Ronald Molendijk walgt van Thomas Berge: ‘Wat is dit voor man?’

Ronald Molendijk vindt dat Thomas Berge zijn rol als vader niet goed vervult. Hij vindt het zeer dubieus dat hij voor de tweede keer een gezin met jonge kinderen verlaat. “Kom op!”

Thomas Berge en Ronald Molendijk © Instagram

Thomas Berge heeft al eens een gezin met een jong kindje in de steek gelaten en nu doet hij hetzelfde: hij loopt weg bij zijn vriendin Elianne, slechts tien weken na de geboorte van hun tweede kindje. Volgens de juicekanalen en Elianne zelf is hij vreemdgegaan en dat ontkent de volkszanger niet. Hij verklaart slechts: “Er is geen andere vrouw in het spel.”

Ronald kritisch

Dat zegt niets, zegt Privé-baas Evert Santegoeds aan de desk van Shownieuws. “Je hoeft natuurlijk geen andere vrouw in je leven te hebben om een keer vreemdgegaan te zijn. Ik vind dat statement waar hij zo heel lang over gedaan heeft vanaf zaterdag niet heel stevig. Zij hint er toch wel degelijk op dat hij vreemdgegaan is.”

Collega Ronald Molendijk vindt het zeer kwalijk dat Thomas een nieuwe scharrel kennelijk verkiest boven het beschermen van zijn jonge gezin. “Ik ken deze mensen niet, maar puur even uit menselijk oogpunt zou je toch ook gewoon kunnen zeggen: we blijven nog twee jaar in dit huis, we regelen iets…”

‘Regel wat’

Thomas moet zijn rol als vader serieuzer nemen, vindt Ronald. “Het ene kindje is net veertien maanden meen ik en het andere gewoon drie maanden. Je kunt het toch gewoon wat praktischer regelen?”

Evert: “Je gaat voor de tweede keer bij je gezin weg… Hij heeft ook al een vrouw met een kind en nu nog eentje… Nou, die is niet lekker bezig.”

Ronald: “Ik heb gewoon zoiets van: als man heb je toch ook gewoon een andere taak dan dat je relatie goed is?”

Achterkamer

De breuk komt bij Thomas vandaan. Raar, vindt Ronald. “Je kunt toch gewoon zeggen van: oké, we fucked up, het is helemaal shit, ik woon nu in de achterkamer maar ik ben er wel gewoon elke dag en ik zie het over een jaar wel. Kom op! Weggaan is makkelijker gezegd dan gedaan.”

Je kunt je jonge kinderen niet zo in de steek laten, stelt hij. “Een baby’tje heeft er veel aan dat hij gewoon liefde voelt.”

Grootste egoïst

Evert is goed klaar met Thomas, vult hij aan in zijn podcast Strikt Privé. “God man, wat maak je een troep van je eigen leven. Jij moet weer vreemdgaan en je maakt er weer één grote puinhoop van. Het moet wel de grootste egoïst in de showbizz zijn.”

“Dit is zo’n ontzettende deuk in het imago van Thomas Berge. Dit gaan fans niet pikken. Dit is echt zó slecht dat ik denk: Thomas, ga je in een hoekje zitten schamen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Thomas Berge verlaat voor de tweede keer een gezin met jonge kinderen: verwerpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen