Eva Jinek strikt sjorrende Ferry Doedens: ‘Ik ben meer dan OnlyFans’

Ferry Doedens zit vanavond in de talkshow van Eva Jinek om te praten over zijn stoute carrièreswitch. Hij wil bij Jinek uitdragen dat hij méér is dan de jongen die elke dag de wasbak onder sproeit.

Ferry Doedens © RTL Boulevard

Vlak voor de jaarwisseling lekte uit dat Ferry Doedens onder de naam Ferdinand Diego tegen betaling allemaal stoute foto’s en filmpjes van zichzelf aanbiedt op het sociale medium OnlyFans. We zien de gevallen GTST-acteur op allerlei plekken zijn slagroomspuit tonen: in de lift, voor de spiegel, op de bank. En af en toe zet Ferry’s zijn spuit ook daadwerkelijk aan het werk.

Ferry bij Jinek

Aanvankelijk schrok Ferry enorm van de media-aandacht die dat opleverde, maar nu gaat hij er vol voor: de acteur gaat nu zelfs sjorren met andere OnlyFans-sterren als Levy van Wilgen. Ferry heeft besloten om zich er niet langer voor te schamen: hij wil ook gewoon door met zijn normale carrière en brengt morgen zijn nieuwe single Gevallen uit.

Vanavond zit Ferry in de talkshow van Eva Jinek. “Voor Ferry Doedens was het jaar 2020 op z’n zachtst gezegd turbulent. Vanavond in Jinek vertelt hij voor het eerst over zijn gedwongen vertrek uit Goede Tijden Slechte Tijden, zijn account op Onlyfans en zijn plannen voor het nieuwe jaar. Ook zingt hij zijn nieuwe nummer Gevallen”, meldt haar redactie.

‘Meer dan OnlyFans’

Ferry laat aan het AD alvast weten dat hij zijn mainstream carrière niet weg wil gooien nu hij sjorrend op het internet te zien is. “Ik wil een positieve wending aan het verhaal geven. Er is zoveel gezegd en gedaan, maar ik wil laten zien dat ik méér ben dan OnlyFans.”

“Ik ben ook gewoon zanger. Ik wil toffe nummers uitbrengen en ben met genoeg dingen bezig”, vertelt hij. Volgens Ferry zijn er zelfs nog tv-zenders die met hem in zee willen. “Dat horen jullie zodra het bekend wordt.”

Om welke tv-zender het gaat is niet bekend, maar er wordt gefluisterd dat Ferry in onderhandeling is met Meiden van Holland Hard.

Lees meer over Ferry-rel

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen