Samantha Steenwijk ineens véél minder op tv: ‘Mijn eigen keuze’

Er was een tijd dat je echt geen programma kon bekijken zonder Samantha Steenwijk erin aan te treffen. Ze zat nog nét niet in het Achtuurjournaal. Maar de laatste tijd is het opvallend stil…

Samantha Steenwijk © RTL

Samantha Steenwijk hoort bij de minst geliefde artiesten van Nederland, omdat haar persoonlijkheid niet echt likeable is. De zangeres zorgde al voor ergernis met haar veelvuldige optredens op televisie, maar vooral haar overdreven hysterische rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer heeft haar de das omgedaan. Ze is gewoon uit.

Stapje terug

Toch stelt Samantha nu dat haar plotselinge absentie van televisie een éigen keuze is. “Eerder was er een overkill van Samantha Steenwijk. Nu lijkt het heel rustig te zijn”, merkt een journaliste van Weekend op tijdens een vraaggesprek.

De zangeres daarop: “Ja, omdat ik er bewust voor heb gekozen om even een stapje terug te doen. Buiten dat is de coronatijd voorbij, dus heb ik ook wat minder tijd voor andere dingen, omdat ik weer kan optreden. Ik doe echt nog wel leuke tv-dingetjes en er komen ook leuke dingen aan, maar verder deed ik eventies een stapje terug.”

Beetje tv

Een stapje terug of hebben de tv-bazen gewoon gehoor gegeven aan de klaagzang over de Samantha Steenwijk-overkill? De zangeres beweert bij hoog en laag dat zíj de beslissing heeft genomen. “Mijn werkzaamheden zijn verlegd, ik kan nu de bühne weer op en dat doe ik het allerliefste natuurlijk.”

Ze besluit: “Een beetje tv maken vind ik leuk, maar het moet natuurlijk niet mijn belangrijkste bezigheid zijn, want dat is het zingen. Dus nu heb ik gewoon lekker een balans voor mezelf. En kies ik de krenten uit de pap, haha!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Samantha Steenwijk is plots veel minder op televisie. Eigen keuze?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen