Nielson bij Beau gevraagd naar overspel: ‘Door greppel getrokken’

Nielson is gisteren in de talkshow van Beau van Erven Dorens gevraagd naar het bedriegen van zijn vrouw Hanna. “Je bent gewoon door de greppel getrokken door al die juice channels!”

Beau van Erven Dorens en Nielson © RTL

Mensen zijn van nature geïnteresseerd in roddel en achterklap, maar op televisie is ‘privé moet vooral privé blijven’ een heel populaire mening. Je ziet talkshowhosts ermee worstelen: ze roepen heel hard dat ze relatieperikelen iets intiems vinden, maar ondertussen stellen ze met een lange aanloop toch gewoon de vragen waar men thuis nieuwsgierig naar is.

‘Hoe gaat het?’

Beau van Erven Dorens deed dat gisteren met zijn gast Nielson, die in opspraak is geraakt omdat hij is vreemdgegaan met een fan. Twee dingen maken dat Nielson nu nauwelijks last heeft van een imagoprobleem: hij heeft geen zielige excuusjes bedacht voor zijn vreemdgaan en er is medeleven omdat zijn onenightstand zich een beetje psycho gedraagt.

Met een makkelijk bruggetje brengt Beau het gesprek op zijn overspel: “Je hebt zelf trouwens ook behoorlijk wat steun nodig, want je hebt het zwaar gehad. Hoe gaat het nu met je?”

Nielson: “Nou, ik heb geen steun nodig hoor, Beau. Dat is overdreven.”

Door de greppel

Beau leeft mee met Nielson. “Nou, ik denk van wel. Ik denk: die vent is gewoon door de greppel getrokken door al die juice channels.”

Nielson: “Ja, nee kijk, ik bedoel: ik doe dit nu tien jaar en ik heb een domme fout gemaakt en daar leg ik thuis verantwoording voor af, maar ik ben echt niet zo heel erg bezig met wat jij er nou van vindt of wat iemand anders daar nou van vindt, want ja: in de eerste plaats gaat het dan om mijn vrouw, dus daar ligt mijn focus.”

Lange aanloop

Nielson heeft voor de camera van RTL Boulevard al uitgebreid gereageerd op zijn vreemdgaan, dus veel valt er niet meer te vragen, maar Beau wil toch wat meer. Hij neemt vervolgens een ongelooflijk lange aanloop: “Ik zeg het ook, want het spreekt voor je… Als je niet weet over gaat, Michiel (Vos, red.), jij weet zeker niet waar het over gaat…”

Dan: “Dat gaan we ook verder niet bespreken… Maar als jij de aanval neemt en je zegt: oké, jongens, dit is gebeurd, ik heb er spijt van en zoek het lekker verder uit, ik moet het regelen met mijn geliefde en met niemand anders, dan vind ik dat eigenlijk heel stoer.”

Het gaat maar door: “We zitten in een maatschappij waarin iedereen alles over elkaar zogenaamd mag weten en daar moet je dan de hele tijd maar je ogen voor sluiten, maar je bent er echt voor gegaan en je hebt gezegd: f*ck it, ik stap naar buiten: het is waar.”

‘Mooi’

Nielson hoort het allemaal gelaten aan en antwoordt dan: “Is het stoer of is het ook gewoon een soort van de enige manier? Er was ook weinig te weerleggen ofzo. Het was wat het was. Ik probeer er nu gewoon samen met mijn vrouw uit te komen en dat gaat gelukkig ontzettend goed.”

Beau: “Mooi.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kunnen collega-vreemdgangers als Waylon een voorbeeld nemen aan Nielson?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen