Bekende vrouwen steunen gedumpte vriendin Hazes jr.

Geplaatst op zo 10 nov 2019 om 8:30

Bekende vrouwen steken Monique Westenberg massaal een hart onder de riem nu ze keihard aan de kant is gezet door André Hazes jr., die zijn carrière belangrijker vindt dan zijn gezin. Dat is te zien op haar Instagram-pagina. Hazes en Westenberg, die gedurende enige tijd te zien waren met hun soap op SBS 6, zijn niet meer bij elkaar. Het management van de zanger heeft dat gisteren naar buiten gebracht in een statement, maar Westenberg laat weten dat die verklaring vrij pijnlijk voor haar is.

Het statement luidde als volgt: “Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. De breuk dateert al van enige maanden geleden maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit. Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven.

Het komt voor Westenberg vrij onverwacht. Zij zegt op Instagram: “Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.

Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.

Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.

Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.”

Steunbetuigingen

Westenberg kan rekenen op veel steunbetuigingen. Met name bekende vrouwen steken haar een hart onder de riem.

Chantal Janzen: “Denk aan jou lieve Monique❤️.

Miljuschka Witzenhausen: “Kinderen gaan voor alles. Hou je rug recht want mamas kunnen niet gebroken worden😘.

Olcay Gulsen: “Lieverd!! Heel veel sterkte ❤️ en ik denk aan je. Jij bent een top vrouw en een lieve moeder. Neem je tijd en laat je niet gek maken ❤️ #FemmePower

Bobbi Eden: “❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lieke van Lexmond: “Heel veel liefde voor jou. Wees lief voor jezelf, knuffel lekker tegen je mooie mannetje aan en weet dat tijd heelt. ❤️

Nicolette van Dam: “❤️❤️❤️

En tot slot ervaringsdeskundige Leontine Borsato: “❤️❤️❤️❤️

Update 16.30 uur – De nieuwe liefde van André Hazes jr. blijkt Bridget Maasland te zijn.

Foto: William Rutten, SBS
146 Reacties op “Bekende vrouwen steunen gedumpte vriendin Hazes jr.”


 1. Tom

  Gedaan André! Dumpen voordat ze te oud wordt.
  Zolang je jonge strakke wijven kunt scoren moet je daarvan genieten.

 2. Nils Holgersson

  Wat een gemeende reacties allemaal.

  Helemaal niet bedoeld om hun eigen reputatie hoog te houden.

 3. Tim

  Die vrouw moet niet klagen, ze heeft een kind van hem geschonken gekregen en voor de rest van haar leven krijgt ze zoveel geld en een huis dat ze een comfortabel leven kan leiden zonder nog zelf te hoeven werken. Bij vrouwen is dat laatste vaak het doel van een huwelijk.
  Daarom moet je als man ook nooit trouwen, want in 50% van de gevallen gaat het mis en ben je de rest van je leven aan het betalen en bovendien wordt de seks na de huwelijksvoltrekking ook steeds schaarser en na de baby kun je de seks helemaal vergeten.

 4. Piet Zwarte

  Monique Westen gaat pas na Dreetje Hazes een mooi leven krijgen samen met haar zoontje…
  Zij eindigt bij een lieve man met karakter en de talentloze Dreetje in de goot, net als zijn talentloze vader…. …

 5. HalloJumbo

  Nooit van gehoord.

 6. SuperMario

  Deze jongen gaat de verkeerde kant op
  dat is duidelijk,het was al zichtbaar aan het worden
  in zijn tv-serie ,als hij zijn gezond verstand
  niet terug krijgt voorzie ik een kort en ellendig
  leven#vervelendmannetje ,,,,💩

 7. Leo

  Die femmepower is niets anders dan een van te voren bedacht sluw plan om op het geld van je ex te teren. Echte femmepower zou zijn als ze een bedrijf opzet met geleend geld en dat tot een succesvolle onderneming maakt. Niet dit parasitaire gedoe.

 8. @tim

  Ze zijn helemaal niet getrouwd

 9. Piet Zwarte

  @ Tim, als je ongetrouwd kinderen hebt, dan moet die domme man al alimentatie betalen, zowel voor de kinderen als voor zijn ex…..als zij geen inkomen heeft….
  Of anders moet de man geen kinderen verwekken en ook nooit gaan samenwonen….dan is de man van alle alimentatie verschoond….
  Hahaha…

 10. Leo

  Als man ben je idd een sukkol als je in deze tijd nog gaat trouwen.
  Het is als uit een vliegtuig springen met een kans van 50% dat de parachute niet opengaat.
  En de vrouw profiteert in 99% van de gevallen van de scheiding en kan zelf ook het huwelijk verpesten zonder dat daar financiele consequenties op staan.
  Na een huwelijk ben je als man een slaaf van de vrouw en heb je geen poot meer om op te staan. Met dank aan de overheid en haar eenzijdige wetgeving.

 11. Tim

  Trouwen is juridisch hetzelfde als samenwonen en kinderen krijgen

 12. Tessa

  Tja, maar laten we hem aub geen HAZES meer noemen. Hij is niet eens een echte Hazes.. Maar dat was volgens mij al overal bekend?

 13. Eva

  Deze vrouwen, arghhhh
  Wees een steun en vriendin voor haar ipv de hele wereld op deze manier te laten hoe ontzettend jij deugt.
  Ik snap mensen oprecht niet die van de daken moeten schreeuwen hoe goed/attent ze zijn ipv het ‘gewoon’ doen. Wat is dat toch met dat constant zoeken naar bevestiging. Aandachttrekkers.

 14. Nils Holgersson

  @Tim De wereld gaat niet alleen om geld.

  En er zijn kinderen bij betrokken.

  Diep triest. Ook jouw reactie.

 15. Bette

  Een andere vader, bedoel je? Ik ben vooral benieuwd naar de identiteit van zijn scharrel. Hoe lang zal Nikkie P. verdere lastige vragen kunnen ontwijken?

 16. Sjaak

  @Piet Zwarte Sun 10 Nov 2019 om 8:45
  Of als man weinig inkomen hebben. Dat verklaart ook meteen de interesse van vrouwen in rijke mannen.

 17. Kapitein Ortega

  Ik denk dat het gerucht over (In)Pikkie Plessen best eens waar kan zijn?

 18. Tim

  Typische wijvenreactie van Nils.
  Emotioneel doen en inspelen op het gevoel, maar al jaren van te voren een sluw financieel plannetje hebben opgesteld.

 19. Anna

  Laten we realistisch blijven. De natuur heeft het zo geregeld dat mannen geïnteresseerd zijn in jonge gezonde vruchtbare vrouwen zodat ze hun dna op een goede manier kunnen doorgeven en vrouwen geïnteresseerd zijn in rijke mannen met veel middelen en status zodat zij en hun kind de beste en meest comfortabele toekomst hebben.

 20. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  @8.49: Geen echte Hazes? Wie heeft hem dan verwekt?

 21. Johnny👀

  Ze is oud, heeft al geworpen dus is verder nutteloos voor de maatschappij..

 22. Gaytje Hazes

  ❤️❤️❤️

 23. Ralf

  Pikkie Plessen

  Eerst jat ze designs
  Nu andermans man

 24. Jamie

  Hij zou verwekt zijn door de crimineel Marco Eijk met wie Rachel een affaire had. De gelijkenissen zijn inderdaad treffend.

 25. K.C.T.

  BNer Hazes, talentloos plakplaatjes mormel, te stom om te schijten, heb nooit negrepen waarom deze lowlife zoveel in de publiciteit komt, zijn hersenloze babbels , zijn talentloos geblèr, wat kan deze aansteller behalve niks???
  Hij is zelfs niet eens ¨zoon van¨.
  Hoe lang gaat dit gejammer duren?

 26. Nils Holgersson

  @Tim zou zich het liefst ook laten bezwangeren om rijk te kunnen worden.

 27. Ralf

  O John de Wolf is de echte vader van André

 28. Sender

  Van NIETS tot IETS, dat gaat altijd fout. De benen kunnen de weelde niet dragen . Het begint met kapsones en eindigt zoals zijn lot is voorbestemd en genetisch bepaald.
  Geld, Grootheidswaanzin en G.eilheid, ( drie G’s en drank natuurlijk) maakte al eerder vele huweijken stuk waaronder dat van zijn eenvoudige ouders, een eenvoudige slagerdochter uit Rotjeknor en een straatschoffie uit de Pijp.

 29. G.ossip

  The devil ware prada Nikki Plessen gaat nooit weg bij haar suikeroompje Ruben Bontekoe,trouwens het management van André verdient ook geen schoonheidsprijs om met het bericht NA de concerten naar buiten te komen ,Monique is nog even aan het lijntje gehouden om de concerten geen schade toe te brengen,daarna kon zijn gewoon gekickt worden.

 30. Angela de Jong - eet van 2 walletjes

  En tot slot ervaringsdeskundige Leontine Borsato: “❤️❤️❤️❤️”
  ——–
  LOL en voer voor het AD

 31. Neo the one

  @Gossip
  waarom is dat verkeerd?

 32. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  En wat heb jij zoal gepresteerd in het leven, K.C.T?

 33. Good morning

  Alles gaat op een gegeven moment wennen en de seks daar ben je ook wel op uitgekeken dan maar een nieuwe zoeken

 34. Eva

  Johnny,wat een hufter ben jij

 35. Trudy

  Zo moeder, zo zoon.
  Dreetje mag dan wel geen kind zijn van Hazes (zijn vader is/was Marco Eijk) hij is wel degelijk een kind van Rachel ‘de naaimachine’ van Galen.

 36. RoRo

  Maar Johnny heeft wel een punt vanuit biologisch oogpunt. In het dierenrijk gaan vrouwtjes deaud zodra ze niet meer in de vruchtbare fase zijn. Biologen geven als verklaring waarom dat niet zo is bij primaten dat het primatenvrouwtje een rol kan spelen bij de opvoeding van de kleinkinderen.

 37. G.ossip

  @Neo the One, pas op he ,Monique heeft veel volgers die haar op handen dragen…denk heus wel dat het te merken zou zijn aan zijn concerten…alle kaartjes zijn dan al wel betaald maar om achter Monique te gaan staan gewoon uit medeleven met haar niet gaan,dat denk ik echt.

 38. Springkier

  Heeft een mormel geproduceerd en neemt dan de benen. Lijkt wel een negor.

 39. Daniëlle

  Ooh nee die Springkier weer, die zal er nog wel eventjes dunnetjes overheen gaan met zijn commentaren hier.

 40. Tooske

  Zo zijn nu allemaal die h.o.e.r.e.n jong nu zijn zuster nog en mamma kan tevreden zijn want zij haten monique als de pest ik denken dat zij hier een hand in heeft gehad dat takken w.I. j.f

 41. Minder of Mirjam

  Schijnt dat Andre Hazes nu met Charlene de Carvalho-Heineken ligt te wippen, hij vond haar achternaam het aantrekkelijkste

 42. Harry

  @ Tooske
  Z’n moeder heeft wel cup 75k. Lekker man!

 43. Het zit zo

  Ik snap Nikkie wel. Haar Bontekoe is namelijk helemaal niet van de vrouwen. Wat is er trouwens waar van het gerucht dat Dreetje is verwekt door John de Wolf?

 44. Harry

  @ Minder of Mirjam
  H6 jr. is homo geworden en z’n nieuwe vlam is Louis van Amstel.

 45. S. Stokvis

  @tim: 8:49 uur…

  Oh vertel… je wekt mijn interesse… hoe zit dat precies?

 46. Max

  Drugs en drank, Hazes is het spoor bijster!

 47. Zomaar

  Een aardje naar zijn vaartje.

 48. Sem

  Waarom wordt hier door de meeste mensen gedacht dat de schuld bij Hazes ligt? Misschien ligt de schuld bij de mevrouw.
  Bovendien, bij 75% van de scheidingen wordt het initiatief genomen door de vrouw.

 49. buurman

  Junior is op ramkoers met een hele harde muur tussen nu en 10 jaar.

 50. Chefke

  Stokvis hou eens op met poppenkast spelen

 51. Bep

  Monique is echt het beste af zonder André , Djarno en Rachel.
  Houdt de Hazesfamilie zo ver mogelijk uit je buurt.Allemaal ellende met die familie, ruzies,drank,intriges.Als daar nog eens een boek over geschreven wordt!!!!Opa waar Dreetje zo groots mee was is
  ook gedumpt.

  Melvin is vergeten maar dat is de echte zoon waar die liedjes over gaan!!!! Dat vergeet iedereen.
  André is zeer onvolwassen maar komt ook niet uit een stabiel gezin kijk maar naar z’n zus die is ook “anders”.

 52. Hannie

  Monique is een sterke vrouw,zij komt hiet wel doorheen!!
  Andre daar in tegen beland zonder monique in de goot!
  Dat was allang gebeurd als zij hem niet op het rechte pad had gehouden.
  Hij gaat zijn vader achterna,,naar de afgrond.
  Dit doet geen goed aan zijn image,bah bah.
  En masr hopen dat N Plessen niet die vrouw is ,(sletje)

 53. Allemaal waar

  Nikkie Plessen draagt pruiken, heeft nu André Eijk ‘Hazes’ verleid en, inderdaad, de natuurlijke vader van André was ene Marco Eijk.

 54. Annoniemus

  Hij gaat z’n vader achterna , straks bij drie vrouwen kinderen , althans waar van we het weten , en vervolgens gaat hij naar de klote #geschiedenisherhaaltzich

 55. Peter van der Plas

  Achteraf niet zo handig van het management van Hazes en de reactie van Monique is goud waard en daar gaat het imago van de symphatiek zoon van die zo lekker kan zingen. Het is een beetje rare familie die vooral de nalatenschap lees geld willen koesteren. Broer en zus worden ver van elkaar gezet bij de concerten opdat ze elkaar niet zien. Ik denk dat ze allebei zo gewend zijn aandacht dat dit ook kan doorslaan.
  Rox zit ook in elk progamma en Dre is ook niet verlegen om aandacht.
  Monique is wel ok. Alleen maar weer verliezers maar ik ben niet voor kamp Hazes.
  Het zijn toch eigenlijk kermisklanten.

 56. G.ossip

  @Bep als je tourmanager een Djarno is die met zijn neus in de witte poeder ligt dan weet je ook wat de rest voor een volk is …kijk maar eens naar Instagram Djarno…dat jong kan niet eens fatsoenlijk praten en zijn lege gezichtsuitdrukkingen spreken boekdelen.zijn allemaal gebruikers incl Hazes.

 57. Robson

  Junior wordt net zo’n stumper en alcoholist als z’n vader , alleen het verschil met z’n vader is , dat z’n vader nog kon zingen . Wat een sukkeltje die junior ,

 58. Nieuws

  Wat een slap figuur is die André .Legt het aan met andere vrouwen trapt eerst zijn moeder in de
  goot en kruipt nu weer onder moeders rokken. Hier heb ik geen goed woord voor over en hoop van harte dat hij snel in de goot terecht komt. Deze jongen heeft een gespleten persoonlijkheid.
  En dit noemt zich vader van Andre jr. Gelukkig heeft de kleine een schat van een moeder die hem aan niets zal laten ontbreken en hem veel liefde zal geven.

 59. Sjaak

  @Robson Sun 10 Nov 2019 om 10:04
  Hij kan maar beter afscheid nemen Monique, beter een jonge vriendin en halftijds zijn kind.

 60. Bep

  @G.ossip
  Het verschil met Jan Smit, die had Jaap Buijs die hem behoedde voor domme dingen. André Hazes heeft Djarno……Dat kleine machootje had allang aan de kant gezet moeten worden.Andre heeft een “Jaap Buijs-figuur” nodig.

 61. Noah

  Was te verwachten hé, maar goed dat ze nu eindelijk uit elkaar zijn. Per app alleen maar goed, over en uit. Sluiten en door gaan, goedzo Andrea, doorgaan met je leven. Werk is belangrijker dan een vrouw die op je wacht. Heeft geen eigen leven

 62. Curryworst

  Maar… wie is het?
  Wie is die nieuwe vrouw waar Dreetje hem in steekt?
  Dan toch Nicky Plessen? Of…
  Wie o wie.

 63. Robin

  Curryworst is een kind van 12.

 64. Robert

  Wie wordt het volgende slachtoffer van die snotneus, hij heeft hoogswaarschijnlijk de genen van zijn vader.

 65. Jantien Visser

  Was vanaf dag één wel duidelijk dat dit geen stand kon houden. Als de wereld waarin Andrë nu rondloopt zo spannend en uitdagend is en je bent nog zo jong. Dan blijf je niet hangen in huisje-boompje-beestje. Vooral niet als je Hazes heet.
  Monique heeft op de valreep nu haar kind wat ze zo graag wilde en geld voor de rest van haar leven. En verder ben ik het helemaal eens met @Tim 08:39 u.
  En André is een wilde, die springt nu vrijerlijk van het ene in het andere bed. Sneu voor kleine Andreetje, dat ie paps niet veel meer zal zien, maar die zit nu in rustig vaarwater met zijn moeder en haar familie.

 66. Suzy Wang

  Ik ook. Wat n flapdrol. N verantwoordelijks gevoel van n mug. Niks geleerd uit het verleden. Let op: Die kerel ga helemaal naar d3 klote.

 67. xandertje

  #FemmePower zou het zijn als ze al z’n geld niet meer hoeft en ook z’n alimentatie afslaat.

 68. Anniek

  Zij ging voor het geld, de status en de bekendheid toen ze met Hazes ging aanpappen.
  Dat heeft ze nu.
  Hij heeft een aantal jaren ‘gratis’ veilige seks gehad en wil dat nu met een andere vrouw.
  Doelen bereikt. Iedereen tevreden dus.

 69. Gaby

  Nu moet ze weer leven van de wietplanten in haar caravan.

 70. Kippie Kop

  Maar als nieuwe vriendin gaat er nu toch ook wel een lampje branden dat je zo gedumpt kan worden, of weegt dat niet op tgen het luxeleventje?

 71. ikweethetbeter

  Beroerd voor Monique , zij komt er wel overheen . Laat Andre maar lekker verder in de goot zakken !!!Labiele jongen . Komt door zijn opvoeding !!!!!!

 72. Baudet For President

  en wat was de reactie van Nikkie Plessen zijn nieuwe vriendin ?

 73. RaymondVL

  Kan André eindelijk uit de kast komen.

 74. Hij

  Tijd dat papa John ingrijpt.

 75. GirlPower

  Elk leven draait om ‘de duit en de fluit’

 76. de gelovige

  De appel valt nooit ver van de boom.

 77. Monique

  Zag je dan aan de muur niet ons trouwportret.

 78. André

  Nee, zo heb ik het nooit bedoeld.

 79. sukkel

  Snotjong en aso zuiplap Hazes gaat zn vader achterna….

 80. Pauline

  Oh oh! Dit gaat hem heel veel fans kosten!!!!

 81. Thommy

  Vreselijk kind dat jong, Monique is zo veel beter af zonder hem. Hun zoontje krijgt nu genoeg liefde en aandacht van zn lieve mama. Zij en dat kindje gaan nu een fijn leven tegemoet.

 82. Roely

  Man, man, man, jullie kunnen allemaal zo bij de roddelbladen aan het werk….

 83. Piet Zwarte

  Dreetje is geen echte Hazes?

  Waarom zou je trots moeten zijn op zo’n lelijke achternaam…
  En verder was zijn vader Andre Hazes ook een jatter van jewelste…..Zijn hele repertoire heeft hij gejat van anderen met wel zijn zelf geschreven sinterklaas-rijmen erop…
  En Dreetje is weer verder aan het coveren met zijn vaders gejatte repertoire…

 84. Marry Hens

  Gaat steeds meer op zijn stiefvader lijken. Net zo dom ook. Die verheerlijking van senior is het zoveelste bewijs van de domheid van de massa. Zoals hierboven al gezegd, rijmelarij op bestaande deuntjes die hij zelf niet eens uit zijn hoofd kon en iedereen loopt ermee weg alsof het geniaal is. Dat wijf was ook een golddigger natuurlijk he. Als vrouw van 40 ga je normaal hesproken niet zitten klooien met een veredelde puber. Maar goed na zijn neusschotje is Dreetje nu ook lekker af van zijn wijf. Op naar de volgende.

 85. G.ossip

  Bridget Maasland is de nieuwe liefde van André, whahaha ik lig dubbel…die t.e.m.e.i.e.r heel bekend Nederland hebben hun frikandel daar al naar binnen gegooid whahaha

 86. Luizenmoeder

  Giller 😂

 87. Valt op oude RTL vrouwen

  Het hield de gemoederen flink bezig: wie zou toch die andere vrouw zijn waar André Monique voor heeft verlaten? Inmiddels is het hoge woord eruit: het gaat om Bridget Maasland

 88. iefkleinhertje

  Die Maasland is nog ouder dan die golddigger over 5 jaar is ie met Patricia Paay.

 89. Ja nee

  Bridget Maasland, jezussssssssssssssssssss wat een giller

 90. iefkleinhertje

  Dat gozertje is nog lijper dan zijn zuster HAHAHA.

 91. Cheul

  Hoe kom je nou weer bij maasland?

 92. Gwendolyn

  Ligt hij echt op Bridget?

 93. Henk

  Verrassend…. Bridget en André

  Hoogstens 6 maanden geef ik het.Ze passen totaal niet bij elkaar.
  Monique het is pijnlijk maar jij bent de sterkste in deze situatie.Opgeheven hoofd.

 94. Valt op oude RTL vrouwen

  RTL jat alles wat los en vast zit. Zelfs de vader van een klein kind

  SCHANDALIG.

 95. iefkleinhertje

  Die toyboy ruilt die ouwe zeug in voor een nog ouwere zeug ,ik had dat hoofd van zijn moedertje wel eens willen zien.

 96. Milfhunter

  Ik zou hierna voor Katja gaan

 97. Schattig Konijntje

  Maar na een paar keer neuken ben je dat toch ook wel weer beu?

 98. iefkleinhertje

  Als die toy-boy met die ouwe zeug bezig is steken alleen zijn voeten nog naar buiten waar je zin in hebt.

 99. Ton

  Deze jongen is een aso. Dat zie je aan al zijn optredens. Monique moet blij zijn dat ze hier van af is. Deze ordinaire kaffer moet maar lekker doorgaan met die teef van BLV die Brigitte Maasland. Dat duurt ook niet lang.

 100. Annelies

  André Hazes jr. is een probleemgeval net als zijn vader. Monique mag blij zijn dat ze van dit probleemgeval is verlost Pijn zal er zijn maar gaat met de tijd weer voorbij.

  Wat ik zo lees heeft André Hazes jr. nu een relatie met Bridget Maasland, erg snel en nu al weet ik te voorspellen dat deze relatie het niet gaat redden. Bouwen op een rotte fundering is niet zo snugger. Het zal de seks zijn die tijdelijk fijn is en zijn onderdrukte emoties bij die dwaas wat zal verzachten.

 101. Karel

  Hazes heeft een moeder complex, ook niet vreemd als je tot ver in je pubertijd bij je moeder in haar nest ligt.

 102. Ton

  Monique moet blij zijn dat ze deze also achter zich kan laten. Wart een loser die hases familie. Zingen kunnen ze ook al niet . Rotzooi maken zijn ze kampioen in. Hadden ze maar hun lagere school afgemaakt dan hadden ze nog normaal kunnen communiceren in deze wereld !!

 103. 123

  Yep, zowel Hazes als Maasland hebben het bevestigd: https://www.hln.be/showbizz/dit-is-de-nieuwe-vriendin-van-andre-hazes-we-onderzoeken-of-we-het-leuk-vinden-samen~a17cb338/

 104. Caat

  Bridget Maasland!!!!! Ik hop dat Rachel hier een oekaze over uitspreekt. Ze was gisteren jarig. 45 jaar. Die jongen heeft echt een groot probleem.

 105. Ton

  Monique moet blij zijn dat ze deze aso achter zich kan laten. Wat een loser die hases familie. Zingen kunnen ze ook al niet . Rotzooi maken zijn ze kampioen in. Hadden ze maar hun lagere school afgemaakt dan hadden ze nog normaal kunnen communiceren in deze wereld !!

 106. Cor

  Echt ik kom niet meer bij …. Bridget Maasland??! Serieus…??!! Wat een giller.
  Een ding moet ik toegeven ; Dreetje gaat niet voor uiterlijk!!

 107. Greet

  Bridget is hem over een half jaar helemaal zat.En dat neefje van hem ook.2 pubers.En dan ook nog Rox als schoonzus en Ras als schoonmoeder. Het lijkt de familie Flodder wel die ze binnenhaalt. Kan hier geen Realitysoap over gemaakt worden? Monique dan wordt je zo blij.

 108. Meneer Kaktus

  Bridget is voor Meneer Kaktus aan de oude kant. Twintig jaar geleden had ik ‘m met alle plezier in haar Coentunnel geparkeerd, maar sinds die is verbreed van 2 naar 6 rijstroken is er geen lol meer aan.

 109. Meneer Kaktus

  Die Monique daarentegen….

 110. S. Stokvis

  Chefke… waarom poppenkast?
  Ik vraag wat en zou dolgraag meer informatie daar over krijgen van Tim…

 111. MediaPrak

  Mw Maasland, de nieuwe ‘lover’ van A Hazes jr?????! 😲 Claudia de Breij ea moeten hun oudejaarsconverances weer helemaal aanpassen. Telegraaf haalt de chocolade letters uit het archief voor de opening morgen. En Bridget mag morgen hoogstpersoonlijk in Boulevard tekst en uitleg geven.

 112. Robson

  Hahahahahaha ik zei toch dat het een stumpertje was , verlaat ie haar voor een nog oudere taart,

 113. Ludo Hazes

  Lekker joh Bridget is wel kinky denk ik.

 114. Nope

  Nou, nu kan André zijn bier koud zetten in zijn walking fridge.

 115. aammehoela

  En tot slot ervaringsdeskundige Leontine Borsato: “” Wat zou die denken dat André zijn geliefde inruilt voor nog een oudere vrouw. Marco gaat in ieder geval voor een jongere vrouw. Denk dat André geen moederliefde heeft gehad.

 116. Jomanda - AD roddels

  Ik had het al gezien in mijn glazen bol.

  Angela de Jong

 117. Suzy Wang

  Met die sloerie van maasland? gedverdemme.

 118. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Oude taart, walking fridge, pfff, zo’n heerlijk Amsterdams meiske als Bridget daarvan zijn er niet veel. En ze is gewoon gebleven, ondanks de roem en de poen.
  Dus wij scharen al die negatieve reacties onder het kopje ‘jaloezie’ en we wensen het nieuwe koppel al het goeds.
  En we gokken er inderdaad op dat het met een maandje of zes tot acht over is, maar dan heeft Dreetje wel zes tot acht maanden met een lekkere Milf liggen bonken en dat kunnen de meeste zolderkamerreaguurders alhier (met heaumeau of gewone hetereaux) niet zeggen.
  Toppie ouwe. Groetjes aan je nieuwe weijffie, See you. Pluk.

 119. Joop

  Whahaha die Bridget , kan ze als ze met der zoontje mees naar de Mac gaat Dreetje ook meenemen. 2 happy meals graag , hier opeten Whahaha.

 120. Zomaar

  Gezellig met je schoonmoeder naar de bejaardensoos.

 121. Lies

  Pijnlijk voor Monique. Die Dreetje is nog een puber met dat irritante neefje van hem.
  Ook pijnlijk voor Bridgets zoon. Die arme jongen krijgt het morgen lastig op het schoolplein.

 122. Springkier

  Als je als 25-jarige vent op een uitgewoonde plastic zeepkist kruipt, spoor je dus totaal niet.

 123. Greet

  @Lies dat denk ik ook.

 124. Johnny👀

  Moet toch niet gekker worden..vrouwen die ‘denken’..nou goed..laat ze maar in die waan.

 125. iefkleinhertje

  Als het om GELD gaat kunnen ze best wel denken hoor.

 126. Jochem

  Lees ik net dat Bridget geen kraanwater meer drinkt:
  https://nos.nl/artikel/2309840-Maasland-vervuild-met-landbouwgif-innamestop-drinkwater.html

  Oké. Heinekenbier voor iedereen.

 127. Johnny👀

  Hebben ze wel een telraam bij nodig.

 128. Sjors van Kempen

  Volgens mij slikt Bridget een lul in z’n geheel door.

 129. Nico

  Dacht dat het om die vieze Nikki Plessen ging maar dit slaat alles.

 130. Ome Cor

  Ik verwacht wel dat dit een zeer bestendige relatie is of wordt.
  Echt waar? Neeheeeeeeeee, natuurlijk niet.

 131. Barbara

  Bridget augustus 2018:
  Vorig jaar kwam er een einde aan haar relatie met de 28-jarige Bram.
  ‘We kwamen na verloop van tijd tot de conclusie dat het lastig is als je allebei in een andere levensfase zit. Zo moet Bram nog 30 worden, wat een belangrijke leeftijd is. En ik ben over die andere belangrijke leeftijd van 40 heen. Ik kan niet stil blijven staan, maar kan ook niet van hem verlangen dat hij een gedeelte van zijn leven overslaat. Dat wil ik niet eens.’

 132. Huub

  Waarom moet een relatie per se voor eeuwig zijn?
  Een tijdje plezier met elkaar hebben is toch ook prima.
  En daarna weer nieuwe ronde, nieuwe kansen.

 133. @Barbara

  Mensen roepen altijd maar wat, wat dat betreft kun je niemand op zijn woord geloven.

 134. Barbara

  En in de Flair:
  Vorig jaar zomer dacht ik even dat ik een leuke man had ontmoet: 26 jaar, een kindje van twee. Het leek veelbelovend, maar tijdens onze eerste gezamenlijke vakantie kwam ik er al snel achter dat ik eerder zijn moeder was dan zijn vriendin.
  Ik moest hem gaan vertellen hoe hij het moest aanpakken met zijn zoontje, waardoor ik me ineens heel oud voelde. Ik dacht: nee, hier heb ik geen zin in. Dat was prima, want zo voelde hij het ook. Hij is met zijn zoontje teruggegaan naar Nederland, waarna Mees en ik nog een top vakantie hebben gehad. Mijn voor­nemen is om in de toekomst niet meer te vallen op te jonge mannen. Vanaf 45 jaar vind ik mannen te oud, maar 35 jaar lijkt me mooi. Het makkelijkste is als ‘­ie geschei­den is, zodat hij niet nog een kinderwens heeft, want die is dan vaak al vervuld. Liefst heeft hij een eigen onderneming en een druk leven, zodat hij niet zo op mij leunt. Maar ja, vind maar eens zo’n man.

 135. @Huub

  Mee eens, wie heeft ooit bedacht dat je heel je leven samen moet blijven?

  Maar het gaat meer om de manier waarop in deze.

 136. Tjallas

  Waarom moet iedereen voornamelijk vrouwen hier een mening over hebben?

 137. Geja

  Omdat dit soort relationeel gedoe de core business is voor veel vrouwen, dit vinden ze reuze interessant. Niet wetenschap, techniek, politiek of maatschappij, nee relatieproblemen, dat vinden ze fantastisch.

 138. Geja

  Luister naar pratende vrouwen in winkels, in stations, in werkplekken. Het gaat fokking ALTIJD over personen. Nooit over dingen of ontwikkelingen.
  Vrouwen moeten maar blij zijn met mannen, want zonder mannen zaten vrouwen nu nog in een berenvelletje te roddelen over die vrouw van de buurgrot.

 139. Opoe

  André gaat de tiet halen bij Bridget Maasland leuk hoor PIk
  Misschien zijn er nog wel een paar oudere dames in de aanbieding Pik
  Nou veel plezier hoor PIk.

 140. Ben

  Nie7we soap : hoe ruil ik een 5sterrenmenu in voor een koud frietje uit de vuilnisbak of Van een klassevrouw naar een rondneukende slettebak van een 6 sterren diepvrieskist. Andreetje gaat een koekje van eigen vreemdgaandeeg krijgen. Was ooit fan van hem. Al zijn cd’s liggen in de vuilnisbak waar ze horen!!!
  En dan per app je relatie stopzetten. Wat een kansloze ranzige klootzak ben jij. Zijn kaartverkoop is gisteravond in elkaar gestort. Wat ook met de kijkcijfers van die 6sterren diepvriezer gaat gebeuren.
  Boycotten deze kansloze stiekemerds!!!

 141. Ben

  Die djarno is een hele kwade stiekemerd op de achtergrond. Een hele vreemde “relatie” samen in bad. Is die 6sterrendiepvriezer gewoon een afleidingsmanoeuvre!!!! En kloppen de geruchten over andreeetje en djarnooootje………
  Monique jij bent een echte klassevrouw. Natuurlijk doet het pijn. Maar straks krijg je een echte man die je op handen draagt en laat stralen. Dat is wat jin meer dan verdiend. En neem die stiekemerd nooit meer terug. Mocht je er aan denken kijk dan maar naar de app van die stiekemerd. Zijn cd’s liggen waar ze horen ….in de vuilnisbak!!!

 142. Hans

  Monique,zoek een andere vent, een goeie.laat gaan die klootzak hij deugd niet kun je aan smoel zien,slijmerige mooiprater

 143. cubra libre

  het is een reden voor haar e pepijn en vader van haar zoon om haar uit de ouderlijke macht te laten zetten. dit is toch geen voorbeeld voor een kind, een moeder die rondneukt met jongens die ook haar zoon kunnen zijn

 144. Zoontjes

  Het ergste is het nog voor de kinderen ook de zoon van Sylvie Meis en la Maasland

  die hebben gezien dat er heel wat “stiefvaders ” de revue gepasseerd zijn maar daar
  hebben de dames sch..t aan als ze het zelf maar naar hun zin hebben .Kinderen zijn maar bijzaak

 145. Topper

  Monique het is erger als iemand je verlaat voor een jongere partner dan Voor Zo’n OUwe taart !!!

 146. Adrian

  Bridget Maasland is toch Andre’s moeder?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.