Daphne Bunskoek haalt stevig uit naar lekkende scharrel Nielson

Daphne Bunskoek haalt uit naar Rachela, de 22-jarige scharrel van Nielson. Ze noemt het ‘zorgwekkend’ dat deze fan beelden heeft gemaakt van haar onenightstand met de 33-jarige zanger.

Nielson en Daphne Bunskoek © AvroTros, RTL

Nielson heeft vlak voor de kerstdagen een fan uitgenodigd om ’s nachts naar zijn hotelkamer te komen, maar deze Rachela is niet bepaald een discrete meid. Nadat hij in slaap viel, heeft zij namelijk meerdere foto’s en filmpjes gemaakt en dit via social media verspreid. En dat is weer opgepikt door het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer.

Statement Nielson

Er speelt volgens Yvonne veel meer. Zij stelt dat Nielson dit ‘veel vaker‘ doet en dat hij aan een andere meid zelfs e-mails heeft gestuurd waarin hij klaagt over zijn huwelijk. De juicekoningin noemt hem een ‘wolf in schaapskleren‘.

Nielson heeft gisterenmiddag bevestigd dat hij en zijn vrouw Hanna nu in een relatiecrisis zitten. “Lieve volgers, naar aanleiding van berichten in verschillende media willen we laten weten dat we samen bezig zijn met het oplossen van problemen in ons huwelijk. Dit gedeelte van ons leven is privé en houden we verder tussen ons.”

Zorgwekkend

Reguliere showmedia als RTL Boulevard en NU.nl berichten nu alsnog over de escapades van Nielson. Zij wachten altijd tot een beschuldigende artiest reageert en gaan dan alsnog helemaal vol op het orgel.

Zo haalde RTL Boulevard-presentatrice Daphne Bunskoek in de uitzending van gisteren uit naar de scharrel van Nielson. “Ik moet eerlijk zeggen: ik vind het vooral zorgwekkend dat iemand het filmt als je een nacht met elkaar hebt doorgebracht en dat doorspeelt, maar daar gaan we nog wel meer van horen, denk ik. Toch, Aran?”

Laatste woord

Aran Bade, de entertainmentkenner van Boulevard, denkt dat dit nog een staartje krijgt. “Ja, absoluut. Daar is het laatste woord niet over gezegd. “

Het is wel goed dat Nielson heeft gereageerd, vindt hij. “We gaan het meemaken volgend jaar of ze bij elkaar blijven en er nog uitkomen.”

Yvonne reageert als volgt op het statement van Nielson: “Sterkte Hanna. 💐”

Tweet

Veel liefhebbers van Nielsons muziek reageren teleurgesteld:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u medelijden met Nielson?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen