Boulevard op achterste benen om kritiek op Bridget

RTL Boulevard is helemaal over de zeik nu hun eigen presentatrice Bridget Maasland flink op de korrel wordt genomen om haar liefdesavontuur met André Hazes jr. Dat was maandag te zien in de uitzending op RTL 4. Hazes jr. heeft zijn gezin in de steek gelaten omdat hij op zoek was naar een oudere vriendin. Die heeft hij gevonden in Maasland. Het zijn twee BN’ers die nou niet bepaald het beste imago hebben en daardoor krijgen ze flink wat derrie over zich heen op de socials.

Bij RTL Boulevard wordt daarvan gewalgd. Hoewel de showrubriek normaal gesproken smult van affaires en omstreden relaties, wordt er nu ineens een andere toon aangeslagen. Verslaggever Aran Bade: “Zij hoeft zich helemaal geen verantwoording af te leggen naar ons of naar anderen.”

Bade vindt het allemaal zo naar voor Maasland. “Ze is wel echt bedrukt. Het is echt een vervelende situatie en ik merk wel echt aan haar dat ze ermee zit, met name omdat er kinderen in het spel zijn. Dat maakt het extra pijnlijk. Wat ze ook heel goed zei bij Frank Dane is dat ze daarom ook zo zorgvuldig te werk wilde gaan.”

Eddy Zoëy wil dat negatieve reacties over Maasland strafbaar gesteld worden. “Het is heel verschrikkelijk, hè? Je krijgt natuurlijk een storm over je heen en dat mensen dan van alles vinden en op je Twitter- en Instagram-account zetten is tot daar aan toe, maar ze doen het ook bij de kinderen van Bridget, hè? Zoiets moet toch strafbaar gesteld moeten worden? Het zijn nare reacties over Bridget.”

Huisadvocaat Mariëlle van Essen: “Mensen denken dat ze alles maar kunnen roepen, maar ze moeten zich wel houden aan de feiten. Ze mogen geen onwaarheden zeggen en als je er echt op uit bent om mensen te beschadigen… Dat is niet toegestaan.”

Eddy Zoëy: “Het is kindermishandeling. Kom op, man, dat doe je gewoon niet.”

Het is maar waar je je druk om maakt, merkte René van der Gijp gisteren terecht op in Veronica Inside: “Wat wel apart is, is hoe zeer die mensen zich druk maken om wat er op social media gebeurt enzo, hè? Waar maak je je druk om man? Laat gaan, zoek het uit. Ja, kom op man.

Lees ook:
Bekende vrouwen steunen gedumpte vriendin Hazes jr. (zondag)
Hazes nu in bed met Bridget Maasland: ‘Mijn goed recht’ (zondag)
Luuk enorm woest op Bridget-haters, Bridget ook boos (maandag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen