Filemon Wesselink live op tv in de clinch met bestie Glennis Grace

Filemon Wesselink schopte gisterenavond in de talkshow HLF8 tegen het zere been van Ronald Molendijk, een van de BN’er-besties van Glennis Grace. “Dit is een heel ander verhaal!”

Ronald Molendijk, Glennis Grace en Filemon Wesselink © SBS 6, RTL 4

Ronald Molendijk is wel héél trouw aan zijn goede vriendin Glennis Grace. De muziekdeskundige van Shownieuws doet net alsof de Whitney Houston-imitator terechtstaat omdat ze een zak peren heeft laten vallen op de fruitafdeling. Hij riep gisterenavond in HLF8 dat heel Nederland straks weer mee staat te zingen met de zangeres.

Killeralbum

Zodra er een topplaat ligt van Glennis, dan is volgens Ronald alles weer vergeten en vergeven. “Ze zal met een killeralbum moeten terugkomen”, legt hij uit in de talkshow.

Nou, vergeet dat maar rustig, zegt Filemon Wesselink naast hem aan tafel. “Je moet mensen wel altijd een tweede kans geven als ze hun straf hebben uitgezeten en alles, maar heb je er echt zin in?”

Vakkenvullers

Filemon niet in elk geval. “Ik zie dan de hele tijd die vakkenvullers voor me die zelfs in het kantoor zijn gevlucht met bedreigingen achter zich aan. Ik vind dat echt een vreselijk beeld en kan dan niet zo lekker van de muziek gaan genieten.”

Ronald gepikeerd: “Dan moet je dat ook vooral niet doen.”

Filemon: “Ik denk dat veel mensen dat hebben.”

Ronald: “Ja, dat is ook helemaal niet erg. Er zijn ook veel mensen die The Beatles niet trekken en die waren voor The Stones.

‘Wat een onzin’

Wat een onzin, zegt Filemon. “Dat is natuurlijk wel een ander verhaal.”

Tafelgast Debby Gerritsen: “Die beukten geen vakkenvullers in elkaar.”

Ronald: “Bij The Rolling Stones zijn er wel ergere dingen gebeurd hoor.”

Filemon: “Je hoort de muziek en je ziet vakkenvullers in het kantoor bedreigd worden. En dan: ‘I Will Always Love You.’”

Ronald: “Dat geeft toch helemaal niets? Het is net alsof zij het repertoire is. Dat is natuurlijk niet zo. Bij The Stones zijn gewoon mensen doodgestoken voor het podium. Die hadden ze zelf ingehuurd. En een paar jaar later staat de hele Amsterdam Arena mee te zingen.

‘We pikken minder’

Filemon vreest voor Ronald en zijn goede vriendin dat een succesvolle carrière er niet meer in zit. “Het lijkt me moeilijk om je hier overheen te zetten. Het is ook een andere tijd. We pikken misschien ook minder van artiesten dan vroeger.”

Ronald blijft geloven in zijn ordinaire bestie: “Ik denk dat als er een goed liedje is, dat heel veel mensen het snel weer meezingen. Het is ook niet zo dat iedereen anti-Glennis Grace is.”

Overigens is Ronald ook innig bevriend met een andere BN’er die zich compleet heeft misdragen, namelijk Jeroen Rietbergen. “Is Jeroen nog welkom bij mij thuis? Natuurlijk!”, zei hij eerder.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ronald Molendijk denkt dat Glennis Grace er wel weer bovenop komt als ze een killeralbum uitbrengt. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen