Oeps: Ferry Doedens bevestigt per ongeluk zijn stoute dubbelleven

Ferry Doedens heeft in zijn Instagram Stories per ongeluk alsnog zijn stoute dubbelleven als OnlyFans-model bevestigd. Vorige week weigerde hij dat nog tegenover media als RTL Boulevard.

Ferry Doedens © RTL Boulevard

Het lijkt erop dat de acteercarrière van Ferry Doedens wel een beetje voorbij is nu hij voor de tweede keer is ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden. De acteur, die in het verleden vocht tegen een cocaïneverslaving, heeft daarom een ietwat ongebruikelijke carrièreswitch gemaakt: hij is OnlyFans-model geworden.

OnlyFans-model

Ferry maakt onder de naam Ferdinand Diego furore met zijn eigen pikante pagina, waarop hij elke dag nieuwe nietsverhullende foto’s en video’s van zichzelf deelt. De beelden zijn zeer expliciet: Ferry jr. wordt behoorlijk aan het werk gezet en blaft op een gegeven moment zelfs de hele wasbak onder. Ferry’s gezicht is daarbij continu zichtbaar.

Het nieuws lekte vorige week uit via deze website, waarna ook showmedia als RTL Boulevard ermee aan de haal gingen. Het heeft Ferry geen windeieren gelegd: zijn pagina, die beschikbaar is voor 13 euro per maand, is wel tien keer zo populair geworden. Al meer dan drieduizend mensen hebben zijn pagina geliket.

Zwijgende Ferry

Merkwaardig genoeg hullen Ferry Doedens en zijn management zich in stilzwijgen. Ze willen beiden niets zeggen over de pikante en ongebruikelijke carrièreswitch. Nu is die bevestiging er alsnog gekomen en wel via Ferry’s eigen Instagram-pagina.

Ferry laat in zijn Instagram Stories namelijk weten dat hij ook aan de slag gaat met YouTube, waar hij filmpjes over zijn leven gaat delen. Hij is druk bezig met het bewerken van de video’s en deelt ter illustratie een foto van zijn MacBook. Een oplettende volger zag dat in een van de tabs van zijn browser óók de beheerderspagina van OnlyFans open stond.

Ferry als influencer

Al met al kiest Ferry dus duidelijk voor een leven als influencer. “De laatste tijd ben ik bezig geweest om mijn eerste video’s te editen. Die komen binnenkort online! Zwitserland, laatste dag GTST, mijn leven. Alles komt voorbij.”

Die verslagen van zijn leven houden dus niet op bij Ferry’s slaapkamerdeur. Voor de stoute content kan men terecht op OnlyFans.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen