Nielson oogst lof met eerlijke reactie op vreemdgaan: ‘Dé manier’

Nielson oogst lof met zijn eerlijke reactie op het feit dat hij keihard is vreemdgegaan. “Het is denk ik ook de enige manier om er zo mee om te gaan”, zegt Boulevard-verslaggever Aran Bade.

Nielson en Aran Bade © RTL

Net als vele andere BN’ers heeft ook Nielson ervaring met het bedonderen van zijn partner. Hij heeft ’s nachts een fan van het type bakvis naar zijn hotelkamer laten komen en die bleek nog nooit van het woord ‘discreet’ te hebben gehoord. Ze besloot de zanger te filmen toen hij sliep en dat op de socials te gooien. En dan is Yvonne Coldeweijer nooit ver weg.

Nielson basht niet

Eindstand: Nielson heeft een bittere kerst achter de rug en vecht nu voor zijn huwelijk. Gisteren sprak hij daar voor het eerst uitgebreid over vanwege de release van zijn nieuwe single. Hij stond zowel Radio 538 als RTL Boulevard te woord. “Mijn leven was de afgelopen maand wel ingewikkeld, zeker”, aldus de zanger in de showrubriek van RTL 4.

Verslaggever Aran Bade: “Hoe reageerde jij zelf toen je die foto’s of die berichten daarover zag?”

Verrassend genoeg rept Nielson met geen woord over Yvonne of juicekanalen: “Ik heb het natuurlijk gewoon flink verkloot thuis. En ik zit nu in de situatie dat ik daar verantwoordelijkheid voor probeer te nemen. En ik heb geluk met een vrouw die me heel goed kent. En die me ook de gelegenheid geeft om die verantwoordelijkheid te nemen.”

Verkloot

Nielson is zijn vrouw dankbaar. “Want ze doet het echt fantastisch. En ja, we zijn aan het zoeken naar een weg hieruit, samen.”

Aran: “Dat vind ik heel mooi om te horen dat zij in ieder geval nog bij je is.”

Nielson: “Ja, dat is op dit moment zo.”

Aran: “Het is heftig om te zeggen, je hebt het verkloot, maar voelt het voor jou ook zo? Dat je dacht, ja, wat heb ik gedaan?”

Nielson: “Ja, ik heb iemand waarvan ik heel veel hou heel veel pijn gedaan. Dat is natuurlijk niet mijn intentie. Althans, zo ben ik niet de deur uitgegaan die dag. En nu probeer ik dat… Ik loop er niet van weg. Het is gebeurd. Ik ga het ook ownen. Ik ga ook niet allemaal doekjes eromheen winden. Dit is wat het is. Mijn focus ligt heel logisch nu op mijn vrouw.”

Shock

Was het een shock voor Nielson om te ontdekken dat zijn one-night-stand allemaal foto’s en filmpjes heeft lopen maken? “Het was een grotere shock voor mijn vrouw dan voor mij, natuurlijk. Ja, wat ik zeg, het is gewoon klote. En ik ben uiteindelijk toch gewoon een mens dat een enorme fout heeft gemaakt.”

Heeft hij spijt? “Ja, als je hier geen spijt van hebt, als je het effect hiervan ziet en je hebt er geen spijt van, dan zou je weer onmenselijk zijn. Dus ja, natuurlijk.”

Heel eerlijk

Een BN’er die niet begint over demonen, verdrietholletjes of een intimiteitsvacuüm: ook wel eens verfrissend. Aran: “Het is de meest eerlijke reactie die ik in tijden heb gehoord van een BN’er die is vreemd gegaan. Er waren geen restricties vooraf. Hij zei ‘vraag gewoon wat je wil vragen’. Het is denk ik ook de enige manier om er zo mee om te gaan.”

Shownieuws-ster Tooske Ragas: “Er zijn er die er anders op hebben gereageerd.”

Collega Bart Ettekoven: “Die er meer omheen draaien, die de demonen weer in de strijd gooien.”

Tooske: “Of iemand anders de schuld geven.”

Bart: “Hij ownt het wel, dus dat is absoluut een feit. Complimenten daarvoor. Hij stelt zich ook kwetsbaar op.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nielson wijst geen enkele keer met een boze vinger naar de juicekanalen. Slim?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen