Getty Kaspers boos op Martien Meiland: ‘Waar is mijn uitnodiging?’

De Meilandjes zijn inmiddels behoorlijk door de wol geverfd als BN’ers, maar af en toe zullen ze nog best eens raar opkijken van al die sterren met hun lange tenen. “Waar is mijn uitnodiging?!”

Getty Kaspers en Martien Meiland © NPO, SBS

Je kunt veel over de Meilandjes zeggen, maar niet dat ze geen incasseringsvermogen hebben. Martien Meiland hoort al jaren aan hoe nep en gemaakt hij zou zijn en Maxime hoe verwend ze zou zijn, maar ze laten zichzelf niet uit het veld slaan. Hun slimme mediahouding zorgt ervoor dat ze hun houdbaarheidsdatum steeds weer weten te verlengen.

Vriendschap voorbij

De Meilandjes zijn inmiddels professionele BN’ers, maar tót hun avontuur in Frankrijk waren ze ook maar gewone stervelingen. En met die achtergrond zullen ze nog best eens raar opkijken van al die malle grilligheden van andere sterren. Ditmaal is het weer de Songfestival-bekendheid Getty Kaspers die pissig is op de Meilandjes.

Wat is het geval? Toen de Meilandjes op een blauwe maandag in Hengelo woonden, hadden ze wat contact met Getty. Maar nu de tv-familie verhuisd is, voelt ze zich genegeerd. “Martien bouwde voor het oog van de camera’s een vriendschap met haar op. Maar van die hechte vriendschap is nu niets meer over”, is te lezen in de nieuwste Story.

‘Waar is uitnodiging?’

Getty vindt dat de Meilandjes haar hadden moeten uitnodigen voor hun BN’er-show. “Ik had wel een uitnodiging verwacht voor zijn programma Chateau Meiland VIPS, en om bij Martien in zijn pension Code Rosé te komen logeren. Maar ik ben niet belangrijk genoeg meer voor Martien, denk ik.”

Ze sneert: “Hij heeft nu allemaal mensen uitgenodigd die een beetje in zijn en over schandalen kunnen praten. Ik ben niet meer interessant. Toen Martien en zijn familie uit de Achterhoek weggingen, zijn ze nog bij ons langs geweest om afscheid te nemen. Maar ons contact is een beetje doodgebloed. Ik denk dat Gordon belangrijker is…”

‘Kom zelf maar!’

Zelf gaat Getty geen contact meer zoeken met de Meilandjes. “Ik loop nergens meer achteraan. Als mensen iets van me willen, dan moeten ze zelf komen.”

Wat vinden de Meilandjes ervan? Showkenner Bart Ettekoven zegt in Shownieuws: “We hebben nog wel even contact gehad met Erica vandaag en die zegt: ‘Ik ga hier niks over zeggen.’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Getty Kaspers wil uitnodiging voor Chateau Meiland VIPS. Beetje hoog in de bol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen