Ferry Doedens gaat voor OnlyFans-carrière, management zwijgt

Ferry Doedens is op 1 december, een dag na het verlopen van zijn contract bij Goede Tijden Slechte Tijden, een OnlyFans-carrière begonnen. Hij mikt met expliciete foto’s en video’s op een tonnenregen.

Ferry Doedens © Geert de Lange

De showmedia worden al een paar weken veelvuldig getipt nu Ferry Doedens onder de naam Ferdinand Diego een OnlyFans-pagina is begonnen. OnlyFans is een soort Instagram, maar dan met expliciet materiaal en achter een betaalmuur. De acteur deelt hier elke dag meerdere foto’s en video’s van zichzelf, die niet op zijn Instagram-pagina verschijnen omdat ze te pikant zijn. Hij hoopt hier, net als al die andere OnlyFans-modellen, steenrijk mee te worden.

Naakte Ferry

Er lekten in de zomer al een aantal expliciete naaktfoto’s en -filmpjes van Ferry Doedens uit op internet en kennelijk heeft hij daar positieve reacties op gekregen. De acteur deelt op OnlyFans nu een hele stortvloed aan soortgelijk materiaal. Hierop is zijn gezicht zichtbaar.

Er worden elke dag een paar nieuwe foto’s of filmpjes geplaatst op Ferry’s OnlyFans-pagina. Er staan wervende teksten bij, zoals ‘It’s not that warm in Holland. Can u guys keep it warm?’.

Fans enthousiast

Op dit moment is de OnlyFans-pagina van Ferry Doedens wereldwijd beschikbaar, behalve voor bezoekers uit Nederland. Op het LPSG-forum, waar OnlyFans-liefhebbers zich verzamelen, reageert men enthousiast. “Het is wel een fijn jaareinde met al dit lekkers van Ferry!!”

Men vreest daar ook voor media-aandacht. “Hopelijk gunnen ze het hem om nog wat meer materiaal te maken. Laten we het niet te groot maken buiten dit forum”, zegt iemand. En een ander: “Ja dat vind ik ook! Al vrees ik wel dat de pers het heel snel te weten zal komen…”

Het nieuws heeft ook Twitter al bereikt. Daar wordt het materiaal van Ferry massaal gedeeld. “Blijkbaar heeft Ferry Doedens dus een OnlyFans-account… Maar is afgeschermd voor Nederlanders”, zegt ene Vincent.

Steenrijk

Het zou zomaar eens een heel slimme zet kunnen zijn van Ferry Doedens. Buiten Goede Tijden Slechte Tijden om is hij nooit een begeerd acteur geworden en nu hij voor de tweede keer is ontslagen bij de soapserie, zal men in de acteerwereld niet bepaald in de rij staan voor de diensten van Ferry.

Ondertussen lijkt hij wél geknipt voor een succesvolle OnlyFans-carrière: Ferry is afgetraind, geniet van intimiteit en heeft een groot bereik. Dé ingrediënten om steenrijk te worden: het is immers algemeen bekend dat de succesvolste OnlyFans-influencers met gemak de 100.000 euro per maand aantikken. Daarvan gaat 20 procent naar OnlyFans.

Levy van Wilgen

De 30-jarige Ferry hoopt kennelijk in de voetsporen te treden van de 23-jarige Levy van Wilgen, de succesvolste Nederlander op OnlyFans. Zijn volgers betalen 12 euro per maand. “Voor dat geld krijgen ze bijna dagelijks beelden waarop hij n**kt te zien is”, meldde de Volkskrant recentelijk.

Als Levy tienduizend volgers heeft die allemaal 12 euro per maand betalen, dan verdient hij ruim een miljoen euro per jaar. “Het legt Van Wilgen geen windeieren”, concludeert de Volkskrant. “Eind maart postte de influencer trots een foto met zijn nieuwe auto: een Mercedes-AMG GT van ruim 266 duizend euro.”

Management zwijgt

Om uit te sluiten dat het hier gaat om een fake-account of een account met gelekt materiaal van Ferry Doedens, is zijn managementbureau CTM in de afgelopen periode meermaals gewezen op deze OnlyFans-pagina.

De manager van Ferry Doedens wilde vorige en deze week niet reageren op deze spannende stap in Ferry’s carrière. Mogelijk wil Ferry hier op een later moment zelf mee naar buiten treden.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen