Yvonne Coldeweijer gooit getrouwde Nielson voor de bus: ‘Pijnlijk’

Yvonne Coldeweijer gooit de getrouwde zanger Nielson voor de bus op haar juicekanaal. Het lijkt erop dat de 32-jarige zanger zijn vrouw Hanna niet zo trouw is als zij mogelijk denkt.

Yvonne Coldeweijer en Nielson © RTL, YouTube

Het werd vanochtend vroeg al aangekondigd door Yvonne Coldeweijer: er zat juice over Nielson aan te komen. “Nielson. Van jou had ik dit niet verwacht”, kondigde ze aan, tot nieuwsgierigheid van haar vele volgers. De juicekoningin heeft de dirt over Nielson zojuist op haar juicekanaal geplaatst en het liegt er niet om.

Nielson nodigt uit

Yvonne laat zien hoe de getrouwde zanger behendig een vrouwelijke fan naar zijn hotelkamer in het Eindhovense Pullman-hotel krijgt. “Nielson trad zaterdagavond op in Eindhoven en zocht wat gezelschap voor in zijn hotelkamer. Hij vroeg een fan om langs te komen”, schrijft de showbizzhyena.

De dame in kwestie, de 22-jarige R., houdt aanvankelijk de boot af. “Hahahaha lieve schat is uur rijden”, zegt ze. Hij: “Nou en.” Zij: “Hahaha. Ben je in de feeststemming? Want oeh, dan moet ik uitkijken.” Hij: Exact.”

Wanhopige fans

Het is volgens Yvonne evident dat een beroemde zanger gemakkelijk in kan spelen op zijn fans. “Het ding met fans is dat ze het net iets te cool vinden allemaal.”

Als de dame terughoudend blijft reageren, doet Nielson net of hij toch geen interesse meer heeft: “Geeft niet. Het is al laat ook. My bad. Ga lekker slapen. Is beter.”

Yvonne: “Hij speelt nog even in op de ‘once in a lifetime opportunity’ voor deze meid.”

Fanfoto

Nadat Nielson aangeeft ‘gewoon tegen jouw billen in slaap’ te willen vallen, gaat ze uiteindelijk alsnog overstag. Op de hotelkamer blijkt deze R. lekker actief te zijn geweest met haar smartphone, want er is nu zelfs een foto en een filmpje van een slapende Nielson op Yvonne’s juicekanaal beland.

Yvonne: “Fans maken ook foto’s van je als je slaapt. En filmpjes voor het thuisfront.”

‘Verwijder aub!’

Tot slot deelt Yvonne ook nog Nielsons spraakberichtjes van de dag erna, wanneer hij R. smeekt om de gehele chatgeschiedenis te verwijderen. Daar zou hij zich ‘heel comfortabel’ bij voelen.

Uit een ander spraakberichtje blijkt dat fan R. enigszins overstuur is. “Ja die is helemaal verliefd natuurlijk. Jezus wat een slecht idee was dit, Niels”, zegt Yvonne.

Yvonne besluit: “Context: Nielson is getrouwd.”

Boze fans

Fans reageren teleurgesteld in Nielson. “Aaah ik ben teleurgesteld! Ik was bij het optreden van Nielson en hij vertelde tijdens het optreden dat hij zo gelukkig was met zijn vrouw. Vond dat zo lief! Zo jammer weer dit…”, schrijft Sam.

Lia twittert: “Heeft Nielson die demonen van Waylon overgenomen? Tweedehands.”

Suzanne: “Nielson gaat gewoon vreemd zo vlak voor kerst. Fijne kerstdagen gewenst en een gelukkig nieuwjaar, sukkel!”

En Wouter: “Alberta Verlinde heeft weer een relatie gesloopt denk ik 😅.”

Instagram

Nielson als hij een kerstcadeau van Yvonne krijgt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat de vrouw van Nielson dit weet, al is het via Yvonne Coldeweijer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen