Wouter de Winther ontkent seksuele relatie met Gerard Joling

Wouter de Winther ontkent dat hij aan het daten is met Gerard Joling. Ze hebben volgens hem ook geen seksueel contact met elkaar. “Het was wel heel erg gezellig en we hadden een kater.”

Gerard Joling en Wouter de Winther © RTL, SBS

Het is geen geheim dat Gerard Joling wel van een feestje houdt en een enorm sociaal dier is. We zagen vorige week op de socials dat hij behoorlijk aan het doorzakken was met Wouter de Winther en nog wat andere heren. Het zag er allemaal wel héél gezellig uit en dat roept de vraag op of er niet wat meer speelt tussen beide heren.

Boulevard belt

Wouter beaamde vorige week in VI dat ze een heel leuke avond hebben gehad. “Het was erg gezellig, ja”, zei hij met een heel ondeugende blik. “Dat was wel een kater de volgende dag.”

De Telegraaf-journalist zei het met zó’n aparte blik in de ogen dat het overal alarmbellen deed rinkelen. Hij geeft in de Vandaag Inside van gisterenavond een update aan presentator Wilfred Genee: “Ik werd de volgende dag gebeld door Boulevard met de vraag of we aan het daten waren. Allemaal dankzij jouw insinuatie hier aan tafel.”

Aan het daten?

Wilfred wil het weten. “En is het zo? Zijn jullie aan het daten?”

Wouter: “Nee, natuurlijk niet. Nee!”

Het leeftijdsverschil tussen Gerard en Wouter is aanzienlijk, maar valt op de schaal van Hélène Hendriks nog mee: Geer is 63, hij 45. Wilfred: “Nou ja, Gerard datet niet, hè? Hij is meer van de pony moet altijd grazen. Die graast overal volgens mij.”

Grazende pony

Heeft Wouter die grazende pony van Gerard van dichtbij gezien? Oftewel: doen de heren het met elkaar? Wouter: “Ja, die kreeg ik ook om mijn oren, ja, inderdaad, maar niet met mij.”

Wilfred: “Oké, dat is even bevestigd. Hoe voelt het dan dat ze achter jou en Gerard Joling aan zitten? Ineens andere media achter je aan.”

Wouter: “Nou ja, er zijn mensen die dat ook de wereld in helpen met enige graagte.”

Gossiphoek

Hier doelt Wouter natuurlijk op Wilfred, de sensatiebak van VI. Hij reageert: “De wereld in helpen? Je bevestigde dat het hartstikke gezellig was!”

Wouter: “Het gebeurt altijd aan die kant van de tafel! Insinuatie, en: ‘O, is dat dan niet zo?’”

Johan Derksen: “Dat is de gossiphoek daar!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Flauw dat RTL-ster Gerard Joling alleen naar VI mag als hij een nieuwe single te promoten heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen