André Hazes jr. woest op media: ‘Leven is een hel’

André Hazes jr. vindt dat de media veel en veel te ver gaan in de berichtgeving over zijn liefdesavontuur met Bridget Maasland. Dat heeft hij laten weten voor de camera van Shownieuws. Hazes heeft zijn gezin in de steek gelaten en ligt nu in bed met een nóg oudere vrouw dan zijn ex Monique Westenberg. “Het waren hele heftige dagen hoor. Dat meen ik serieus. En vooral omdat het gewoon heel negatief opgepakt is, wat ik heel goed begrijp“, zo laat de volkszanger weten.

Hij begrijpt het als mensen nu een verkeerd beeld van hem hebben, aldus Hazes. “Als er iets uitkomt en het wordt zo negatief gebracht alsof ik bij mijn vrouw weg ben gegaan en bij mijn kind weg ben gegaan voor een andere vrouw, dan snap ik dat heel Nederland je een soort van gaat haten. Maar als dat dus niet het geval is en het wordt wel zomaar over je gezegd, ja, dan is echt je leven een hel een week lang.”

Hazes durft niet meer normaal over straat. “Ik ging gisteren toevallig boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen, omdat ik gewoon dacht: deze mensen denken allemaal dat ik mijn gezin heb verlaten voor een andere vrouw. Als het dan niet waar is, is het echt verschrikkelijk. En niet alleen voor mij, maar ook voor een Bridget en haar zoon krijgt berichten over zijn moeder wat gewoon helemaal nergens over gaat.”

De zanger dumpte zijn Monique Westenberg vorige week via een appje en een dag later onthulde hij zijn relatie met Maasland. “Wij wilden het juist zo netjes doen, maar het is bij mensen helemaal verkeerd binnengekomen. Ik ben dus ergens ook boos op de media. Heb ik nou een slippertje begaan of zeggen ze gewoon dat ik iets met Bridget heb: dat is de realiteit. Maar dat je zomaar kan zeggen over iemand dat hij daarvoor zijn gezin heeft verlaten, dat vind ik in Nederland echt een ding hoor.”

Hij vecht tegen de perceptie. “Ik vind het gewoon jammer en ik merk gewoon wel dat mensen die mij echt kennen en fans toch wel achter mij staan en geloven als ik iets zeg, maar het raakt je wel. Je kan wel blijven zeggen dat het niet zo is, maar er zullen altijd mensen zijn die het leuk vinden om dat te blijven geloven. Het was geen leuke week, nee.”

Het contact met Westenberg en hun zoontje is op dit moment nog goed, aldus Hazes. “Straks rij ik ook even naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we gewoon altijd zo met elkaar verder kunnen. Daarom vind ik het ook irritant als er stukken komen die het eigenlijk kapot willen maken, weet je wel. Dan maak je gewoon een gezin kapot.”

Lees ook:
Bekende vrouwen steunen gedumpte vriendin Hazes jr. (zondag)
Hazes nu in bed met Bridget Maasland: ‘Mijn goed recht’ (zondag)
Luuk enorm woest op Bridget-haters, Bridget ook boos (maandag)
Boulevard op achterste benen om kritiek op Bridget (dinsdag)
‘Boulevard houdt te veel handen boven te veel hoofden’ (dinsdag)
Luuk Ikink nu moreel kompas: ‘Stop ook over Wendy!’ (dinsdag)
LINDA. en Parool kritisch over ‘klagend’ RTL Boulevard (woensdag)
BLVD onder vuur: ‘We hebben echt geleerd van Tan-rel’ (woensdag)
Boulevard na Privé-cover: ‘Aanklagen voor pedofilie!!!’ (vandaag)
Privé-Evert: ‘BLVD is Bridgets fanclub op Leidseplein’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen