‘Ferry Doedens baalt van media, familie wist niets van dubbelleven’

Ferry Doedens had nooit verwacht dat zijn stoute dubbelleven als Ferdinand Diego de Nederlandse media zou halen. Zijn familie wist er ook niets van. Dat heeft Aran Bade gezegd in RTL Boulevard.

Ferry Doedens en Aran Bade © RTL

De gevallen GTST-acteur had zijn OnlyFans-pagina geblokkeerd voor bezoek vanuit Nederland en dacht dat zijn pikante content daardoor onder de radar zou blijven in ons land. Dat is helaas niet gelukt: de showmedia staan momenteel bol van het nieuws dat hij expliciete foto’s en video’s van zichzelf verspreidt op het internet.

Ferry baalt

Ferry Doedens vindt het verschrikkelijk dat iedereen in Nederland nu weet van zijn stoute carrière, heeft RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade vernomen. “We horen wel heel duidelijk dat Ferry er echt ontzettend van baalt. Zijn familie was er niet van op de hoogte en hij wist ook niet dat dat dan in de media zou komen.”

Hij is zich er dood van geschrokken, aldus Aran. “De negatieve media-aandacht is ook echt fors. Ik denk ook echt dat Ferry daar niet blij mee is. We horen van verschillende bronnen rondom hem dat hij echt aangeslagen is dat dit nu overal staat. Het is ook een beetje naïef, vind ik.”

Luuk Ikink: “Ja, dat is natuurlijk wel de bedoeling van het internet, toch? Dat het uiteindelijk overal komt te staan.”

Acteercarrière voorbij

Zijn acteercarrière is voorbij, denkt Aran. “Voor een volgende familiefilm zou ik hem niet casten, weet je wel. Hij zit nu in een heel andere hoek. Wil hij dat, dat is de vraag. Hij gaat namelijk ook vloggen. Ik denk dat hij zich nog wel als acteur ziet en dat hij dat ook hoopt uit te bouwen, maar vooralsnog is het zonder kleren. De schade is nu best wel aanzienlijk.”

Is Nederland niet open minded genoeg om Ferry als acteur te blijven zien nu hij de hele dag op internet aan zijn saucijs loopt te plukken? “Ook in Amerika gebeurt het veel. Er zijn veel acteurs die het ernaast doen en ook nog eens jobs krijgen. Het zou kunnen, maar vooralsnog is hij wel heel erg ontdaan erover. Het komt allemaal even als een storm op hem af.”

Ferry casht

Ferry casht wel lekker met OnlyFans, zegt Aran. “Het account is alleen maar groter geworden. Het is sinds 1 december in de lucht, de dag nadat hij geen baan meer had bij GTST. We hebben het even gecheckt en er staan 34 foto’s op, 12 filmpjes en inmiddels zijn er 3.500 fans die achter de betaalmuur dus betalen aan Ferry en dat levert ruim 20.000 euro op voor Ferry. Dat is een fors bedrag.”

Bridget Maasland: “Je zegt 20.000 euro en dat is per maand. Als je dat over een jaar doet, dan kun je er ruim 200.000 euro mee verdienen. Misschien is dit wel zijn nieuwe carrièremove.”

‘Out in the open’

Ferry heeft de media op Instagram gevraagd om zijn rust en privacy te respecteren. Op zijn OnlyFans-pagina laat hij blijken minder moeite te hebben met de media-aandacht: “It’s out in the open that I have an OnlyFans-account! Enjoy! Stay subscribed for content 😈🔥”

“And again thnx for all the sweet posts that I get in my mailbox. Sorry if I not respond directly. But I try to read everything! 💙💙 should I take the 😈 away? And Thnx for all the support guys!”

Lees ook

Het stoute dubbelleven van Ferry:
Ferry Doedens gaat voor OnlyFans-carrière, management zwijgt (29 december)
Pikante carrièreswitch Ferry Doedens haalt ook RTL Boulevard (31 december)
Oeps: Ferry Doedens bevestigt per ongeluk zijn stoute dubbelleven (4 januari)
Heftig: Shownieuws toont zichzelf bevredigende Ferry Doedens (5 januari)
Management zet Ferry Doedens opzij, wist niets van dubbelleven (5 januari)
Ferry Doedens vraagt media om rust en privacy na stoute carrièreswitch (5 januari)

Fragment

Het fragment in RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen