Ferry Doedens vraagt media om rust en privacy na stoute carrièreswitch

Ferry Doedens vraagt de media om rust en privacy nu is uitgelekt dat hij een stout dubbelleven leidt als OnlyFans-model Ferdinand Diego. Dat laat hij weten in een bericht op Instagram.

Ferry Doedens © Geert de Lange, RTL

Na wekenlang te hebben gezwegen heeft Ferry Doedens eindelijk zelf bevestigd dat hij inderdaad expliciete foto’s en filmpjes van zichzelf verkoopt op internet. Elke dag is op het sociale medium OnlyFans te zien hoe Ferry ijverig in de weer is met zijn opgewonden worst. Ferry is nu aan de kant gezet door zijn management en de media springen er bovenop.

Koek op

Voor het eerst reageert Ferry Doedens via social media op de controverse. “Op dit moment doen er allerlei verhalen over mij de ronde. Vandaar even een reactie van mijn kant. Het klopt inderdaad dat er een einde is gekomen aan de samenwerking met mijn management.”

Waarom is dat? “We hebben een goed gesprek gehad en besloten dat het beter is als onze wegen zich scheiden. Net als in een relatie komt het voor dat de koek soms op is en je merkt dat je niet meer bij elkaar past. Dat was in ons geval van beide kanten zo. Ik wil CTM en In het bijzonder Gerard Beerling bedanken voor de fijne samenwerking.”

Rust

Voor nu wil Ferry door rust gelaten worden door de media, zodat hij zich beter kan concentreren op zijn filmpjes waarin hij zijn wasbak onder kliedert. “Ik krijg op dit moment veel aanvragen vanuit de media, maar ik hoop dat jullie respecteren dat ik er op dit moment voor kies om even nergens op in te gaan.”

“Ik wil alles graag rustig laten bezinken en als het moment daar is voor mij zal ik van mij laten horen. Liefs Ferry.”

Lees ook

Het stoute dubbelleven van Ferry:
Ferry Doedens gaat voor OnlyFans-carrière, management zwijgt (29 december)
Pikante carrièreswitch Ferry Doedens haalt ook RTL Boulevard (31 december)
Oeps: Ferry Doedens bevestigt per ongeluk zijn stoute dubbelleven (4 januari)
Heftig: Shownieuws toont zichzelf bevredigende Ferry Doedens (5 januari)
Management zet Ferry Doedens opzij, wist niets van dubbelleven (5 januari)

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen