Management zet Ferry Doedens opzij, wist niets van dubbelleven

De manager van Ferry Doedens is maandag teruggekomen van vakantie en heeft besloten om de samenwerking met de acteur per direct te beëindigen. Dat meldt het bureau, CTM, aan RTL Boulevard.

Ferry Doedens © Geert de Lange

Ferry Doedens is vlak na het verlopen van zijn contract bij Goede Tijden Slechte Tijden, waar hij is ontslagen, een OnlyFans-carrière begonnen. Het lijkt erop dat CTM geen idee had van Ferry’s stoute dubbelleven, waarbij hij onder de naam Ferdinand Diego allerlei stoute filmpjes en foto’s van zichzelf op het internet zet.

CTM dumpt Ferry

Al met al zet CTM de gevallen acteur bij het grofvuil. “Nu hij een carrière in de donkere hoeken van het internet lijkt te ambiëren en gevoelig beeldmateriaal van zichzelf deelt op een bekend platform, lijkt de maat vol”, weet RTL Boulevard te melden.

Niet alleen Ferry Doedens, maar ook CTM wil al weken geen vragen over de stoute carrièreswitch van de acteur beantwoorden. Ferry bevestigde zijn OnlyFans-pagina maandag voor het eerst aan de media, namelijk aan Patty Brard van Shownieuws. Dat programma zond de expliciete beelden vervolgens ook uit.

Goede paard

Het is maar de vraag of Ferry met deze carrièreswitch op het goede paard wedt. Er valt met OnlyFans weliswaar een hoop geld te verdienen, maar zijn carrière als acteur in Nederland lijkt voorbij, al helemaal nu zijn management met hem breekt. Veel merken willen niet geassocieerd worden met een acteur die in zijn vrije tijd aan zijn waterpistool zit te sjorren en dat op internet zet.

Het is dus zaak voor Ferry om in een korte tijd flink binnen te lopen met OnlyFans en die inkomsten te investeren. De acteur is immers al 30 en OnlyFans wordt gedomineerd door ontklede dames en heren van in de twintig. Hoe lang blijft hij nog relevant voor de sjorrende doelgroep?

Verveling

Ferry is nog maar een maand actief op OnlyFans, maar nú al beginnen volgers in chatgroepen te klagen dat het allemaal een beetje saai wordt. Zij geven aan dat de foto’s en video’s van Ferry nu wel erg op elkaar beginnen te lijken en vragen zich af of hij nu ook ‘samenwerkingen’ aangaat met andere OnlyFans-sterren.

Zo’n samenwerking houdt in dat je foto’s en video’s maakt met andere OnlyFans-talenten, bijvoorbeeld door zichzelf te bevredigen in elkaars bijzijn. Dat soort video’s maakt ’s lands succesvolste OnlyFans-ster, de steenrijke Levy van Wilgen, vaak, meldde de Volkskrant onlangs.

Reactie Ferry

Hoe dan ook: Ferry is nog niet met zijn hoofd voor een camera verschenen om te reageren. Hij wilde Patty Brard pas uitgebreid te woord staan nadat hij met zijn management had gesproken, vertelde zij gisteren. Het management dat hem nu dus heeft ontslagen.

Patty: “Hij heeft tegen mij gezegd dat hij hier eerst met zijn manager in Nederland een gesprek over wil hebben en daarna met mij verder wil praten.”

Lees ook

Ferry over zijn stoute dubbelleven:
Ferry Doedens gaat voor OnlyFans-carrière, management zwijgt (29 december)
Pikante carrièreswitch Ferry Doedens haalt ook RTL Boulevard (31 december)
Oeps: Ferry Doedens bevestigt per ongeluk zijn stoute dubbelleven (4 januari)
Heftig: Shownieuws toont zichzelf bevredigende Ferry Doedens (5 januari)

Fragment

Het fragment in Shownieuws:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen