Yvonne zet juice achter betaalmuur: ‘Bas Smit en Ali B aan de beurt’

Yvonne Coldeweijer heeft besloten om al haar juice voortaan te delen achter een betaalmuur. Ze adverteert momenteel met explosieve verhalen over Bas Smit, Ali B en Marco Borsato.

Yvonne Coldeweijer © YouTube

We zullen de komende tijd een stuk minder gaan horen van Yvonne Coldeweijer, want de juicediva heeft besloten om haar roddels voortaan alleen nog achter een betaalmuur te verspreiden. Haar directe inkomsten uit juice nemen daardoor aanzienlijk toe, maar haar bereik neemt sterk af. Tenzij er natuurlijk wordt gelekt uit haar besloten kanaal…

Nagedacht

Yvonne heeft dit nieuws gisterenavond bekendgemaakt in een video op haar openbare Instagram-kanaal Life of Yvonne. “De afgelopen tijd heb ik heel erg nagedacht hoe ik verder wil met de juice en met mijn kanaal. Al meer dan drie jaar heb ik bijna elke dag juice gepost voor bijna iedereen om te lezen, gratis en voor niets, en dat is heel vaak ontploft.”

“Het begon heel klein, voor de echte juice-lovers, maar al snel werd de juice zó groot dat zelfs als je dacht dat je er niet zoveel mee had, dat je toch werd meegezogen in de juice en mij gewoon moest volgen om op de hoogte te blijven, want als je mij niet volgt kun je natuurlijk niet echt meepraten op je werk bij het koffiezetapparaat of in je vriendengroep.”

Uitdagingen

De laatste tijd horen we al veel minder van Yvonne. Nu blijkt dat ze aan iets nieuws werkte. “De juice werd gewoon onmisbaar en zelfs de haters moesten me wel volgen. Heel eerlijk: ik hou heel erg van uitdagingen en ik denk dus dat het tijd is voor iets nieuws. Ik heb besloten om niet meer verder te juicen voor deze hele grote groep mensen.”

Wat dan wel? “Nou, om verder te gaan op een nieuw account met een kleine exclusieve club mensen. Een speciale juice-memberclub. En deze club moet eigenlijk echt klein blijven, want hoe kleiner de club hoe meer lijpe juice ik kan delen en hoe meer details ik kan vertellen en niks meer achter hoef te houden, en altijd alle details aan je kwijt kan.”

Ali, Bas en Marco

Yvonne noemt vervolgens een aantal heftige beschuldigingen – zelf spreekt ze van ‘lijpe scoops – aan het adres van onder anderen Ali B, Bas Smit en Marco Borsato. “Je snapt het: dit kun je niet missen. Scoops staan voor je klaar.”

Naast de gebruikelijke overspeldingetjes, brengt Yvonne in dit filmpje een aantal BN’ers in verband met strafbare feiten: van bedreiging tot verkrachting. Als één of meerdere van deze verhalen waar zijn en deze worden onderzocht en geverifieerd, dan zou dat absoluut leiden tot een nationale rel.

Gezinnetje

Wat gebeurt er met het openbare account van Yvonne? Dat gaat gewoon door. “Ik heb namelijk gemerkt dat er heel veel mensen zijn die het superleuk vinden om te zien wat ik doe met mijn gezinnetje, vakanties, interieur, outfits, dat soort dingen, dus daar ga ik mee verder. Mocht je het leuk vinden, blijf me dan ook zeker volgen.”

Abonneren op Yvonne kan voor 8,95 euro per maand. Als zo’n één procent van haar huidige volgers zou besluiten om Yvonne te volgen, dan verzekert ze zich van een omzet van zo’n 70 duizend euro per maand. Ruim genoeg om bij tijd en wijle een advocaat aan de mouw te kunnen trekken…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yvonne Coldeweijer gaat achter de betaalmuur. Denkt u dat ze inboet aan relevantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen