Nielson beleeft bittere kerst: ‘Hij is echt een wolf in schaapskleren’

Nielson beleeft ongetwijfeld een bittere kerst nu Yvonne Coldeweijer hem min of meer heeft ontmaskerd als vreemdganger. “Dit is gewoon een wolf in schaapskleren”, zegt de juicekoningin.

Nielson © AvroTros

Yvonne Coldeweijer heeft als doorgewinterde juicejournalist al een hoop vreemdgaande BN’ers voorbij zien komen, maar Nielson maakt het volgens haar wel héél bont. Naast de filmpjes en foto’s die ze vorige week plaatste van een slapende Nielson, gemaakt door een fan die was verleid om naar zijn hotelkamer te komen, speelt er volgens haar meer.

Mails van Nielson

Een andere dame die een avontuurtje met Nielson weigerde omdat hij een vrouw heeft, werd als volgt beantwoord door de zanger: “Ik heb je uitgelegd in onze mails hoe dat voor mij zit, maar ik kan inderdaad niet bepalen hoe jij daar in staat.”

Wat zijn dat voor mails dan? Yvonne heeft ze gelezen. “Wat hij doet is hoogverraad”, legt ze uit in de podcast De Juice Show. “Hij stuurt e-mails naar vreemde meiden van pagina’s lang waarin hij gewoon vertelt over zijn relatie en hoe ongelukkig hij daarin is tot een bepaald vlak en hoe hij het ziet in een relatie.”

Intimiteitsvacuüm

Heeft Nielson misschien, net zoals Marco Borsato dat had, last van een Intimiteitsvacuüm? “Dat weet ik niet, dat stond er niet bij. Hij vindt dus dat hij een open relatie heeft, en dan zet hij erbij: ‘Maar uit respect voor haar wil ik het wel discreet houden en dat je alles wist.’ Ja, oké, dit is gewoon een wolf in schaapskleren.”

Zijn vrouw weet helemaal niks van die ‘open relatie’, aldus Yvonne. “Je kan wel vinden dat je dat hebt, maar dat heb je alleen als je dat hebt overlegd, lijkt mij.”

Hoogverraad

Yvonne vindt Nielson een valse man. “Ik vind het hoogverraad. Dat je je p**mel in iemand wil steken, moet je zelf weten. Kijk, dan ben je gewoon al een loser, maar oké. Maar als je dan lange e-mails over je relatie gaat sturen naar een vreemde meid omdat je haar wil palen… Nahh, ik vind dat echt hoogverraad.”

Ze vervolgt: “Dit hebben heel veel meiden naar mij gestuurd met wie hij is vreemd gegaan, allemaal hetzelfde verhaal… Drie meiden. Hij zegt dus: ‘Voor 80 procent is zij mijn droomvrouw, maar voor die overige 20 procent heb ik gewoon behoefte aan iemand anders. Dat vind ik normaal in het leven en ik vind dat dat in relaties zou moeten kunnen.’”

‘Zó lelijk!’

Het zijn gewoon ‘l*lverhalen’, vindt Yvonne. “En vervolgens zegt hij dus: ‘Beter verwijder je deze e-mails weer. Als je met me afspreekt, wis deze berichtjes!’ Zo lelijk. (…) Wat een sukkel zeg!”

Nielson zingt in zijn liedje ‘Ik heb een meisje thuis’: “Ik heb een meisje thuis, een meisje thuis Die zou niet willen dat ik jou doe. Ik heb een meisje thuis, een meisje thuis Daar wil ik met een schoon geweten.”

Yvonne: “Wat een schijnheil!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u medelijden met vreemdgaande BN'ers die op de juicekanalen belanden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen