Radioshow Wilfred Genee valt Ferry Doedens thuis lastig

Het radioprogramma van Wilfred Genee heeft verslaggever Dennis Schouten vanochtend op pad gestuurd om Ferry Doedens thuis lastig te vallen. Dat was te horen op Radio Veronica.

Veronica Inside © Radio Veronica

Ferry Doedens is momenteel volop in het nieuws omdat hij expliciete foto’s en video’s van zichzelf verkoopt op het platform OnlyFans. Een ietwat ordinaire carrièreswitch natuurlijk, maar hij doet er tegelijkertijd niemand kwaad mee. Toch wordt hij nu op zijn privé-adres lastiggevallen omdat Wilfreds radioshow sensatie ruikt.

Pakketje

Het lukte Dennis Schouten om Ferry’s appartementencomplex binnen te dringen door zich via de intercom voor te doen als een pakketbezorger. “Ik heb een pakketje voor Ferry Doedens”, zei Dennis. “Oké, zet het maar beneden neer”, antwoordde Ferry.

Dennis besloot echter via het trappenhuis omhoog te lopen naar de woning van Ferry. Die sprong echter net op tijd weg. “Ik heb dus iemand hier voor het glazen ruit zien staan toen ik net hier het halletje in liep. Je moet even naar buiten om hier vervolgens aan te kunnen kloppen. Die had wel de structuur van een man die Ferry kon zijn, maar die is weggelopen.”

Badjas

VI-verslaggever Dennis zocht Ferry op in het kader van zijn vaste rubriek in het programma, waarbij hij ’s ochtends vroeg aanbelt bij BN’ers thuis. Hij brengt dan een VI-badjas voor hen mee. Die kan Ferry wel goed gebruiken nu hij de hele tijd rondloopt zonder kleren, aldus Dennis. “Ferry, de badjas ligt voor de deur, succes ermee!”, riep hij uiteindelijk.

Wilfred even later in de uitzending: “Het was trouwens echt Ferry Doedens, zegt Dennis nog even, want toen hij wegliep keek Ferry nog even om het hoekje, pakte hij snel de badjas en dook hij weer naar binnen.”

Mediastilte

Ferry heeft de media gevraagd om rust en privacy, maar daar heeft Wilfred lak aan. “Ik lees nu overal dat hij zich een beetje het slachtoffer voelt en dat hij met rust gelaten wil worden, omdat hij het zwaar heeft, maar hij heeft er toch gewoon voor gekozen? Als je ervoor kiest is het toch niet erg? Dan denk je toch: fuck you all, ik doe gewoon mijn ding?”

Dennis: “Het is ook wel een beetje: als dat soort types de media kunnen gebruiken om iets te verkopen, dan komen ze graag in beeld en nu ze zichzelf hebben verkocht op een andere manier en daar veel geld aan verdienen, dan mag niemand met ze praten. Dat is ook wel een beetje gek toch?”

Hij is niet onder de indruk van Ferry’s carrièremove. “Over het algemeen doen mensen die een beetje uitgerangeerd in de media dat soort dingen.”

Lees ook

Het stoute dubbelleven van Ferry:
Ferry Doedens gaat voor OnlyFans-carrière, management zwijgt (29 december)
Pikante carrièreswitch Ferry Doedens haalt ook RTL Boulevard (31 december)
Oeps: Ferry Doedens bevestigt per ongeluk zijn stoute dubbelleven (4 januari)
Heftig: Shownieuws toont zichzelf bevredigende Ferry Doedens (5 januari)
Management zet Ferry Doedens opzij, wist niets van dubbelleven (5 januari)
Ferry Doedens vraagt media om rust en privacy na stoute carrièreswitch (5 januari)
‘Ferry Doedens baalt van media, familie wist niets van dubbelleven’ (6 januari)

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen