Welke Vandaag Inside-gast scoort het best? ‘Dit is de top drie!’

Wilfred Genee en zijn collega’s van Vandaag Inside moeten het altijd heel erg hebben van de sfeer, en daarbij zijn ze flink afhankelijk van de gast die aanschuift. Wie scoort het best?

Job Knoester, René van der Gijp en Valentijn Driessen © SBS

Vandaag Inside heeft elke dag een wisselende vaste gast aan tafel én een of twee gasten aan de bar zitten. De tafelgast is het belangrijkst, omdat deze voor een belangrijk deel de sfeer neerzet. Welke gasten zijn het populairst en welke namen zijn juist minder in trek? Kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp weet het en vertelt het in haar podcast Tina’s TV Update.

Valentijn wint

Tina kent alle kijkcijfers en weet precies welke dagen het beste scoren. “Wie is de populairste VI-tafelgast? Nou, dat heb ik even uitgezocht. Dinsdag zat bijvoorbeeld Valentijn Driessen aan tafel en de dag ervoor Eus. Van alle gasten zijn dat wel heel populaire gasten. De allerpopulairste is denk ik Valentijn Driessen.”

Wat maakt Valentijn zo populair? “Hij heeft naar mijn weten nog nooit onder de miljoen kijkers gescoord bij VI en is wel heel bijzonder. Eus wel eens, omdat hij dan bijvoorbeeld tegenover een belangrijke voetbalwedstrijd zit, maar Valentijn niet.”

Job ook in top drie

Valentijn wordt niet geplaagd door sportconcurrentie. “Die zit natuurlijk ook eigenlijk nooit tegenover een belangrijke voetbalwedstrijd daar als gast, vanwege zijn achtergrond. Hij zit natuurlijk op de dagen dat erover wordt nagepraat. Hij scoort eigenlijk altijd boven de miljoen, dus dat gaat wel heel goed.”

“Andere populaire gasten zijn bijvoorbeeld Job Knoester, dat is ook een van de populairsten, en dus Eus en Valentijn Driessen. Dat is denk ik de top drie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Van deze VI-top-drie: welke gast ziet u het liefst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen