Albert Verlinde: ‘Ferry Doedens verkoopt zijn lichaam, zó triest’

Het doet Albert Verlinde pijn dat Ferry Doedens zo is afgegleden. Hij vindt het ’triest’ dat de GTST-ster expliciete foto’s en filmpjes van zichzelf verkoopt op OnlyFans. Dat heeft hij gezegd in Shownieuws.

Albert Verlinde en Ferry Doedens © SBS, RTL

Nu Ferry Doedens is ontslagen bij GTST, is zijn inkomstenstroom uit acteren volledig stil komen te vallen. Daarom biedt hij nu tegen betaling allemaal stoute filmpjes van zichzelf aan op het internet. “Ik heb net contact met hem gezocht. Ik ken hem goed en ik moet toch zeggen dat het me pijn doet”, reageert Albert Verlinde.

Pijn

Waarom doet dit Albert pijn? “Het doet me pijn omdat het iemand die zich hersteld had van een verslaving, die er open over gesproken heeft, die weer aan de bak kwam, bij mij op een gegeven moment Grease gedaan heeft en weer Goede Tijden ging doen, tóch niet lukt om zijn leven op de rails te houden.”

Ferry zinkt diep, vindt hij. “Dat je je baan bij Goede Tijden kwijtraakt en tegen financiële problemen aankijkt, kan niet anders. Maar dat je dan zo diep moet zinken… Dat vind ik echt. Je verkoopt je lichaam. Dat is wat je nu aan het doen bent. Hoe triest is dat als je je lichaam verkoopt? Voor geld.”

‘Stop ermee!’

Albert roept Ferry op om te stoppen met zijn OnlyFans-carrière. “Ik zou eigenlijk willen zeggen: ‘Ferry, stop met dat gesodemieter. Zoek iemand op om mee te praten, maar hou nou vol en ga niet over een tijdje weer de ellende in.’ Dat wil ik hem echt meegeven.”

Het is gewoon ongepast, vindt hij. “Weet je dat er veel mensen zijn die dit via mensenhandel moeten doen? Dan zou ik zeggen: zoek dat vrijwillig nou niet op.”

Management

Het management van Ferry heeft hem per direct aan de kant gezet. “Ferry zegt: ‘Mijn management is niet voor me opgekomen, die had iets voor me moeten doen.’ CTM Management is een chique management en zij zeggen: ‘Hij heeft iets gedaan zonder dat wij het wisten.’ En niet zomaar iets, maar als je dit als bijverdienste van de week gaat doen, had je wel aan je management kunnen voorspellen dat dit speelt.”

Albert begrijpt wel dat Ferry zijn management niet had ingelicht. “Je gaat niet zeggen: ‘GTST stopt voor mij, maar ik ga op OnlyFans zitten en dan verdien ik elke maand 10.000 euro als ik mijn dixie laat zien.’ Dat ga je niet vertellen aan je manager, want die zal zeggen: ‘Ben jij besodemieterd. Dit is even een dip waar je in zit, maar op de lange termijn moet je een carrière door, dus je doet het niet.’”

De uitzending van Shownieuws kunt u zien op KIJK.nl.

Lees ook

Het stoute dubbelleven van Ferry:
Ferry Doedens gaat voor OnlyFans-carrière, management zwijgt (29 december)
Pikante carrièreswitch Ferry Doedens haalt ook RTL Boulevard (31 december)
Oeps: Ferry Doedens bevestigt per ongeluk zijn stoute dubbelleven (4 januari)
Heftig: Shownieuws toont zichzelf bevredigende Ferry Doedens (5 januari)
Management zet Ferry Doedens opzij, wist niets van dubbelleven (5 januari)
Ferry Doedens vraagt media om rust en privacy na stoute carrièreswitch (5 januari)
‘Ferry Doedens baalt van media, familie wist niets van dubbelleven’ (6 januari)
Radioshow Wilfred Genee valt Ferry Doedens thuis lastig (6 januari)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen