Luuk Ikink nu moreel kompas: ‘Stop ook over Wendy!’

Luuk Ikink ontpopt zich tot het nieuwe moreel kompas van de socials. De RTL Boulevard-host liep zondag rood aan van woede om alle reacties op het nieuwe liefdesavontuur van zijn collega Bridget Maasland en heeft het nu echt helemaal gehad met al die BN’er-haters op Twitter. “Als je een publiek figuur bent, weet je dat je soms door een zure appel heen moet bijten. Maar er is een verschil tussen een zure en een rotte appel. Dit gaat te ver“, briest de boze RTL 4-ster vandaag in het AD.

Ikink vindt het echt heel naar voor Maasland. “Ik snap goed dat mensen een mening hebben over Bridget en André. Dat zijn nu eenmaal publieke figuren. André heeft zijn relatie zelfs op televisie besproken in een reallifesoap. Maar dat je tot scheldpartijen komt, met woorden als ‘kankerhoer’, daar begrijp ik niets van. En heb ik ook geen woorden voor.”

Niet alleen Maasland, maar alle BN’ers zijn tegenwoordig de klos, zegt een boze Ikink. “In showbizzland kan iedereen dat trouwens overkomen. Ben je in het nieuws, dan gaan mensen los. Een tijdje geleden had Wendy (van Dijk) haar zoon een brommobiel cadeau gedaan. Daar mag je uiteraard iets van vinden. Was misschien ook een beetje pocherig, maar moet je dan iemand helemaal verrot schelden?

Maar er moet toch een reden zijn dat iedereen zo losgaat op Maasland? Ikink weet het niet. “Ik ken Bridget als een gezellige collega. Iemand die haar mening durft te geven, in en buiten de uitzending, als een leuk mens.”

Lees ook:
Bekende vrouwen steunen gedumpte vriendin Hazes jr. (zondag)
Hazes nu in bed met Bridget Maasland: ‘Mijn goed recht’ (zondag)
Luuk enorm woest op Bridget-haters, Bridget ook boos (maandag)
Boulevard op achterste benen om kritiek op Bridget (vandaag)
‘Boulevard houdt te veel handen boven te veel hoofden’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen