André Hazes jr. lijkt uit huis gezet door Rachel: ‘Boos over Monique’

Het lijkt erop dat André Hazes jr. uit huis is gezet door zijn moeder Rachel. Dat is zojuist namelijk naar buiten gebracht door Yvonne Coldeweijer, een autoriteit op het gebied van Hazes-nieuws.

Monique Westenberg, André Hazes jr. en Rachel Hazes © Instagram

Yvonne Coldeweijer is de belangrijkste bron van betrouwbaar nieuws over de familie Hazes. Vorige week bracht André Hazes jr. zijn vijfdelige documentaireserie uit op Videoland en dat lijkt een soort verfilming van Yvonne’s Insta-feed. Zo’n beetje alles wat zij de afgelopen anderhalf jaar heeft geroepen, komt welhaast een-op-een voorbij in de serie.

Op straat gezet

En de Hazes-soap gaat ook na de release van die docuserie gewoon door. Yvonne brengt vanochtend het nieuws naar buiten dat André op straat zou zijn gezet door zijn beruchte moeder Rachel. “Rachel heeft André uit huis gezet! Ik geloofde het eerst bijna niet, maar het is echt waar. Vanuit meerdere kanten bevestigd”, vertelt ze op haar juicekanaal.

Rachel zou boos zijn over hoe onbeschoft André omgaat met zijn laatste scharrel. “Rachel vindt het belachelijk hoe hij is omgegaan met zijn laatste vriendin Sarah Salah. Dat hij vorige week vrijdag nog bij haar moeder om haar hand heeft gevraagd en haar vervolgens na een weekendje Disney weer compleet laat vallen voor Monique.”

Hulp zoeken

Volgens Yvonne is de maat vol voor Rachel. “Rachel heeft gezegd dat Dré hulp moet gaan zoeken voor dit gedrag. Dacht niet dat ik ooit deze woorden in m’n mond zou nemen, maar Rachel heeft deze keer echt gelijk. André crasht momenteel bij Djarno.”

Of toch niet? “Omg. De auto van André is vannacht voor de deur van Monique gespot”, meldt ze even later.

Boos over Mo

Overigens zit de echte woede bij Rachel heel ergens anders, weet Yvonne. “Het klinkt erg sympathiek dat Rachel het voor Sarah Salah opneemt, maar ik denk eigenlijk dat er eerder wat anders achter zit.”

Ze vervolgt: “Rachel trekt het niet hoe Monique uit die docu is gekomen, als een soort van heldin. Ze is als de dood dat André nu weer terug wil naar Monique. Vandaar deze actie denk ik.”

Liefdesreünie

De reden dat André zijn laatste scharrel heeft gedumpt zou te maken hebben met zijn verlangen om toch weer in Monique’s armen te liggen.

Privé-baas Evert Santegoeds beschikt over dezelfde informatie: “Monique is in therapie geweest bij dezelfde vrouw waar ook Leontine Borsato een hele tijd onder behandeling is geweest. Het lijkt er alleszins op dat ze het weer gaan proberen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen