‘Ferry Doedens heeft een soort geldpaniek gehad’

Weekend-baas Bart Ettekoven denkt dat Ferry Doedens een OnlyFans-carrière is begonnen omdat hij na zijn GTST-ontslag een soort geldpaniek heeft gehad. Dat zegt hij in de Shownieuws-podcast.

Ferry Doedens © Geert de Lange

Ferry Doedens heeft zijn acteercarrière definitief vaarwel gezegd door als een soort mannelijke Kim Holland los te gaan op het ondeugende platform OnlyFans. “Ik vind echt oprecht dat hij lekker moet doen wat hij zelf wil, maar ik vraag me wel af of hij zich realiseert wat het betekent voor de rest van zijn carrière”, zegt Bart Ettekoven.

Geldpaniek

Het komt allemaal voort uit een gebrek aan geld, denkt Bart. “Hij heeft denk ik toch een soort geldpaniek gehad, want zijn salaris bij Endemol stopte omdat hij uit Goede Tijden werd ontslagen, maar zijn rekeningen lopen wel door. Hij heeft een hartstikke duur appartement wat hij volgens mij huurt, dus misschien is het een soort noodsprong geweest.”

Het is ook een beetje naïef, zegt Bart. “Omdat hij dacht dat het alleen in het buitenland zichtbaar was. Hij had zijn profiel voor Nederland afgeschermd, maar het was natuurlijk binnen de kortste keren overal in Nederland zichtbaar.”

‘Ferry pakt 20K’

Ferry zal nu niet meer in geldpaniek zijn, denkt Bart. “Hij heeft nu drie- of vierduizend volgers en als die allemaal een tientje betalen. Dat kreeg hij bij Goede Tijden niet hoor…”

Volgens co-host Dyantha Brooks pakt Ferry nu zo’n 20.000 euro per maand. Bart tegen haar: “Daar moet jij vijf keer voor Shownieuws presenteren.”

Podcast

De nieuwste aflevering van de Shownieuws-podcast:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen