Pikante carrièreswitch Ferry Doedens haalt ook RTL Boulevard

Het verrassende nieuws dat Ferry Doedens een wel héél pikante carrièreswitch heeft gemaakt, heeft gisteren ook ’s lands meest bekeken showrubriek RTL Boulevard gehaald. Dat was te zien op RTL 4.

Ferry Doedens © RTL Boulevard

Ferry Doedens heeft aan het begin van deze maand, vlak na zijn gedwongen vertrek bij Goede Tijden Slechte Tijden, een eigen pagina geopend op OnlyFans. Dit is een sociaal medium waar mensen tegen betaling mee kunnen kijken in het geslachtsleven van allemaal afgetrainde jongens en meisjes. Ferry is er daar nu één van.

Ferry’s slagroomspuit

De foto’s en filmpjes van Ferry liegen er niet om. We zien de acteur niet alleen poseren met zijn slagroomspuit, maar zien die slagroomspuit ook nog eens in werking: in een handomdraai spuit hij zijn hele wasbak onder en iedereen mag meekijken. Het materiaal wordt gretig gedeeld op Twitter, internetfora en chatgroepen.

Ferry probeerde aanvankelijk om Nederlandse bezoekers buiten de deur te houden met een zogenoemde geoblock, maar op internet kun je weinig geheimhouden. Het nieuws lag dinsdag op straat en gisterenavond heeft ook RTL Boulevard er als eerste massamedium over bericht.

Boulevard over Ferry

RTL Boulevard kon niet om het opvallende nieuws heen. Inval-Ikink Lex Uiting vertelde over de pikante foto’s en video’s die van Ferry Doedens op het internet circuleren. “De GTST-acteur zou beeldmateriaal van zichzelf aanbieden op het platform OnlyFans. Zowel Ferry als zijn management waren niet bereikbaar voor commentaar.”

Bridget Maasland: “Maar dat zet je er dus wél zelf op, hè… Laten we dat wel even duidelijk maken.”

Lex: “Als Ferry daar daadwerkelijk een account heeft, dan zet hij het er zelf op. Wat ook veel gebeurt is dat dit soort filmpjes uitlekken en dat andere mensen een betaalaccount oprichten en zo rijk worden met naaktmateriaal van anderen.”

Bridget: “Maar dat is hier niet het geval. Dit heeft hij zelf gepost. Het is zíjn account.”

Ferry zwijgt

Net als deze website heeft ook RTL Boulevard verwoede pogingen gedaan om reacties te halen bij Ferry en zijn management. Mogelijk keert Ferry op een later moment zelf naar buiten over de activiteiten die hij en Ferry jr. ondernemen op het internet.

De OnlyFans-pagina van Ferry kunt u hier bekijken. Voor het pikante materiaal moet 7 dollar per filmpje worden afgetikt. Hopelijk loopt de acteur lekker binnen, want dit soort pikante hobby’s gaan over het algemeen niet goed samen met een reguliere carrière.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen