‘Boulevard houdt te veel handen boven te veel hoofden’

Een onafhankelijke berichtgeving hoef je anno 2019 echt niet meer te verwachten van RTL Boulevard nu vrijwel elke BN’er vriendjes bij het programma heeft zitten. Dat schrijft Angela de Jong in het AD. De Jong doet die uitspraak naar aanleiding van de huidige berichtgeving over de liefdesaffaire van Boulevard-ster Bridget Maasland met André Hazes jr. “Deze zaak zegt ook iets over de verlammende wurggreep waarin de traditionele roddelrubrieken op de lineaire tv de laatste jaren verkeren.”

Je weet van tevoren al dat het enorm saai wordt om RTL Boulevard dit onderwerp te zien behandelen, aldus De Jong. “Door de immer uitdijende pool van (inval)presentatoren, deskundigen of gewoon collega’s van de zender is er bijna geen showbizzrel meer denkbaar in Nederland, waar niet een ‘vriendje’ of ‘vriendinnetje’ van de show bij betrokken is. Dat maakt niet alleen hun werk, maar zeker ook het kijken er niet leuker op.”

Ze vervolgt: “Of je moet er als zappende ramptoerist op kicken om een groep mensen zich achter een desk in allerlei bochten te zien wringen om de tijd te vullen en toch vooral niks te zeggen.”

De Jong heeft het niet alleen over RTL Boulevard. “Dat geldt niet alleen voor Boulevard, ook voor Shownieuws. ‘Dreetje’ behoort tot de SBS/Talpa-inboedel en moest dus zondag ook gespaard worden.”

Lees ook:
Bekende vrouwen steunen gedumpte vriendin Hazes jr. (zondag)
Hazes nu in bed met Bridget Maasland: ‘Mijn goed recht’ (zondag)
Luuk enorm woest op Bridget-haters, Bridget ook boos (maandag)
Boulevard op achterste benen om kritiek op Bridget (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen