Hazes nu in bed met Bridget Maasland: ‘Mijn goed recht’

De vrouw voor wie André Hazes jr. zijn gezin in de steek heeft gelaten is RTL Boulevard-ster Bridget Maasland, die eigenlijk alles wel leuk vindt zolang het minstens twintig jaar jonger is. Dat hebben beide partijen bevestigd aan de showrubriek. Het is volgens Hazes jr. geen probleem dat hij nu al een relatie heeft met een ander. De moeder van zijn kind, Monique Westenberg, wist er niks van. “Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.

Hazes bracht Westenberg gisteren op de hoogte van zijn nieuwe liefde. Even later liet hij aan de media weten dat zijn relatie over is. Allemaal niet erg chic. “Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique.

Gaat het wat worden met Maasland? “Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen.

De manager van Maasland laat weten: “Ze kennen elkaar nog niet zo lang en er is zeker sprake van het feit dat ze elkaar meer dan gewoon leuk vinden. Het is echter wel een privékwestie waar ook kinderen in het spel zijn en ze vraagt daarom ook de tijd om zelf rustig te kunnen kijken hoe deze relatie zich ontwikkelt.

Hopelijk voor Hazes gaat het wel lukken met Maasland, want het is wel een vrouw met een handleiding. Zo moet ze naar verluidt minstens één keer per halfjaar ontdooid worden.

Lees ook: Bekende vrouwen steunen gedumpte vriendin Hazes jr. (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen