Privé-Evert: ‘BLVD is Bridgets fanclub op Leidseplein’

Geplaatst op do 14 nov 2019 om 11:00

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, ligt niet wakker van de felle kritiek van RTL Boulevard op zijn nieuwe cover. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. De Privé pakt flink uit met het nieuws over de breuk tussen André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Westenberg. Het roddelblad heeft hun zoontje groot op de cover gezet met daarbij de tekst ‘KLEINE JONGEN, hoe leg je HEM dit uit?’ en de showrubriek staat nu op zijn achterste benen. Aanklagen die hap, adviseren ze aan hun eigen Bridget.

Het past allemaal in het beeld dat RTL Boulevard het heerlijk vindt om te roddelen over intriges en relatiebreuken, totdat het iemand uit de eigen gelederen betreft.

Daar sluit Santegoeds zich bij aan. “Dat is de fanclub van Bridget op het Leidseplein. Dat is echt een heel hechte club en dat kan ook niet anders na al die jaren, maar het is natuurlijk wel een secundaire arbeidsvoorwaarde bij dat programma dat je eigen privéleven gespaard wordt. Dat is ook wat ik in het AD en Het Parool lees.

De kritiek van de Boulevard-sterren doet hem niet zo veel. “Ik weet heus wel dat er uit die hoek geslagen wordt, maar de rol van de nationale klop van Jut ligt me wel. Dat verander je toch niet.

‘Ik ben de enige die het niet mag’

Santegoeds vindt niet dat hij het zoontje gebruikt voor commercieel gewin. “Ik denk daar iets anders over. Het is natuurlijk een afweging die ik van de week gemaakt heb. Dat doe je per geval. Destijds was het kindje van Rafael en Sylvie in die scheidingsstrijd gewoon wel afgebeeld en ook in Boulevard te zien geweest volgens mij. En vandaag is hier wat morele verontwaardiging over, terwijl ik denk: het is natuurlijk wel een kindje waarvan we de bevalling destijds exclusief hadden. Ook toen stond hij al op onze voorpagina.

Het zoontje is nooit uit de media verdwenen, aldus Santegoeds. “We hebben hem daarna gezien in commercials, realitysoaps, elke dag op Instagram. Daar is de afgelopen week ook helemaal niks aan veranderd. Het jongetje stond van de week bij Monique nota bene nog met een middelvinger omhoog, dus ja: de enige die het niet mag ben ik kennelijk.”

Geen terughoudendheid

Als Monique en André hun zoontje hadden afgeschermd, had Santegoeds dat gerespecteerd. “Dan had ik het niet gedaan. Zeker niet. Nicolette van Dam is bijvoorbeeld consequent in het afbeelden van haar kinderen: altijd met de rug, altijd onherkenbaar of met de hand voor de ogen. Je ziet nooit hun gezichtjes. Dan doe je het niet. Maar destijds bij Sylvie en nu bij de familie Hazes: die zijn er zelf nooit terughoudend mee geweest.”

Het is wel het verhaal nu en in die reactie van Monique van de week ging het om de rol van het zoontje, van: ‘Hoe leg ik dit uit aan mijn zoontje? Daar heb ik niet de tijd voor gekregen door het persbericht dat André eruit gestuurd heeft.’ Het draait wel heel erg om dat zoontje.”

Lees ook:
Bekende vrouwen steunen gedumpte vriendin Hazes jr. (zondag)
Hazes nu in bed met Bridget Maasland: ‘Mijn goed recht’ (zondag)
Luuk enorm woest op Bridget-haters, Bridget ook boos (maandag)
Boulevard op achterste benen om kritiek op Bridget (dinsdag)
‘Boulevard houdt te veel handen boven te veel hoofden’ (dinsdag)
Luuk Ikink nu moreel kompas: ‘Stop ook over Wendy!’ (dinsdag)
LINDA. en Parool kritisch over ‘klagend’ RTL Boulevard (woensdag)
BLVD onder vuur: ‘We hebben echt geleerd van Tan-rel’ (woensdag)
Boulevard na Privé-cover: ‘Aanklagen voor pedofilie!!!’ (vandaag)

Foto: SBS, Elvin
28 Reacties op “Privé-Evert: ‘BLVD is Bridgets fanclub op Leidseplein’”


 1. Jomanda

  Ik verheug me nu al op het proces van …..

  Ja waarvan? Van de roddels en leugens die door Boulevard al jaren worden verspreid.

  O wacht, het mag niet gaan over de sekteleden van de RTL-clan.

  Tan en Bridget zijn heilig verklaard en dat mag dan niet van Jut en Jul.

 2. Bennie

  Hij heeft in alles gelijk, wat betreft Bridget en de BLVD-fanclub en de hypocrisie.

  Maar niet over het zoontje. Laat kinderen erbuiten!

 3. Bertus

  Viva Evert!!! Weg met die achterbakse zooi van RTL…

 4. Solomon

  Voortaan verstandig om twee keer na te denken over de risico’s die voor bekende Nederlanders gelden bij het vreemdgaan !.. Wil men dan toch perse vreemd gaan denk dan goed na hoe dit goed verborgen te houden of hoe je dit op een verantwoorde manier aan de buitenwereld gaat brengen als je niet verder wil met je huidige relatie !.. Dus niet via een App, Bridget Maasland had André hierin moeten kunnen helpen gezien haar leeftijd en levenservaring, ze had immers zijn moeder kunnen zijn !.. Shame on You False Bridget !..

 5. Tvkijker

  Ik ben geen Bridget fan maar laten we even kijken wat er met Evert gebeurde toen met Edwin Evers. Evert werd On hold gezet en daar werd met geen woord over geouwehoerd in shownieuws….

 6. aammehoela

  De reden dat mensen met besef van normen en waarden geen lid willen worden van dit soort bladen.

 7. Iemand

  Evert is een baken van morele verlichting. We hebben sinds Spinoza niet meer zo’n filosoof mogen bewonderen

 8. Nijl

  RTL Boulevard (855.000)

 9. Beppie

  Laat in deze zaak de kinderen erbuiten! Dus ook geen foto’s van André binnenkort wat voor fantastische vader hij opeens is. Naar de kinderboerderij enz want dat deed hij zelden, Monique was vaak alleen met kleine Dre op stap.Zijn carrière en neefje gingen voor zijn gezin.

 10. Duiven Tilly

  Hij heeft wel gelijk !

 11. Flauwe Kul

  Dus André Hazes moeten we ook uit deze zaak houden? ☺

 12. robster

  …Aldus ons baken van fatsoen… *zucht*

 13. Bondje

  @Flauwe Kul: André Eijk.

 14. the pat

  ik vind dit het ergste wat een blad kan doen!
  ik vind dit walglijk ik wil meer lelijke worden er over zeggen maar hou me in!

  EEN KIND MAG NOOIT HIER VOOR GEBRUIKT WORDEN!!
  wat ouders zelf op hun eigen kanaal zetten moeten ze zelf weten maar dit is voor commerciële doeleinden MAG NOOIT!

  ik hoop dat ze daar echt problemen mee gaan krijgen niemand kopen like of klikken! laat ze maar goed voelen!

 15. Ard

  Waar bemoeid iedereen zich mee, volwassen mensen laat ze lekker..

 16. Ronnie

  Natuurlijk is dit gedaan om meer blaadjes te verkopen en is het dus commercieel gewin, met als inzet een weerloos klein ventje. Maar andersom is dat ventje natuurlijk door André en Monique zelf ook gewoon altijd overal voor gebruikt, ze hebben toch ook een real life soap gehad? Dat heeft dat ventje ook niet kunnen kiezen.

  Dit soort gevallen gebeuren dagelijks, maar dan zie je er niets van. André had best kunnen weten dat het op deze manier opgepakt zou worden. En Bridget al helemaaal, die wast haar handen in onschuld, terwijl dit natuurlijk al lang loopt dan zij zeggen.

 17. Anny

  @Nijl 11.31u Shownieuws 571.000

 18. Meneer Kaktus

  Evert heeft 100 procent gelijk. Als je je kinderen uithoert in de media, kun je niet verbaasd zijn dat dat in tijd van crisis als een boomerang terugkomt.

 19. Schwab

  Evert Santegoeds, de grootste poepprater -en eter van dit universum. Als er iemand een dosis stront over zich heen verdient is hij het wel. Misselijkmakend poephoofd.

 20. G.ossip

  Evert heeft wel gelijk.

 21. Sven L.

  Santegoeds is nog altijd boos op Rachel Hazes omdat zij destijds haar relletjes altijd liet managen door Albert Verlinde.

  Hij heeft de wrok jegens die familie nog altijd in zich zo te lezen hahaha

 22. Jan

  Evert heeft groot gelijk…

 23. René

  Evert Santegoeds’ argumentaties voor de gekozen cover snijden allen hout.
  Want waarom zou Evert nu wel rekening moeten gaan houden met de fanclub van Bridslet op het Leidseplein? De Boulevard-sterren zouden in hetzelfde geval geen enkel kritiek leveren op welk roddelblad dan ook wanneer dit een medewerker van het rietlandpark geweest zou zijn.

 24. Marry Hens

  Het is maar goed dat Bridget geen kinderen meer kan krijgen.

 25. Britt Scholte Lover

  Heel goed van de Prive! dit verkoopt en bloo.t verkoopt ook dus zet die Naakt.e Bridget maar op de cover dan is het de beste oplage ooit

 26. Waka Flocka Flame

  Ik koop geen enkele keer meer de Prive zolang Evert daar zit!

 27. Ben

  Andreetje krijgt spijt dat hij voor t koude frietje is gegaan.
  Tsja……..

 28. Sip

  Ik vind niet dat je kinderen hiervoor moet gebruiken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.