Ronald Molendijk: ‘Doe strik om Gordon heen, hij is knéttergek!’

Ronald Molendijk denkt dat het goed is als mediamakers hun verantwoordelijkheid nemen en de mentaal instabiele Gordon niet meer uitnodigen. “Doe een strik om die man!”

Gordon en Ronald Molendijk © SBS 6

Het is volgens Ronald Molendijk prijzenswaardig dat Wilfred Genee ervoor heeft gekozen om Gordon níet toe te laten tot Vandaag Inside. “Dat zijn de meest wijze woorden die ik het afgelopen half uur heb gehoord. Laat die man met rust. Op een gegeven moment kunnen we toch wel een strik doen om het fenomeen Gordon? Het is wel klaar toch?”

Hup, hup, hup

Presentatrice Dyantha Brooks, die Gordon gunstig gezind is, werpt hem in Shownieuws tegen: “Het is wel een heel kleurrijk iemand.”

Ronald: “Het wordt allemaal met veel bombarie gebracht en dan trek je na een dag, omdat mensen er iets van vinden, de plug uit je theatertour. Dan doe je heel veel mensen tekort. Mensen die kaartjes kopen, maar ook de theaterzalen en de kaartverkopers. Dat gebeurt allemaal zo: hup, hup, hup. Dan denk ik echt van: mán! Het heeft allemaal gevolgen.”

Knettergek

Collega Anouk Smulders is het eens met Ronald. “Je gaat toch niet de ene week zeggen: ‘Stik erin’, en de week erna kom je weer?”

Gordon is toch altíjd wispelturig geweest? Ronald: “Hij kwam wel altijd weg met het feit dat hij waanzinnig kon zingen of dat hij waanzinnig ad rem was. Dan had je zoiets van: nou, dat is de basis en voor de rest is hij gewoon knettergek eromheen, maar dat is prima, dat is leuk. Maar nu is het alleen maar knettergek en is de basis niet meer goed.”

Alleen nog rellen

Collega Guido den Aantrekker kan zich daarin vinden. “Er zijn alleen nog maar rellen.”

Ronald: “Als je dit album echt objectief luistert – en dat zal hij zelf denk ik ook wel beamen – dan is het gewoon gemaakt met lichtgewichten. Hij had gewoon een echte producer moeten nemen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ronald Molendijk stelt dat Gordon 'knettergek' is. Overdrijving?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen