Luuk Ikink nu moreel kompas: ‘Stop ook over Wendy!’

Geplaatst op di 12 nov 2019 om 11:00

Luuk Ikink ontpopt zich tot het nieuwe moreel kompas van de socials. De RTL Boulevard-host liep zondag rood aan van woede om alle reacties op het nieuwe liefdesavontuur van zijn collega Bridget Maasland en heeft het nu echt helemaal gehad met al die BN’er-haters op Twitter. “Als je een publiek figuur bent, weet je dat je soms door een zure appel heen moet bijten. Maar er is een verschil tussen een zure en een rotte appel. Dit gaat te ver“, briest de boze RTL 4-ster vandaag in het AD.

Ikink vindt het echt heel naar voor Maasland. “Ik snap goed dat mensen een mening hebben over Bridget en André. Dat zijn nu eenmaal publieke figuren. André heeft zijn relatie zelfs op televisie besproken in een reallifesoap. Maar dat je tot scheldpartijen komt, met woorden als ‘kankerhoer’, daar begrijp ik niets van. En heb ik ook geen woorden voor.”

Niet alleen Maasland, maar alle BN’ers zijn tegenwoordig de klos, zegt een boze Ikink. “In showbizzland kan iedereen dat trouwens overkomen. Ben je in het nieuws, dan gaan mensen los. Een tijdje geleden had Wendy (van Dijk) haar zoon een brommobiel cadeau gedaan. Daar mag je uiteraard iets van vinden. Was misschien ook een beetje pocherig, maar moet je dan iemand helemaal verrot schelden?

Maar er moet toch een reden zijn dat iedereen zo losgaat op Maasland? Ikink weet het niet. “Ik ken Bridget als een gezellige collega. Iemand die haar mening durft te geven, in en buiten de uitzending, als een leuk mens.”

Lees ook:
Bekende vrouwen steunen gedumpte vriendin Hazes jr. (zondag)
Hazes nu in bed met Bridget Maasland: ‘Mijn goed recht’ (zondag)
Luuk enorm woest op Bridget-haters, Bridget ook boos (maandag)
Boulevard op achterste benen om kritiek op Bridget (vandaag)
‘Boulevard houdt te veel handen boven te veel hoofden’ (vandaag)

Foto: RTL
69 Reacties op “Luuk Ikink nu moreel kompas: ‘Stop ook over Wendy!’”


 1. Erwin

  Hij heeft echt een punt. Je kunt vinden van hem, Wendy en Bridget wat je wilt, je geeft je mening op een normale manier. Het moet allemaal zó extreem op de Twitters, dat je denkt dat heel Nederland overspannen rondloopt, anders gebruik je sociale media niet om mensen die je niet kent volledig kapot te schelden. Maar het is tegenwoordig: iedereen heeft het gedaan, behalve ik, dus je moet dood. PVV, komma, hún hebben het gedaan.

 2. Pauline

  Luuk Ikink, valse glijerd, sodemieter liever op !

 3. Televisieman

  Hij heeft gewoon gelijk. Te veel tokkies op twitter en stoer anoniem achter hun toetsenbordje.

 4. jahaha

  Piepkuiken!
  Hou je snavel!

 5. Petey Plastic

  Maak je niet druk over dingen waar je toch geen invloed op hebt.

 6. RJ

  Misschien dan maar gewoon stoppen met RTL Boulevard?

 7. Keesje

  He Lucky Luuk ga de politiek in of wordt priester doe er wat aan.

 8. Any-mouse

  Luuk heeft gewoon een punt. Ik heb de afgelopen dagen de socials eens gevolgd aangaande Bridget en Andre, maar het is ontluisterend hoe men daar te keer gaat. Daar lusten de honden geen brood van.

  Ook heb ik begrepen, dat haar zoontje Mees van 11 jaar op social media is lastiggevallen. Te zot voor woorden en gaat echt te ver.

 9. Klaasje v

  Hij heeft gewoon gelijk!

 10. Klaasje v

  Hij heeft een punt. En iedereen die daar nu tegenin gaat bewijst dan juist zijn gelijk.

 11. Angela de Jong - eet van 2 walletjes

  Hypocriet.

  Iedere dag hebben jullie het over Wendy, Barbie, de zus van Andre, de ex van van der Vaart en staat ook nog allemaal op Boulevard en Twitter.

  En ik ben er nog honderden vergeten.

  Eerst JULLIE Tan en nu JULLIE Bridget beschermen. Geen berg maar bergen boter hebben jullie op jullie hoofden.

  Tip van Angela: Ik bescherm mijn kinderen op sociaal media. Moeten er meer doen.

 12. Marry Hens

  Als je 11 bent mag je nog geen eens een insta account hebben. Waar is het bewijs van al die zogenaamde haatreacties op zijn account?

 13. Curryworst

  De hypocrisie.
  Showbizzrubrieken als RTL Boulie en Shownieuws leven hier juist van.
  Ze stoken het vuurtje juist op.
  Het gaat daar nooit over de inhoud van een film, musical, optreden of wat dan ook. Belangrijk vinden ze wie stond er op de rode loper, wat had ze aan. Wie gaat met wie, wie gaat scheiden, wie gaat vreemd en het onvermijdelijke babynieuws van soapies.

 14. Peanut

  Kun je hem cynisch ‘moreel kompas’ noemen. Maar hij heeft gewoon gelijk en dat mag best gezegd worden. Hier is het precies hetzelfde. Mensen zijn echt compleet gestoord in hun reacties.

 15. Bo

  Hij heeft gelijk maar daar is ook echt iedereen het over eens. Het leidt wel de aandacht af van het nieuws zelf. Dat een ongetalenteerde vrouw van middelbare leeftijd met een koel imago een relatie aan gaat met een jonge jongen die zo onvolwassen is dat hij zijn gezin in de steek laat en geen verantwoordelijkheid aan kan.

 16. the pat

  hij heeft gelijk!
  je mag een mening hebben maar praat normaal

 17. Curryworst

  Luuk Ikink doet een Bunskoekje.
  Zij had ooit bezwaar tegen een uitgelekte video van een zoenende Yolanthe in de parkeergarage (of was het een zoenende Georgina in een kroeg?) want privéleven en zo. Maar wel smullen aan de desk om de malle video’s van een Britney Spears.

  H o u t o c h o p .

 18. Anny

  @Marry Hens, er mag zoveel niet en toch gebeurd het.

 19. Nel

  Goed zo Luuk, je bent een man van kaliber. In sommige momenten MOET er iemand opstaan om de boel tot rust te brengen. Peter R de V. deed ook zoiets in het verleden, toen de politiek te laf was om wat te doen. In tijd van nood leer je de echte leiders kennen. Chapeau!

 20. Lize Korpershoek

  Ik zou het niet kunnen.

 21. Bakkie

  Het gaat helemaal niet over Bridget of over Andre, het zijn mensen die hun frustraties kunnen botvieren op mensen die ze niet persoonlijk kennen.

 22. Frits

  Ohh je mag BNértjes niet uitschelden hoor dat doet zo’n pijn auw!
  Luukje nu beetje boos.

  Jongen ga je druk maken over echte zaken.

 23. Buurman

  Hij zou gelijk hebben als hij niet bij RTL Boulevard zou werken

 24. Ron

  Sinds wanneer is Luuk Ikink het geweten van Boulevard. Stop daar toch mee want dit is zo hypocriet. Wat een moraalridder.

 25. Solomon

  Tuurlijk Meneer Ikink, u als presentator van roddelrubriek RTL-Duitsland bent nu nét de aangewezen persoon om in het Algemeen Fake Dagblad uw beklag hierover te gaan doen !.. Beste RTL gluiperd, …bent u nou zo dom of zijn wij nu zo slim ?!..

 26. Marcel

  Luukkie, anchorman bij Een roddelprogramma heeft een hekel roddelen. Apart.

 27. Remi

  Luuk Ikink, of hoe het ook heten mag, is een moedig mens.
  Ons landje heeft behoefte aan mensjes met een moreel kompas.
  Luuk is zo iemand.

  … Nog vóór z’n ochtendplasje kijkt-ie morgenochtend 07.30
  even de Boulevard-kijkcijfertjes.

  Hadden we elke dag maar Bridget-Dreetje scoops he, Ikink ?!

  #Wachtenopdeliefdesbaby

 28. marc

  Hij heeft een punt, dus Luuk stapt op bij RTL boulevard lijkt mij.
  Oh nee, dat niet.
  Laffe moraalridder!

 29. oijoepio

  Hij zou volkomen gelijk hebben als hij zelf niet bij de #1 roddelrubriek op televisie van Nederland zou werken. Luuk Ikink is dus zwaar hypocriet.

 30. sukkel

  Griezeltje Luuk moet eens op houden met zich overal mee te bemoeien engnek moet weg bij Boulevard reetlikkers hebben we al meer dan genoeg

 31. Hij

  Weet Luuk wie de ‘derde persoon’ is?

 32. Garcamel

  Luuk verdient een lintje.

 33. Michael

  Hij heeft helemaal gelijk.

  Zie ook het walgelijke volk hier op de site.

 34. Flauwe Kul

  Wanneer komt Ikink uit de kast?

 35. Viola

  @Marc….. hahaha dat dacht ik hetzelfde.

 36. roddeltante

  wat is die man lelijk

 37. Magnus Dickendorfer

  Ik geef Ikink ook gelijk. Ook ik ben geen fan van hem maar hier heeft hij wel een punt. Sowieso is het toewensen van ziektes aan mensen een no go en bovendien laat die André en Bridget gewoon gaan.

 38. Henk

  Ik verkoop drugs en ik zeg tegen iedereen die mijn product koopt dat ze verkeerd bezig zijn en dat ze moeten stoppen maar ik blijf het wel verkopen.

 39. Mark2

  Het begint al met de titels van de stukjes op deze site en de manier waarop ze geschreven zijn. Die lokken uit dat mensen asociaal reageren.. jammergenoeg zijn er genoeg tokkies hier die inderdaad los gaan op alles op een niet normale manier

 40. Roely

  Respect voor Luuk, durft tenminste zijn mond open te doen. Maar ja, de internethelden gaan gewoon door, zie hier op MC.
  Dan moet je toch wel een heel doelloos leven hebben om over elke BN’er de meest stompzinnige opmerkingen te maken.

 41. Sociale Chlamedia

  Aafke Romeijn (32) is de wekelijkse columnist van LINDA.nl. Deze week schrijft ze over Bridget Maasland. ‘Eens in de zoveel tijd is het weer zo ver: een roddeljournalist die zelf plotseling in de spotlights staat, klaagt steen en been dat de roddelpers hem of haar met rust moet laten. Nadat André Hazes jr. zijn relatie verbrak, kwam vrijwel direct naar buiten dat hij aan het daten is met Bridget. Grote ophef in achterklap-minnend Nederland, natuurlijk. En wie staat er als eerste op om te klagen over al die media-aandacht? Juist: Bridget Maasland. Want roddelen is prima zolang je achter een desk staat en dik betaald krijgt, maar zodra het over jouzelf gaat, dan is het allemaal ‘overdreven’. Dat roddeljournalisten beginnen te piepen zodra ze slachtoffer worden van hun eigen methodes, dat vind ik ietwat hypocriet. Wat ik níet hypocriet vind, dat is de afschuw die door Bridget en anderen wordt uitgesproken over alle stront die Maasland momenteel op de sociale media over zich heen krijgt. De comments op Bridgets insta-account stinken momenteel harder dan een open riool, en dat verdient niemand.’ Meer lezen? Dat kan via de link in onze bio. #bridgetmaasland #aafkeromeijn #andrehazesjr #roddeljournalisten

 42. Sociale Chlamedia

  Wat het zaakje nog onwelriekender maakt is dat de krachttermen voornamelijk in Bridgets richting worden geslingerd, en dat André jr. er nogal makkelijk mee wegkomt. Hij heeft gewoon z’n verkering uitgemaakt. Bridget daarentegen, is een slettebak, een ijskonijn en een homewrecker, als we de comments moeten geloven. Haar reputatie wordt zorgvuldig in stukjes gereten, terwijl over André jr. nogal laconiek wordt gedaan. “Ach, hij is nog jong,” lees ik. Hem treft blijkbaar geen blaam in dit drama, terwijl hij toch degene is die van twee walletjes heeft gegeten.

  Dat past precies in het oeroude misogyne frame: wanneer een man vreemdgaat, is de minnares de schuldige. Bizar, natuurlijk: wanneer een vent vreemdgaat, dan is dat zijn eigen keuze, en draagt hij daar zelf verantwoordelijkheid voor. Een minnares de schuld geven van een relatiebreuk is net zo absurd als een vrouw de schuld geven van haar verkrachting omdat ze een kort rokje droeg. Dat we van dat vrouwonvriendelijke idee nog lang niet af zijn, dat maakt de affaire-Bridget nog maar eens pijnlijk duidelijk.

 43. K.C.T.

  LATEN WE GEWOON ALLE BNNERS BOYCOTTEN, GEEN GOED NIEUWS, GEEN SLECHT NIEUWS, STOP MET DIT VERDIEN-MODEL
  Kan meteen die hele boulevard inteelt-zooi naar het arbeids bureau ha ha ha

 44. Jacob

  Weg met Luuk bij Boulevard! Als hij de moraalridder wil zijn, dan moet hij iets anders gaan doen. Dan zit hij echt bij het verkeerde programma

 45. Bart

  Luuk heeft wel een beetje gelijk. Je mag best kritiek hebben maar iemand uitschelden is niet nodig.

 46. Ikink - eet van 2 walletjes

  Ikink heeft geklaagd bij het AD van hamsterwang.

  Zal Ikink wel op de loonlijst staan van het AD. Voor wat, hoort wat.

 47. Flapdrol

  Ik vind Wendy al jaren niets met dat hekserige inteelt-koppie van der

 48. Maarten

  Wat is die Ikink toch een stomkop zeg!

 49. Geert

  Meneer heeft een ‘moreel kompas’, maar verdient wel zijn centjes met uitventen van het privé leven van (bekende)mensen.

  Stuk vreten is het.

 50. robb

  Luuk Ikink ik ben het met je eens maar stop dan ook met het baggerprogramma waar is in zit ,brade heeft zijn hele zondag besteed om uit te zoeken wie de nieuwe vlam was hoe ziek van geest ben je dan.

 51. Bart M.

  @Geert – Hij heeft zeker weten een moreel kompas dat alleen naar anderen wijst.

 52. Gordon

  Ikink, de mor(an)aalridder van Nederland!

 53. Jan Modaal

  Hij heeft een uiterst normaal normbesef. Net als de meeste Nederlanders. Alleen tokkies gaan schelden. En niet alleen op social media helaas.

 54. Ook iemand

  Hoe kan je nu moraal ridder zijn als jezelf allerlei bull verhalen aankondigt in notabenu een roddelprogramma .

 55. JDJ

  Ikink lijkt me ongeschikt voor zijn baan.

 56. G.ossip

  Bridget is een loeder eerste klas,normaal hangt zij een ander aan de hoogste boom en nu is zij zelf aan de beurt en dan wuift RTL Boulevard het weg…vies smerig wijf Bridget.

 57. Pieter

  Wie is Luuk Ikink? Heb em nog nooit op tv gezien?

 58. Bramderammer

  Wat is een luukikink?…een luukikink is een belediging voor het mannelijk geslacht? Wat een vreselijke fruitvlieg!! Ik betwijfel of de man een paar ballen heeft!

 59. Geronimo

  Luuk Ikink, ouwe kasthomo. Doe eens niet zo hysterisch als je winkelmaatjes aangevallen worden, joh.

 60. hitzound

  Luuk: dit is je vak! Roddels en achterklap becommentariëren. En heeft feestbeest Andre Hazes er niet zelf om gevraagd? Wie stuurt zijn vriendin nu een appje om aan te geven dat hij warme gevoelens voor een ander heeft. Onfatsoenlijk en eigenlijk laf. Zeg het dan recht in het gezicht van Monique. Ik ben nu wel benieuwd of hij foto`s van de 3-jarige André nog dagelijks blijft posten op Instagram.

 61. Solomon

  Pocherig doen met een brommobiel voor de zoon van Wendy weet hij precies als reden te noemen waarom iedereen maar los ging op van Dijk. Bij zijn collega Maasland weet Ikink de reden niet en zegt dat hij haar slechts als een gezellige collega kent ?.. Dus Alleen omwille van Bridget zegt hij nu dat wij ook maar moeten stoppen over Wendy ?.. Waarom zei hij dit niet eerder en vond hij het dan niet te ver gaan bij Wendy ?.. Het moreel kompas van de Heer Ikink vertoond nogal grote afwijkingen !.. Met onzin hoeft deze bebrilde RTL knaap ons niets wijs te maken evenals AD’s bruin slang Angela !..

 62. Roely

  Sommige mensen weten blijkbaar het verschil niet tussen roddelen en iemand ziektes toewensen, hoer, slet of pedo te noemen.
  Toch best wel sneu….

 63. Fred Weetveel

  Als er niemand meer naar die belachelijke onzin kijkt verdwijnt het vanzelf van de buis. Ben toch bang dat de gemiddelde BN-er daar niet blij mee zou zijn, het roddelcircuit is immers een belangrijk verdienmodel voor ze. Wie denkt dat de berg ongein uit het Hazeskamp niet geregisseerd is is wel heel erg naïef. Alles wat je ziet op TV en dan met name die roddeltroep, is vooraf bedacht en afgestemd. De ene hand wast de andere en zo vullen we elkaars zakken. Niet meer kijken dus dan ruimt het zichzelf op.

 64. Geilneef

  Zodra het eentje van hullie is,zijn ze opeens zgn integer,ongeloofwaardig van dat roddelrubriekje

 65. Ben

  Iemand van boulevard, het rioolputje, die anderen de maat neemt. Lijkt loser de leeuw wel. Het moet niet gekker worden. Luukje is een beetje dom.

 66. Ben

  Dit is alleen maar nog meer olie op het al zwaar overtreffende vreugdevuur in Scheveningen. En daar hebben ook heel wat mensen zich aan gebrandt!!! Of niet….krikke. Een zielige vertoning. Iedereen onderuot halen en dannklagen als jezelf aan de beurt komt.
  Of heeft luukie ook de diepvriezer geneukt……????
  Nu je het zegt.

 67. Victor Klootwijk

  Ik sta volledig achter Bridget, André en Luuk!!! Daar hebben ze niets aan, maar ik steun ze volledig.

 68. Caramba

  Tja,zo gaat dat:
  Domme mensen schelden >
  Presentator roept foei en bah >
  Presentator eigenlijk heel blij, leidt namelijk van onderwerp af >
  Domme mensen weer boos >
  Domme mensen weer schelden.

 69. Ivo

  Jeetje, en dan moeten de roddelbladen van deze week nog komen vandaag. We zijn er nog niet klaar mee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.