Bekende vrouwen steunen gedumpte vriendin Hazes jr.

Bekende vrouwen steken Monique Westenberg massaal een hart onder de riem nu ze keihard aan de kant is gezet door André Hazes jr., die zijn carrière belangrijker vindt dan zijn gezin. Dat is te zien op haar Instagram-pagina. Hazes en Westenberg, die gedurende enige tijd te zien waren met hun soap op SBS 6, zijn niet meer bij elkaar. Het management van de zanger heeft dat gisteren naar buiten gebracht in een statement, maar Westenberg laat weten dat die verklaring vrij pijnlijk voor haar is.

Het statement luidde als volgt: “Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. De breuk dateert al van enige maanden geleden maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit. Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven.

Het komt voor Westenberg vrij onverwacht. Zij zegt op Instagram: “Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.

Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.

Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.

Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.”

Steunbetuigingen

Westenberg kan rekenen op veel steunbetuigingen. Met name bekende vrouwen steken haar een hart onder de riem.

Chantal Janzen: “Denk aan jou lieve Monique❤️.

Miljuschka Witzenhausen: “Kinderen gaan voor alles. Hou je rug recht want mamas kunnen niet gebroken worden😘.

Olcay Gulsen: “Lieverd!! Heel veel sterkte ❤️ en ik denk aan je. Jij bent een top vrouw en een lieve moeder. Neem je tijd en laat je niet gek maken ❤️ #FemmePower

Bobbi Eden: “❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lieke van Lexmond: “Heel veel liefde voor jou. Wees lief voor jezelf, knuffel lekker tegen je mooie mannetje aan en weet dat tijd heelt. ❤️

Nicolette van Dam: “❤️❤️❤️

En tot slot ervaringsdeskundige Leontine Borsato: “❤️❤️❤️❤️

Update 16.30 uur – De nieuwe liefde van André Hazes jr. blijkt Bridget Maasland te zijn.

Foto: William Rutten, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen