Wilfred Genee verwacht dat woeste Rob Kemps niet naar VI komt

Wilfred Genee verwacht dat de boze Rob Kemps niet ingaat op de uitnodiging om aan te schuiven in Vandaag Inside. “Ik heb even contact met hem gehad, maar hij komt denk ik niet.”

Wilfred Genee en Rob Kemps © SBS 6, NPO

Het imago van Rob Kemps staat zwaar onder druk nu blijkt dat hij achter de schermen een heel ander persoon is dan ervoor. Waar het voor de camera altijd lachen, gieren en brullen is, is het achter de schermen alleen maar brullen. Hij heeft maandag woest lopen rondbellen toen hij hoorde dat Vandaag Inside hem ’s avonds op de hak zou gaan nemen.

‘Over nadenken’

Een dag later hing dezelfde Rob ook al woest aan de telefoon bij RTL Boulevard. Hij ging echt vollédig tekeer en nam zelfs het woord ‘k*tprogramma’ in de mond. Het is evident dat Rob na het sluiten van zijn lucratieve Talpa-contract volledig naast zijn schoenen is gaan lopen. Zijn wangedrag leidt nu al dagen tot ophef.

VI-ster Wilfred Genee heeft gisteren contact gehad met Rob. “Even geappt. Ik heb oprecht geappt van: ‘Rob, is het niet handig dat je binnenkort even bij ons aanschuift?’ Nu krijgt het allemaal zo’n grote lading, het wordt steeds groter. Toen appte hij terug: ‘Hé, wat een hartstikke leuk idee. Daar ga ik zeker over nadenken.’”

‘Die komt niet’

Dat kan volgens Wilfred maar één ding betekenen. “Meestal als je zegt: ‘Ik ga erover nadenken’, dan betekent dat in Hilversum: ‘Ik kom niet’, want Matthijs van Nieuwkerk denkt nu al vijf maanden na sinds ik hem voor het laatst gevraagd heb. Hahaha.”

Wilfred heeft Rob ook nog naar zijn ruzie met Boulevard gevraagd. “Het is volgens hem één groot misverstand en hij gaf aan dat hij ook niet RTL Boulevard heeft gebeld. Die hebben hem gebeld. Veel belangrijker nog: ik vroeg: ‘Vind je het wel een k*tprogramma?’ Toen zei hij: ‘Laat ik dat niet via de app doen, misschien dat ik het een keer kan uitleggen.’”

‘Kom gewoon’

VI-gast Job Knoester vindt het pr-technisch ongelooflijk onhandig hoe Rob zich gedraagt. “Als hij nou gewoon die beelden had gegeven, was het niet drie weken lang over hem gegaan hier.”

Rob doet net alsof het allemaal niet aan hem ligt, maar volgens Wilfred is dat wel degelijk zo. “De redactie had de beelden al gegeven. Die hadden we al en toen kwam het telefoontje (van Rob, red.).”

Wilfred ‘zou het leuk vinden’ als Rob langskomt. Hij vindt het jammer dat de presentator zo terughoudend reageert. “Ik zou zeggen als je gevraagd wordt: ‘Oké, ik kom, leuk!’”

Fragment

Rob werd twee weken geleden al belachelijk gemaakt in VI:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u afgeknapt op Rob Kemps?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen