André Hazes jr. woest op media: ‘Leven is een hel’

Geplaatst op do 14 nov 2019 om 11:45

André Hazes jr. vindt dat de media veel en veel te ver gaan in de berichtgeving over zijn liefdesavontuur met Bridget Maasland. Dat heeft hij laten weten voor de camera van Shownieuws. Hazes heeft zijn gezin in de steek gelaten en ligt nu in bed met een nóg oudere vrouw dan zijn ex Monique Westenberg. “Het waren hele heftige dagen hoor. Dat meen ik serieus. En vooral omdat het gewoon heel negatief opgepakt is, wat ik heel goed begrijp“, zo laat de volkszanger weten.

Hij begrijpt het als mensen nu een verkeerd beeld van hem hebben, aldus Hazes. “Als er iets uitkomt en het wordt zo negatief gebracht alsof ik bij mijn vrouw weg ben gegaan en bij mijn kind weg ben gegaan voor een andere vrouw, dan snap ik dat heel Nederland je een soort van gaat haten. Maar als dat dus niet het geval is en het wordt wel zomaar over je gezegd, ja, dan is echt je leven een hel een week lang.”

Hazes durft niet meer normaal over straat. “Ik ging gisteren toevallig boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen, omdat ik gewoon dacht: deze mensen denken allemaal dat ik mijn gezin heb verlaten voor een andere vrouw. Als het dan niet waar is, is het echt verschrikkelijk. En niet alleen voor mij, maar ook voor een Bridget en haar zoon krijgt berichten over zijn moeder wat gewoon helemaal nergens over gaat.”

De zanger dumpte zijn Monique Westenberg vorige week via een appje en een dag later onthulde hij zijn relatie met Maasland. “Wij wilden het juist zo netjes doen, maar het is bij mensen helemaal verkeerd binnengekomen. Ik ben dus ergens ook boos op de media. Heb ik nou een slippertje begaan of zeggen ze gewoon dat ik iets met Bridget heb: dat is de realiteit. Maar dat je zomaar kan zeggen over iemand dat hij daarvoor zijn gezin heeft verlaten, dat vind ik in Nederland echt een ding hoor.”

Hij vecht tegen de perceptie. “Ik vind het gewoon jammer en ik merk gewoon wel dat mensen die mij echt kennen en fans toch wel achter mij staan en geloven als ik iets zeg, maar het raakt je wel. Je kan wel blijven zeggen dat het niet zo is, maar er zullen altijd mensen zijn die het leuk vinden om dat te blijven geloven. Het was geen leuke week, nee.”

Het contact met Westenberg en hun zoontje is op dit moment nog goed, aldus Hazes. “Straks rij ik ook even naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we gewoon altijd zo met elkaar verder kunnen. Daarom vind ik het ook irritant als er stukken komen die het eigenlijk kapot willen maken, weet je wel. Dan maak je gewoon een gezin kapot.”

Lees ook:
Bekende vrouwen steunen gedumpte vriendin Hazes jr. (zondag)
Hazes nu in bed met Bridget Maasland: ‘Mijn goed recht’ (zondag)
Luuk enorm woest op Bridget-haters, Bridget ook boos (maandag)
Boulevard op achterste benen om kritiek op Bridget (dinsdag)
‘Boulevard houdt te veel handen boven te veel hoofden’ (dinsdag)
Luuk Ikink nu moreel kompas: ‘Stop ook over Wendy!’ (dinsdag)
LINDA. en Parool kritisch over ‘klagend’ RTL Boulevard (woensdag)
BLVD onder vuur: ‘We hebben echt geleerd van Tan-rel’ (woensdag)
Boulevard na Privé-cover: ‘Aanklagen voor pedofilie!!!’ (vandaag)
Privé-Evert: ‘BLVD is Bridgets fanclub op Leidseplein’ (vandaag)

Foto: SBS
75 Reacties op “André Hazes jr. woest op media: ‘Leven is een hel’”


 1. Seth

  Woest op de media, vertelt hij aan de media.

 2. Meneer Kaktus

  Wanneer kom je uit de kast, Dré? DAT zal pas ’n golf van verontwaardiging geven.
  Staat in de planning.

 3. Pretpakket

  Hazes durft niet meer normaal over straat. Kon hij überhaupt al niet met zijn rattenkop en bestempelde ledematen.

 4. Ben Zine

  De media is zijn beste vriend als hij wat te promoten heeft.

 5. Bondje

  De blaag op de foto heeft helemaal niets met de H6-familie te maken.
  Zijn naam: André Eijk.

 6. aammehoela

  Wat had hij anders verwacht. Hier kun toch op wachten. Een deel van Nederland heeft namelijk enkel en alleen interesse voor dom nieuws, shownieuws. En of dit onzinnieuws nu waar is of niet dat boeit dit soort kijkers niet. Roddelbladen worden ze genoemd, roddels oftewel kwaadsprekerij.

 7. Jomanda

  Heb je te danken aan Jut en Jul van RTL Boulevard en de roddelkoningin van het AD

  Ga daar klagen maar val andere niet lastig met je eigen puinzooi

 8. Duiven Tilly

  Het slechtse interview van de laatste tijd- schiet in de slachtofferrol – heeft relatie verbroken – schiet meteen een andere relatie in – doet er alles aan om de leuke papa
  uit te hangen -pr stunt compleet mislukt -daar kijkt elke hond doorheen – kermisvolk met zijn tijgerprint blouse – veelbelovend artiest graaft zijn eigen graf –

 9. Pro Du Cent

  Gun die jongen toch dat hij gelukkig wordt! Iedereen heeft daar recht op, ook een Amsterdrammer, zelfs als hij verliefd zou worden op een Rotterdamse Starsister!

 10. Erwin

  Welkom in het leven van een ster, bal gehakt. Begin er dan niet aan. Het is niet alsof hij iets bereikt heeft in z’n leven – een gezinsleven kan hij ook al niet aan.

 11. Sаndra

  ‘Het was geen leuke week, nee.’ Zou ook mijn reactie zijn na een week met Bridslеt.

  ‘Dan maak je gewoon een gezin kapot.’ Heeft hij het nou over het via de app uitmaken met de moeder van je kind en meteen op een ander gaan liggen?

 12. Jomanda - AD Roddelblad

  Neem een voorbeeld aan je zus.

 13. HalloJumbo

  Waarom praat hij over “een Bridget”? Heeft hij er meerdere?

 14. iefkleinhertje

  Het valt me mee dat die zijn zoontje niet voor de camera houd dat doet ie ook ongevraagd in die walgelijke reclame ,alles voor het geld.

 15. Jean Paul

  Ik zou zeggen: “Boeien. Leef alsof het je laatste dag is…”

 16. Peter van der Plas

  Tja de media heb je altijd opgezocht voor alles want aandacht mag jij wel. Met promotie van je nieuwe shows voor het komende jaar terwijl de serie van het jaar nog niet eens begonnen is en Essent voor de commercie. Je kind is ook altijd in beeld geweest en nu is het lastig. De slachtoffer rol past je niet en ons ook niet.

 17. Remi

  Kermisvolk, dit Dreetje.

  Zijn zus is véle malen intelligenter en meer weloverwogen.

 18. Eveline

  Ach gossie wat heeft hij het zwaar met de media. Wat een hyprocriet, heeft zelf altijd alle media opgezocht, nog net niet de bevalling van zijn zoon laten filmen, real life soap, reclames, etc. Zo lang hij er financieel maar wijzer van werd.
  En nou lopen klagen, omhooggevallen minkukel die teert op de naam van zijn vader, proleet met zijn gelakte nagels. Zum kotzen.

 19. Sabine

  Hij heeft de media zelf altijd heel veel opgezocht (realitysoap, foto’s op Instagram, reclames), dan kun je dit natuurlijk verwachten!!
  Als je jezelf wat minder in de schijnwerpers zet, dan zullen ze je ook minder lastig vallen als het tegenzit.

 20. Solomon

  Jammer dat je vader er niet meer is, die had je namelijk wat meer levens wijsheden kunnen bijbrengen. Helaas moet je daardoor nu wel door schade en schande wijsheid opdoen !.. Je had misschien ook beter naar je moeder kunnen luisteren en zeker niet op zo’n jonge leeftijd al aan een kind moeten gaan beginnen !.. Jouw nieuwe relatie met valse Bridget zal je wat dat betreft weinig goeds brengen en zal geen lang leven beschoren zijn !.. Pas vooral op met alcohol en ga minderen of stop daar het liefst mee, zodat je de waarheid in jouw eigen leven beter zult gaan inzien !.. Zodat je voortaan niet plotsklaps beslissingen zult gaan nemen waarvan je in je latere leven nóg spijt van zult gaan hebben. Als artiest is alcohol of verdovende middelen vaak een must om door te kunnen blijven gaan in het zware artiestenvak !.. Vergeet echter niet aan je eigen lichaam te denken dat een tempel is van jouw eigen ware ziel! Wees dus niet zoals een kaars dat ons verlichting geeft, maar daarmee tegelijkertijd zichzelf aan het opbranden is. Jouw leven is net zoals dat van jouw vader genoeg voer voor mooie Hollandse levensliederen, sterkte !

 21. the pat

  ik snap André heel goed de media heeft dit niet goed op gepakt..
  hoop dat André er goed uit komt met alle partijen..

 22. Marc

  Andre Eijkel!

 23. 🌻Ingrid

  Nee hoor,we hebben geen verkeerd beeld van Dreetje! Een zuiperd,een vrouwenversierder,een moeilijk mannetje !
  Hij wil altijd de aandacht! Veel media aandacht!
  Kom niet met dat verhaal dat het nog pril is! 🤮 We zijn niet goedgelovig hoor!
  Dus kom op,droog je tranen en wordt volwassen!

 24. Hans

  Slijmerige kwal en maar klagen als het even tegenzit,wat hij zelf opzoekt met zijn geklooi,laat je eens nakijken

 25. G.ossip

  Leven is een hel….heeft hij zelf veroorzaakt door vreemd te gaan..klaar niet janken nu,Bridget heeft het hele gezin uit elkaar gerukt,dat is de waarheid.

 26. l

  Leef je eigen leven Dreetje en val ons er niet mee lastig!!!!!!!!!!!!!!!

 27. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  Bondje 11.50: Marco Eijk en Arie Hazes (de broer van) zaten samen in een Penitantiaire Inrichting. Rachel ging op bezoek bij haar zwager en leerde zó Marco kennen. Marco is na zijn vrijlating geliquideerd. Arie en Rachel zijn gebrouilleerd.

 28. Nova

  Zwart gelakte nageltjes, bling bling ringen en kettingen. Schreeuwerige tattoos. Alles wijst op een persoon die niet genoeg aandacht kan krijgen. Man, wees blij met de door jou zo gewenste aandacht. Het kan zomaar definitief voorbij zijn.

 29. Bertus

  Totdat meneer weer wat te verkopen heeft…. Hou toch op man!! Zielig kereltje!!

 30. Bertus

  Misschien tijd voor n ‘statement’ of manager die iets roept….Zielige prutser … Als je graag je pik in andere wijven wilt steken moet je gewoon een kerel zijn en niet zeuren als je gedoe krijgt…

 31. Q007

  Weet je voor wie het heftig is André Hazes jr., slappe zak hooi die je bent, voor je vrouw en je kind die je in de steek hebt gelaten omdat je met je pik denkt. Je bent een treurige loser.

  Karma rekent wel af met jullie nep liefde.

 32. Geert

  Ik vind dat de media te ver gaat. Aan de andere kant ge(mis)bruiken bekende Nederlanders de media ook als ze dat toevallig wel toe uitkomt.
  Laat dan je privé leven uit de media…in goede EN in slechte tijden.

 33. Marco B

  Ja André,
  het is allemaal de schuld van de media! Dat heb ik zelf ook ervaren, het was totaal niet mijn schuld, dat ik de toetsen van die pianiste heb beroerd!
  Gelukkig is Leontien bij mij gebleven, want ‘zij gelooft in mij.’ ☺

 34. Vorst van Peter

  Je relatie uitmaken met de moeder van je kind, als dat waar zou zijn, via WhatsApp is natuurlijk niet hoogstaand.
  denk dat die Monique intelligenter is dan die jankkop (schuimmaarcheerder)

 35. Steven

  Moeten we nou medelijden hebben? Dit ventje heeft heel zn leven een enorme kruiwagen gehad en buit zn eigen gezin uit voor aandacht en geld. Smerig narcistje.

 36. N

  Je wou de media aandacht, nu ervaar je de consequenties.

 37. Guttegut

  Zullen we ons nou weer focussen op de ongelooflijke kut muziek die dit mormel meent te moeten fabriceren?

 38. l

  Monique verdient veel beter dan deze kleuter.

 39. Willem

  Monique mag blij zijn dat ze van deze mafketel af is.

 40. Aandachtstrekker

  Wat DREEDJE nu overkomt is zijn eigen schuld .Hij zoekt zelf altijd de Media op
  Hoe meer aandacht hoe liever.
  Jullie denken toch niet dat dit allemaal prodeo doet.Alles draait bij die gast om euro’s.

 41. Oppersmurf

  Hypocriete proleet!

 42. K.C.T.

  BNer, wat een platte patjepeejer, grote muil, talentloos, zangertje voor bruiloften, hersenloos gedrocht, plakplaatjes om op een man te lijken, schreeuwen om op een zanger te lijken, ronkend lawaai om op muziek te lijken, kansloze kleuter,,, einde van een nietnut!!!,, vakkenvullen is nog te hoog gegrepen!!

 43. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  Westenberg hoeft de komende jaren niet te werken op het woonwagenkamp.

 44. B

  Dre, niet de zielepiet nu gaan uithangen…ppfff heb pas een week contact met bridget. .je bent een grote leugen ….en je hazes team liegt gewoon met je mee.

 45. Sven L.

  Ach, gespeelde verontwaardiging. Dit zegt hij alleen maar om vanavond wéér het openingsitem te zijn bij BLVD & Shownieuws. Marktwaarde verhogen.

 46. L

  HIJ verliest echt een hoop fans en volgers..DIT gaat hem zijn kop kosten.

 47. Donald Dumb

  t Is een hel voor veel Nederlanders om constant die Hazes to kk ie in de media tegen te komen.
  Laten we eerst maar eens beginnen eens een paar jaar geen Hazes aandacht te geven…

 48. Caroline Egbertine Tensen

  Megalomane egocentrische non-valeur.

 49. Hans

  Veronica doet, hij was niet getrouwd met westenberg,hoeft ie ook niks af te tikken,die lul. Zag wel tattoo in zijn vette nek: Monique, daar blijft hij mee zitten ,sukkel eerste klas

 50. Hanna

  Heeft die André geen manager die hem regelmatig tot de orde roept of zijn het allemaal ja knikkers en meelopers. Hij is met zijn gedrag bezig om zijn eigen graf te graven. Ga lekker zo door met zuipen, blowen, pillen slikken en hoeren en snoeren en je bent over 5 jaar uitgerangeerd en dan helpt die naam van zuipschuit vader echt niet meer.

 51. MediaPrak

  Waarmee het ook duidelijk is geworden waarom de presentatrices bij HvNL moesten vertrekken. John wilde ze beschermen tegen Hazes jr. En ‘Dree’ moet niet zeuren. Een ‘Eijk’ kan tegen ’n stootje.

 52. M.L. van Duykeren

  Deze relatie gaat ook niet lang duren,die bridslet die verslijt wat kerels,bovendien is Dre toch wel zo”n ongelooflijke zak stront,tegen je vrouw via de APP zeggen dat het voorbij is,dat is toch geen kerel.
  En nu vooral iedereen de schuld geven,behalve hij zelf,die vorige minnaar van Bridslet was 14 jaar jonger en dat grote leeftijds- verschil werkte niet volgen Bridslet nou Hasses is 20 jaar jonger zou dat wel werken!

 53. Leo knots

  Gossip wat is mijnheertje ineens ziekig. 100% looser

 54. Jan

  Heel veel plezier met deze immorele slet André !
  Woon haar lekker uit en schop haar over twee maanden de deur uit, want beter verdient ze niet…

 55. Bram die vind er wat van

  Ga de mensen die geloven dat GTST echt is maar eens uitleggen dat het anders zit dan de media het brengt.

 56. Bram vindt er wat van

  Ik denk niet dat het een echte hel was, want zoals hij zelf al eens verteld heeft, hij houdt van aandacht.

 57. lvs2015

  Ach ach, Andre Hazes Jr. die vindt zijn leven een “hel” omdat iedereen een mening heeft en iets vindt over zijn vertrek van zijn ex vriendin met wie hij een kind heeft. Wat verbazend toch die krokodillentranen en verongelijkte houding omdat nu eens niet men alleen maar “hosanna” over hem schrijft. Welkom in de echte wereld nep Andre waar echte mensen hun ware mening geven zonder aanzien des persoon maar wel t.a.v.diens daden en gedragingen , iets dat vooral extra breed wordt uitgemeten als je zo graag altijd in de schijnwerpers wilt staan.

 58. M

  En die lieve monique deed alles al alleen,die komt er wel met haar lieve fam en vrienden.Andre zal haar ook nog wel het huis uit gooien.

 59. Anita

  @”VeronicaDoet@?….Beter!“;
  Thu 14 Nov 2019 om 12:32

  Ze hebben gelijk!
  Rachel heeft gedurende en ook na de detentie van Eijk een verhouding met ‘m gehad.
  Dreetje Eijk is rond 1993 verwekt tijdens 1 van de bezoekjes van Rachel aan Marco, dus in de bak.
  Rachel heeft dit ook nooit ontkend.
  Iig heeft Dreetje nog 2 mooie en leuke halfzussen.

 60. tim

  hij heeft een realityprogramma, daardoor krijg je meer aandacht dan je misschien wil.

 61. Nils Holgersson

  André en Bridget zochten zelf de media op omdat ze haar ex niet wilden kwetsen.

  That escalated quickly

 62. Nils Holgersson

  André en Bridget zochten zelf de media op omdat ze zijn ex niet wilden kwetsen.

  That escalated quickly

 63. Jellesbode

  Wat ze doen kan men iets schelen. Alleen dat kind van hem kan helaas niet opgroeien in een warm gezin. Egoïstisch is hun gedrag. Arm kind.

 64. Denk-na

  Ik probeer mijn zaterdag 31 oktober 2020 – 20.00 uur 1e rang staanplaatsen Ahoy kaarten al een paar dagen op Marktplaats te verkopen, maar totaal geen interesse. Zucht.

 65. Marry Hens

  Ben erg blij dat die lieve en mooie Monique verlost is van dat enge mannetje die niet tegen kritiek kan, teert op de roem van zijn vader en voor geen meter kan zingen.

 66. je dikke trieste moeder vanuit de US

  Dreetje heeft het zwaar, met zijn bekende familie en z’n centen en zijn toegang tot de media wereld.

  Er zijn mensen die het met minder doen, onschuldige mensen in Syrie bijvoorbeeld, die van gebouwen worden gegooit, of onthoofd met een kapmes, of in de fik worden gestoken, of protestors in Iraq, die beschoten worden door de politie met rookgranaten welk vervolgens zich in hun schedel en/of lichaam boren waarna de boel even “uitgerookt” wordt….

  Ja, Dré’s leven is een hel.

 67. Bedorven Aambeienspleet

  Disney heeft vandaag bekend gemaakt dat Bridget de hoofdrol gaat vervullen als Cruella in de nieuwe live action remake van 101 Dalmatiërs!

 68. Piet onzin

  Hoop dat de kermisklanten , kampers , reizegers , fam van Monique jou es ff een lesje leren , over paard gebeurt pleuris ventje

 69. Suzy Wang

  Ja dat is het. Egoistich gedrag. Wel n kind en geen verantwoordelijkheid.

 70. Medusa

  Gek hè dat mensen het voor je vrouw en moeder van je kind opnemen. Tegen de media werd namelijk voorgehouden dat jullie weer hartstikke gelukkig terug uit Bonaire waren gekomen. En dan krijgen we vorige week het nieuws waar zelfs bible belt mensen van op de hoogte MOESTEN zijn. Dat je een nieuwe liefde hebt. Dat jij en bridslet PAS een week contact hebben en dat je Monique geen valse hoop hebt willen geven en dat je haar daarom een app je hebt gestuurd. Om het leed wat te verzachten.

  En dan raar vinden dat iedereen je uitkotst

 71. anoniemmm

  een man

  houd ( t )

  van andre

  andre ook!!!!!!!!!!!!!!

 72. Hossana

  André Hazes
  Wat ben je toch een gemeen mannetje.Je liegt en bedriegt over alles en nog wat.
  Leuk dat je zo goed bij Bridget past want die is net zo doortrapt als jij want jullie gaan
  over lijken als het moet.
  Affijn jij hebt een heerlijk Oud Wijf gevonden die bijna je moeder had kunnen zijn.
  Je echte fans steunen je dat vertelde je maar dat zijn meestal kerels die de zelfde
  inslag hebben als jij wijven wijven en nog eens wijven.

 73. MolTalk

  Waarom spaart de media Marco Borsato zo?? Dat is een veel smeriger verhaal dan dat van Dre en Bridget, die allebei vrijgezel waren…

 74. Ben

  En of dat hij aan t betalen komt. Hier is de soap bewijs van de relatie. Klaar. En ook een kind. Katsjing!!!
  Of andreetje dan nig geld heeft????? Zijn verkoop tickets ingestort. Geen soap meer. Geen fans. En t imago compleet naar de klote.
  En nu zegt t kiyde frietje ook nog dat andreetje t van mammie brigit bekend moest maken aan Monique!!
  Dus hij was allang vreemd aan t gaan en omdat de media erachter kwamen snel ff appen. O o o o o wat een ranzigheid allemaal. Zegt heel veel over deze twee. Geef ze een paar maanden. En Monique niet meer terugnemen. Dit ligt niet aan zijn leeftijd. Sommige mensen zijn zo.

 75. Sip

  Als het goed uit komt komt zijn zoontje wel in beeld, dus kan je dit verwachten. Ik vind dat je kinderen nooit in beeld moet brengen; dit doen veel BNNers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.