater Carré en daar zat onverwacht ook zijn horrorscharrel Rachela in het publiek. “Zó zenuwachtig!”

Nielson © Instagram

Nielson (33) heeft een buitengewoon bittere kerst en oudejaarsviering achter de rug. De getrouwde zanger kwam medio december in het nieuws omdat een van zijn trouwste fans, de 22-jarige Rachela, hem op een pijnlijke wijze verraadde. Ze blijkt ’s nachts te zijn uitgenodigd op zijn hotelkamer en dat wilde ze kennelijk graag met andere fans delen.

Lekkende scharrel

Rachela gooide, zonder dat hij het wist, foto’s van een slapende Nielson op sociale media. Het feit dat de zanger een vrouw thuis op de bank heeft zitten, zorgde ervoor dat Yvonne Coldeweijer er aandacht aan besteedde op haar juicekanaal. Het gevolg? Een huwelijkscrisis.

Het is natuurlijk dubieus dat Nielson kennelijk vreemdgaat met jonge fans, maar als lekkende scharrel heeft Rachela ook flink wat kritiek over zich heen gekregen. Zo vindt Daphne Bunskoek dat die meid te ver is gegaan. En Nielson? Die wil ongetwijfeld niets meer met haar te maken hebben.

Rachela duikt op

Helaas voor Nielson kun je een lekkende scharrel geen gebiedsverbod opleggen. Deze Rachela verscheen gisteren dan ook vrolijk in het publiek van zijn concert in het Amsterdamse Carré en doet daar uitgebreid verslag van op Instagram.

Rachela: “Honestly: ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest om naar een show te gaan, maar wat ben ik blij dat ik tegen mezelf heb gezegd: dikke vinger naar wat die mensen denken, ga gewoon en geniet. En oh wat heb ik genoten.”

Fan van liedje

Waar Nielson haar inmiddels wel in de sloot kan gooien, is de liefde omgekeerd nog wél aanwezig. Rachela is gek op het nieuwe liedje van de zanger. “We waren fan van het nieuwe liedje. Ja, was weer mooi. 🤩”

Nielson deelt op zijn eigen Instagram talloze complimenten die hij van aanwezige fans heeft ontvangen, maar de stories van Rachela zitten daar niet bij. Geen enorme verrassing natuurlijk.

‘We houden het Privé’

Sinds het uitlekken van zijn intieme omgang met fans is Nielson erg spaarzaam met media-optredens. Hij schoof onlangs wel aan bij Tijd voor MAX van de ongevaarlijke Sybrand Niessen en Martine van Os. Een heel bewuste keuze natuurlijk: die twee weten niet eens hoe je juice spelt.

Zelf heeft Nielson het steeds bij zijn oorspronkelijke statement gehouden: “N.a.v. berichten in verschillende media willen we laten weten dat we samen bezig zijn met het oplossen van problemen in ons huwelijk. Dit gedeelte van ons leven is privé en houden we verder tussen ons. Hanna en ik hopen op jullie respect hiervoor.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Nielson een sympathieke gozer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen