Ronald Molendijk zwaar verbijsterd: ‘Dreigbrief gehad van Gordon’

Ronald Molendijk kan het bijna niet geloven: hij heeft na een paar kritische uitspraken over Gordon een enorm woest berichtje van de geplaagde zanger ontvangen. “Een dreigbrief.”

Ronald Molendijk en Gordon © SBS, RTL

De afgelopen tijd heeft Ronald Molendijk aan de desk van Shownieuws meermaals een kritische mening gespuid over Gordon, maar daar is de zanger absolúút niet van gediend. Een beetje zoals we van hem gewend zijn dus. De zanger lijkt met name boos om de uitspraak dat hij ‘knettergek’ zou zijn en daar herkent Goor zich niet in.

Knettergek

Ronald is zwaar Gordon-moe. “Hij kwam wel altijd weg met het feit dat hij waanzinnig kon zingen of dat hij waanzinnig ad rem was. Dan had je zoiets van: nou, dat is de basis en voor de rest is hij gewoon knettergek eromheen, maar dat is prima, dat is leuk. Maar nu is het alleen maar knettergek en is de basis niet meer goed”, zei hij onlangs.

En dat nieuwe album van Goor? Kwalitatief ook ondermaats, aldus Ronald. “Als je dit album echt objectief luistert – en dat zal hij zelf denk ik ook wel beamen – dan is het gewoon gemaakt met lichtgewichten. Hij had gewoon een echte producer moeten nemen.”

Dreigbrief

Voor Gordon zijn dit soort uitspraken kennelijk al zó erg dat hij een rechtszaak overweegt. “Gordon heeft me recent een dreigbriefmailbericht gestuurd dat ik niks meer mag zeggen, anders gaat hij me aanklagen voor smaad en laster, dus ik zeg helemaal niks meer”, aldus de muziekkenner gisterenavond in Shownieuws.

Het ging in de showrubriek over de meniscusoperatie van Gordon, waar de entertainer heel erg de aandacht mee opzoekt. Bart Ettekoven tegen zijn collega: “Zou je daar wat over willen zeggen dan? Hahaha.”

Ronald: “Nee, echt…”

‘Succes ermee!’

Dyantha Brooks verbaast zich erover dat Ronald zich zo koest houdt. “Sinds wanneer hou jij je aan dat soort afspraken?”

Ronald: “Nooit, maar hier heb ik ook niks over te melden. Succes ermee, met je knie.”

Dyantha, die ooit een verschrikkelijk potsierlijk en a-journalistiek interview hield met Gordon: “Soms is zwijgen beter.”

Best wel privé

Bart vindt het overigens lachwekkend dat Gordon zoveel aandacht zoekt met zijn meniscusoperatie. “Ik hoorde hem een paar weken geleden roepen: ‘Ik ga nooit meer iets privé’s posten, maar alleen nog maar zakelijke dingen op mijn Instagram zetten’, maar nu ligt hij op Insta in een ziekenhuisbed, wat toch best wel privé is lijkt mij.”

Lachend: “Ik zie Ronald echt doodgaan!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon dreigt na wat kritiek direct met juridische stappen tegen Ronald Molendijk. Bespottelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen