Luuk enorm woest op Bridget-haters, Bridget ook boos

Bridget Maasland reageert vol afschuw op de negatieve reacties die ze krijgt op haar tot zover één week durende relatie met André Hazes jr., die zijn gezin in de steek heeft gelaten. Haar collega Luuk Ikink loopt op Twitter zelfs rood aan van woede. Dat is te volgen op de socials. Maasland benadrukte vanochtend op Radio 538 dat het nog geen relatie is. “Relatie… Laten we niet te hard van stapel lopen, hè, jongens? We hebben het leuk, that’s it eigenlijk. We moeten het nog uitzoeken.”

Het is allemaal heel pril, aldus Maasland. “Zo lang zien we elkaar nog niet. Dat weet ik gewoon nog niet. Ja, ik ben wel verliefd. Hoe lang het duurt? Dat we elkaar zien? Een weekje. Echt waar. Ik was daarvoor in Italië en hij in Spanje, dus eerder hebben we elkaar niet gezien. En op het concert hadden we contact, maar that’s it.

Waarom na een week al een persstatement naar buiten brengen? “Omdat je anders niet naar buiten kan. Omdat je anders binnen moet blijven zitten. Ik vind het gewoon niet netjes dat als je met iemand datet, je bent allebei bekend en het kan uitkomen dat je ex-partner dat niet weet op voorhand. Ik vond dat Dré dat moest zeggen voordat er verhalen naar buiten zouden komen en dat is gebeurd. Daar is heel heftig en overdreven op gereageerd. Ik vind dat hij het netjes heeft gedaan, ja.

Nu krijgt Maasland alsnog een shitstorm over zich heen. “Ja, belachelijk, toch? Waar bemoei je je mee?

538-dj Frank Dane: “Je klinkt een beetje zurig.”

Maasland: “Ik word niet heel blij van alle reacties, nee.  Het zijn vaak zure mensen die het posten, die hebben er de tijd voor en die hebben er zin in om hun gal te spuwen. Daar moet je je niets van aan trekken.

Dane: “Hé, maar jou kennende, ga je er een leuke drie maanden van maken?

Maasland: “Ha ha ha ha.

Sidekick Jelte van der Goot: “Ja, hij wordt op een gegeven moment ook 30.”

Maasland: “Ha ha ha ha. Ja, dan duurt het nog vijf jaar!

Luuk enorm woest

Boulevard-host Luuk Ikink kookt op de socials echt over van woede over de reacties die Maasland krijgt. “Walgelijk, die reacties op het Instagram-account van Bridget. Volwassen mensen die schelden, tieren, etteren, urenlang online stalken, ziektes toewensen & kinderen belagen.. Anoniem, maar ook met naam en toenaam. Mensen met ‘positive’ in hun beschrijving.. vaders en moeders..“, briest hij.

Ikink vindt het om te kotsen. “Het is het smerige etterende randje van social media.. de vloekende angry mob waar veel mensen kennelijk graag bij willen horen. Lekker iemand online proberen te slopen. En jezelf daardoor blijkbaar goed door voelen. Voel je je aangesproken: er is iets mis met je. Bah.

Is hij zo boos omdat het een collega betreft? “Ik wil ‘m best breder trekken: Fien die gisteren tijdens Expeditie Robinson aan alle kanten uitgescholden wordt, is ook zo’n voorbeeld. Hoezo zou je dat doen!? Je mag echt van alles iets vinden, grappen maken en je mening geven. En bij Boulevard lopen we daarin vaak voorop ;-) En als je niks met dit soort nieuws hebt mag je ook daar weer van alles van vinden. Prima toch! Maar iemand helemaal de tyfus schelden en ziektes toewensen is echt wat anders. Gelukkig kunnen de meeste mensen wel gewoon relativeren.

Al met al is er een hoop te doen over de nieuwe liefde van Maasland. Eén ding is zeker: het speeltje dat ze onlangs confisqueerde in RTL Boulevard heeft ze voorlopig niet meer nodig.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen