Luuk enorm woest op Bridget-haters, Bridget ook boos

Geplaatst op ma 11 nov 2019 om 14:45

Bridget Maasland reageert vol afschuw op de negatieve reacties die ze krijgt op haar tot zover één week durende relatie met André Hazes jr., die zijn gezin in de steek heeft gelaten. Haar collega Luuk Ikink loopt op Twitter zelfs rood aan van woede. Dat is te volgen op de socials. Maasland benadrukte vanochtend op Radio 538 dat het nog geen relatie is. “Relatie… Laten we niet te hard van stapel lopen, hè, jongens? We hebben het leuk, that’s it eigenlijk. We moeten het nog uitzoeken.”

Het is allemaal heel pril, aldus Maasland. “Zo lang zien we elkaar nog niet. Dat weet ik gewoon nog niet. Ja, ik ben wel verliefd. Hoe lang het duurt? Dat we elkaar zien? Een weekje. Echt waar. Ik was daarvoor in Italië en hij in Spanje, dus eerder hebben we elkaar niet gezien. En op het concert hadden we contact, maar that’s it.

Waarom na een week al een persstatement naar buiten brengen? “Omdat je anders niet naar buiten kan. Omdat je anders binnen moet blijven zitten. Ik vind het gewoon niet netjes dat als je met iemand datet, je bent allebei bekend en het kan uitkomen dat je ex-partner dat niet weet op voorhand. Ik vond dat Dré dat moest zeggen voordat er verhalen naar buiten zouden komen en dat is gebeurd. Daar is heel heftig en overdreven op gereageerd. Ik vind dat hij het netjes heeft gedaan, ja.

Nu krijgt Maasland alsnog een shitstorm over zich heen. “Ja, belachelijk, toch? Waar bemoei je je mee?

538-dj Frank Dane: “Je klinkt een beetje zurig.”

Maasland: “Ik word niet heel blij van alle reacties, nee.  Het zijn vaak zure mensen die het posten, die hebben er de tijd voor en die hebben er zin in om hun gal te spuwen. Daar moet je je niets van aan trekken.

Dane: “Hé, maar jou kennende, ga je er een leuke drie maanden van maken?

Maasland: “Ha ha ha ha.

Sidekick Jelte van der Goot: “Ja, hij wordt op een gegeven moment ook 30.”

Maasland: “Ha ha ha ha. Ja, dan duurt het nog vijf jaar!

Luuk enorm woest

Boulevard-host Luuk Ikink kookt op de socials echt over van woede over de reacties die Maasland krijgt. “Walgelijk, die reacties op het Instagram-account van Bridget. Volwassen mensen die schelden, tieren, etteren, urenlang online stalken, ziektes toewensen & kinderen belagen.. Anoniem, maar ook met naam en toenaam. Mensen met ‘positive’ in hun beschrijving.. vaders en moeders..“, briest hij.

Ikink vindt het om te kotsen. “Het is het smerige etterende randje van social media.. de vloekende angry mob waar veel mensen kennelijk graag bij willen horen. Lekker iemand online proberen te slopen. En jezelf daardoor blijkbaar goed door voelen. Voel je je aangesproken: er is iets mis met je. Bah.

Is hij zo boos omdat het een collega betreft? “Ik wil ‘m best breder trekken: Fien die gisteren tijdens Expeditie Robinson aan alle kanten uitgescholden wordt, is ook zo’n voorbeeld. Hoezo zou je dat doen!? Je mag echt van alles iets vinden, grappen maken en je mening geven. En bij Boulevard lopen we daarin vaak voorop ;-) En als je niks met dit soort nieuws hebt mag je ook daar weer van alles van vinden. Prima toch! Maar iemand helemaal de tyfus schelden en ziektes toewensen is echt wat anders. Gelukkig kunnen de meeste mensen wel gewoon relativeren.

Al met al is er een hoop te doen over de nieuwe liefde van Maasland. Eén ding is zeker: het speeltje dat ze onlangs confisqueerde in RTL Boulevard heeft ze voorlopig niet meer nodig.

Foto: RTL
107 Reacties op “Luuk enorm woest op Bridget-haters, Bridget ook boos”


 1. Zomaar een persoon

  Kwestie van tijd voor de eerste haatreactie op bovenstaand bericht opduikt (want: Luuk Ikink).

 2. Sophie

  Luuk Ikink.

  Daar laat ik het even bij.

 3. Ron

  Luuk Ikink punt.

 4. Barbara

  Dat ze pas een week iets hebben blijven ze allebei hardnekkig benadrukken. Waarschijnlijk om Monique niet te kwetsen.
  Maar met dat kettinkje viel ze toch een beetje door de mand….
  En waarom zou je elkaar in godsnaam publiekelijk de liefde verklaren als je maar een week samen bent?

 5. Whitedog

  MC probeert zo lelijk mogelijke foto’s van Maasland te plaatsen, whahaha. Lekker partijdig.

 6. Janine

  Luuk Ikink loopt op Twitter zelfs rood aan van woede. Heeft dat zacht gekookte eitje een beetje kleur. Ik vind Luuk een zielig rukkertje, een griezel.

  Bridget is een trut een laffe trut die schaamteloos is. Hoop dat deze oude muts snel gedumpt gaat worden.

 7. Lilly Labiamus

  Luuk Ikink. Nee.

 8. Whitedog

  @Barbara: Dat kettinkje hebben veel vrouwen gekregen bij een speciale gelegeheid. Dat is gisteren al bekend gemaakt. Ook die Vivian van RTL BLVD heeft er ééntje.

 9. Nance

  Wat? Een relatie met André Lege-Harses junior? HAHAHAHAHA! Terwijl hij net de moeder van zijn kind bij het grof vuil heeft gezet? HAHAHAHAHAHAHAHAHA! En dan raar staan te kijken dat mensen negatief zijn? WOEHAHAHAHA! Stelletje tokkies zonder inzicht.

 10. Mieke Mossel

  Om deze reactie van Maasland moet ik toch wel hartelijk lachen hoor, meer dan de helft van Nederland zou dan zuur zijn, daar geloof ik niks van Maasland, maar hier de reactie van Maasland.

  Het zijn vaak zure mensen die het posten, die hebben er de tijd voor en die hebben er zin in om hun gal te spuwen

 11. HalloJumbo

  Luukie van de fielempies.

 12. man pan

  Ach, dat tokkies woordenschat beperkt is tot k.t, h..r en l.l en nog wat racistische shit wisten we al.

 13. nijntje

  @Mediacourant, maakt alsjeblieft een poll over bovenstaand onderwerp. Als je denkt dat 85% bij die Linda-poll veel was, dan kun je hiermee je lol op!

 14. Jan

  Ze is in staat om te bewewn dat ze hem nog niet gepijpt heeft…

 15. Gwenny

  Een roddelprogramma presenteren, maar als het over háár gaat dan moet iedereen stil zijn. Tuurlijk!

 16. Barbara

  @Whitedog: ah oke. Geen hond die het dan ook daadwerkelijk draagt mag ik hopen.

 17. jan

  Wat is een luuk ikink?

 18. Roely

  En Luuk heeft gelijk, wat een tuig als je dat leest. Hier trouwens ook, alle tokkie gaan los.

 19. YouMed

  Je hebt gelijk Luuk over die trollen op internet maar het zegt alles over henzelf, dus ik zou me er niet te druk om maken.
  Ik zelf heb eerder medelijden met zulke mensen.

 20. Luuk Ikink verbolgen om haat op Bridget Maasland

  Eerst Tan beschermen en nu Bridget. Het is en blijft een sekte daar bij RTL.

 21. MediaPrak

  Dit is toch ech OMG! Hier zit een real life serie in. “Schat, wat is TMF?” “Oh dat was nog voor je geboorte”. En die twee liggend op bank naar TV kijkend en tegen elkaar zeggen “Met die heb ik een relatie gehad” en de ander “En ik met die” Tot dat ze er achter komen dat beide met de zelfde BP’er (Bekende p°°°°°l) iets hebben gehad. Brid & Dre, de nieuwe Geer & Goor.

 22. Pablo ijscobar the first

  Hoe is het mogelijk. Deze Oedipus’/poes figuur zou nu toch wel uitgeleerd zijn op een oude fiets. Maar neen, hij heeft zijn wrak ingeleverd voor een nog oudere wrak. Wat alchohol niet allemaal teweeg kan brengen

 23. RT

  Ach BNN’ers…

 24. Bart

  Tja Luuk Ikink, hij heeft zeker ene punt wat betreft de reacties. Echter zijn eigen programma werkt dit soort reacties doorgaans in de hand doormiddel van het soort nieuws dat ze brengen en hoe het brengen. Misschien moet Ikink daar eens wat aan doen bij RTL Boulevard. Waarmee ik overigens niet wil zeggen dat de manier waarop mensen op social media reageren goed is. Deze site heeft ook last van dat soort types. Ook dit word in de hand gewerkt door de beheerder zelf zodat hij meer pageviews krijgt.

 25. Mark2

  @roely: je hebt gelijk! Daar gelaten dat Bridget niets misdaan heeft… als je op zo een manier een reactie schrijft zoals velen hierboven en vervolgens anderen voor tokkie uitmaakt.. dan heb je het leven niet helemaal begrepen…

 26. Angela de Jong - eet van 2 walletjes

  EEN WEEK? Leugenaar

  Je draagt al 3 weken een kettinkje met de naam André.

 27. Curryworst

  Wat ziet Dreetje H. in godsnaam in die oudere vrouw met krassend stemgeluid en het uiterlijk van een overjarige p0rn0ster?
  Je zou je hond er nog vanaf schoppen.

 28. Kom

  BN’ers, ze willen wel van je vreten, maar niets van je weten.

 29. @RT

  Wat zijn BNN’ers?

 30. Ron

  Kwestie van tijd. Deze ‘romance’ gaat echt niet lang standhouden, als hij al tot stand gáát komen want hij is als ik het goed begrijp nog niet eens echt begonnen dus waar hebben we het ook over…

 31. Bram

  Leeftijd zegt niets, ervaring wel.
  Daarom gaat mijn voorkeur ook uit naar wat rijpere dames want ze hebben meer ervaring in bed.

 32. Luuk Ikink

  Walgelijk, die reacties op het Instagram-account van Bridget. En daarmee bedoel ik uiteraard de reacties van de hand van Bridget.

 33. Habbekrats

  Wie is Luuk?

  O wacht, die is van de roddelrubriek van Boulevard.

 34. Eric Mouthaan

  De pot verwijt de ketel zeg!

 35. Buurman

  Een persbericht met een week. Een rode loper met een maand. Live in Ahoy met t samenwonen. Nou al zin in 18.30 uur

 36. Eric Mouthaan

  Deze week Bridget
  Volgende week Neelie Kroes

  Houdt het dan nooit op!

 37. Beschamend

  Bizarre reacties weer. Maakt niet uit over wie het hier gaat. Binnen no time staan hier allerlei verwensingen, scheldwoorden, ziektes en meer. Ga je schamen, kijk eens naar jezelf voordat je zo’n haatbericht gaat schrijven.

 38. Gwendolyn

  Wat een theehuis!

 39. Sjaak

  De roddelkoning van Boulevard is wel de laatste om kritiek te geven.

 40. Remi

  … “Onze aandacht gaat nu vooral uit naar onze kindjes”
  … En meer van dat soort plebs-gebrabbel.

 41. Hoer

  Kan dat piepkuiken niet gewoon opzouten??

 42. Wendy's dealertje

  Die foto, hahaha. Net alsof ze net het smega onder de voorhuid van Dreetje heeft weggezogen.

 43. COSA NOSTRA

  Oh hemeltjelief!!!!!!! de Evangelische Luuk gaat zich er ook mee bemoeien!!!! Whhaaaaaa!!! Moest zeker van teeeeff Bridgttt!!!!! Een grote sekte RTL Boulevard!!!!

 44. MolTalk

  En dat voor iemand die 20 jaar geleden al te oud was voor Marco Borsato.

 45. Britt Dekker

  Kritiek moet je tegen kunnen volgens jullie roddelkoningin van het AD

  Waren jullie het vorige week ook nog volledig mee eens in jullie rodddelrubriek

 46. Linde

  Lees ik nou goed dat ze elkaar maar 1 keer gezien hebben, bij zijn concert? Het gaat rap op het Gooisch matras he..

 47. Caat

  Het is veelzeggend dat Bridget haar toekomstige ex heeft gevraagd om Monique in te lichten. Niet vanuit compassie voor Monique maar vanwege eigenbelang als de foto’s van hen samen zouden opduiken. Dre stuurt vervolgens een app en Monique reageert vervolgens op instagram op die app en op het persbericht wat naar buiten is gebracht. En Nederland gaat los en daar beklagen Luuk en Bridget zich nu over. Wie kaatst kan de bal verwachten. De echte slachtoffers zijn twee kinderen. Een jongetje van 11 en een jongetje van 3. Het jongetje van 25 zal binnenkort wel weer breken met zijn 49-jarige moeder. Op de burelen van de roddelbladen zien ze de oplages van de bladen vanzelf stijgen na dit prachtige begin van twee verliefde mensen. #paktnueenteiltje

 48. A.M.

  Bridget houdt denk ik wel van tattoos!

 49. fokop

  bram een echte man neemt de leiding in een slaapkamer dus hoeveel ervaring een vrouw heeft doet er niet toe.

 50. Flauwe Kul

  Wat een schijnheilige drabber is die Ikink!
  Op tv wel alle roddels doornemen maar zodra iemand uit het eigen nest aan de beurt is, dan mag niemand er iets van zeggen!

 51. Anja

  Luuk boos op mensen die oordelen over Maasland en zelf in notabene een roddelprogramma rotzooi uitkots over anderen.
  Nee Luuk nee kereltje zo werk het niet.

 52. Peanut

  Zo moe van de reacties hier.

 53. Britt Dekker

  Wat een stelletje hypocrieten staan er toch achter de desk bij Boulevard

  Ik ga over mijn nek

 54. Jan

  Paupers gonna pauper, niets meer niets minder. Ik geef het een maand of 4/5.

 55. Cobweb

  Luuk heeft helemaal gelijk.

 56. Cobweb

  En er is helemaal niks mis met RTL Boulevard, denk je dat wel, dan is er goed wat mis bij jezelf.

 57. Donald Dumb

  Britt Dekker.
  Als je dat vindt en ervan moet overgeven…waarom kijk je dan?

 58. Donald Dumb

  Cobweb. Er is van alles mis met Boulevard.
  Je bent niet goed wijs als je dat kijkt…

 59. Hagenaartje

  Luuk wie?

 60. Henk

  Blijkt toch maar weer dat André en Bridget niet geliefd zijn.
  Nederland kiest voor Monique en kleine Dré.

 61. Britt Dekker

  Luuk enorm woest op Bridget-haters
  ——
  Ik heb nergens gelezen dat iemand Bridget haat.
  Zo komen de roddels en leugens uit de hoge hoed van flopdrol Luuk en breedbeeld ad

 62. G.ossip

  Op het moment dat je zoals hun nu de vermoorde onschuld uithangt en al langer dan 1 week ligt te knarren met elkaar dan is social media niet milt….maar doen ze zelf Bridget met haar geadopteerde zoon André…dus niet lopen janken.

 63. Demi

  Brittje Dekker, effe bemoeien met je eigen zakies

 64. Caraco ijs caraco ijs caraco ijs mmm geweldig lekker

  Ik zeg, zoek het zelf maar uit zoekt hetzelf maar uit aha

 65. StefanV

  Ik snap überhaupt niet waarom mensen zich hier druk over kunnen maken. Het zijn twee volwassen, wilsbekwame mensen. Ze gaan hun gang maar.

 66. Daan

  RTL Boulevard. Het volgende probleem voor Peter vd Vorst. Nederland doorziet nu de dubbele bodems van het programma.

 67. Eric

  Heibel in de eigen schuit. Kijken of RTL, maar ook Talpa/SBS, hier professioneel mee kan om gaan. Tot nu toe lijkt het de verkeerde kant op te gaan. Niet verbazingwekkend.

 68. Jan

  Waarschijnlijk verlangt Luuk ernaar om ook lekker door haar gepijpt te worden…

 69. anoniem

  bridget

  je wenkbrauw tatoeage

  loopt krom op je gezicht / dat zei gordon

  lelijk kind

 70. Diane

  Hebben de bekende relatiebrekers Dionne Stax en Georgina Verbaan al gereageerd?

 71. RaymondVL

  Luuk, de zo niet grappige Brilsmurf, die het heel gewoon vind dat Bridget een relatie heeft gesloopt om aan een groen blaadje te kunnen sabbelen.

 72. Marco B.

  Succes met die afgelikte boterham, Dre.

  Been there done that.

 73. Wendy

  Luuk Ikink is de grootste pisvlek van RTL.

 74. Wouter Rolfs

  Latent homofiel met moeder syndroom. Dan krijg je dit.

  Zie foto’s van de 15 jarige Dreetje en je weet direct waar dat overmatige macho gebeuren op gebasseerd is. Het is al lang duidelijk dat kleine Dre liever de steegjes van de Regulierdwars opzoekt, dan een leuke meid van 30 te vinden.

 75. Bram

  @fokop

  een vrouw met ervaring hoef je niets uit te leggen of te vragen

 76. Umfufu

  Hij sliep nog bij zijn moeder in bed toen hij de 20 al was gepasseerd. En dan nu vreemd opkijken ?

 77. Iemand

  Wat ziet RTL toch in die flapdrol van een Luuk Ikink. Echt een persoonlijkheid waar je braakneigingen van krijgt

 78. Ome Cor

  Brrrrrr-idget is nog kouderder dan Rrrrrrrrrita (Verdonk).

 79. zoe

  Bridget is een hele mooie meid die voor elke man haar benen spreid.

 80. Vibrator-Johnnie

  Bridget Maasland die ouwe domme del dier het alleen voor haar roem en geld, de heks.

 81. Dominee Bonk

  Zowel doos Maasland als de domste vd klas Dreetje zijn wezens zonder geweten. Wat dit soort onkruid anderen aandoet, maakt hen in feite geen donder uit. Harteloos en gewetenloos. De hemel zullen zij nooit bereiken. Wel die andere poort. Amen, God hebbe mijn ziel.

 82. Britt Scholte Lover

  Luuk Ikkink is dat die boerenkinkel uit de achterhoek ?? Patty brard en Paay wachten al op Hazes, ze worden steeds ouder

 83. sukkel

  Griezel Luuk moet weer zonodig reetlikken

 84. Suzy Wang

  wat zag klein klein kleutertje(aradan) er uit als n clown. In eens realiseerde ik me, wat zijn ze toch geweldig he ,die tv sterren. Van mij mogen centen verdienen zoveel als ze willen daar werken ze ook voor maar om je eigen altijd maar op n manier in de kijker te stellen.

 85. Poul

  Je lacht je toch rot om die Bridget. En Meesje Maasland had een goed verhaal vanmorgen tijdens het kringgesprek. Arm kind.

 86. Roely

  Dit is de emotie van het volk zegt de imago-deskundige van het AD. Nou, wel een bepaalde laag van het volk als ik her en der de reacties op internet lees…..

 87. cubra libre

  aan de herseninhoud van Dreetje is wel te merken dat zijn vader alcoholist was!

 88. Ivo

  Die Dre heeft het van geen vreemde. Zijn moeder lag op haar 13e ook al in bed met een ouwe vent terwijl ze zogenaamd op zijn kinderen kwam passen. Maakte daarmee ook net zo makkelijk een zijn gezin kapot. Daarna lag ze met dr eigen zoon van 20 in bed. Kleuter Dre weet dus niet beter. Ik hoorde Dre een paar weken geleden nog zeggen dat hij hoopte dat als die kleine later groter is, dat hij dan trots zou zijn op zijn vader. Kan hij beter niet op rekenen.

 89. Bertus

  Jezus…. Moet ik nou iets vinden van die LUL van die domme dierenfilmpjes….dus ik mag niks vinden van die blonde strijkplank omdat LUUK dan boos wordt? Al die bn ertjes die van alles verkopen en aan de man brengen via social media moeten lekker hun muil houwe…. Hef je account op en ga n vak leren!!

 90. wapper

  Luuk Ikink is boos oh oh, zolang hij andere wel pissig/biis en zwart mag maken he in boulefard.

 91. @ivo20.58

  Gelukkig kan Dreetje niet rekenen hij is in groep 4 gestopt met studeren.

 92. anoniem

  Echt, het boeit me niets wat die BN-ers in bed uitvreten.. :-S

 93. jm

  Op een ouwe fiets moet je het leren, maar het is wel handig als die fiets enigszins stabiel is, en de onderdelen niet rammelen of versleten zijn…

 94. Hij

  Benieuwd of hij ook Bridget gaat toevoegen op zijn lichaam annex kleurplaat.

 95. Winterklaar

  Het schijnt dat Dreetje bij het naderen van het hoogtepunt, per ongeluk nog wel eens ‘Mam’ zegt. Macht der gewoonte, Maasland valt het waarschijnlijk niet eens op.

 96. Djarno

  Patty is ook al een keer langs achter genomen door dreetje hoor…

 97. Patty

  Dreetje kom eens in mijn reetje hahaha.

 98. Flits Bom

  IK hoorde van mensen uit zuid, dat Dreetje daar al een poosje over de vloer komt.
  Vooral in de nachtelijke uurtjes..

 99. Magnus Dickendorfer

  Oei oei oei, komt wel heel dichtbij zo.

 100. Renee

  Ikink als het morele kompas! Wat een rat als je collega bent komt hoj voor je op net als bij vreemdganger Tan destijds. Hou op zeg Ikink opzouten!

 101. Mark Rutte de Musical

  Ach… ze komen en ze gaan……
  Heerlijk dat je ook nog eens kan wisselen….
  Ze zeuren toch al zo vaak…

 102. Nils Holgersson

  Volgens Bridget was het nodig om hun prille liefde op deze manier naar buiten te brengen. “Als je met iemand datet en je bent allebei bekend”, begint ze. “Dan kan dat uitkomen, terwijl ex-partners dat niet weten op voorhand. We wilden het vertellen voordat het via verhalen naar buiten zou komen.”

  -> Kan iemand André het telefoonnummer van zijn ex geven? Hij is het kennelijk kwijt.

 103. E de Graaf

  Gebruik uw verstand, het kan u zoon wel wezen, laten we eerlijk zijn die man heeft een zoon hoort bij zijn kind en vrouw Hazes heel dom op zo’n leeftijd moet je nog genieten en niet met oude dames omgaan

 104. Rob

  “Ze hebben het leuk”, aldus Maasland. Voor zolang het duurt… BN’ers zijn sowieso vreemde mensen. Altijd alleen met zichzelf bezig… Tunnel visie. Als je ervoor kiest bekend te zijn, dan moet je ook tegen kritiek kunnen. Bridget is gewoon een cougar en Dré? Niet helemaal bij zijn verstand.

 105. Robin Martens aanbidder

  Bridget is een Cougar! wie volgt? Paay of Brard ?

 106. Meneer Kaktus

  Fijn fotootje. Doet haar recht, haha

 107. Meneer Kaktus

  Wacht maar tot Dreetje Reetje eerdaags eindelijk eens UIT DE KAST komt! Dan is het huis (en de entree van Bridget) te klein. Mark my words!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.